Beste 5 Barbecues

In de zomer ruim je het al. Het heerlijk geurende vlees in combinatie met kolen raakt je in de neus. Dat is het mooie van de zomer het barbecuen. Je kunt op deze manier genieten van de heerlijkste zomeravonden met een lekker stukje vlees. Bovendien is het gezellig met vrienden om samen te eten. In deze lijst vind je de 5 beste barbecues zodat je heerlijk kunt genieten.

Lijst met 5 beste barbecues

Patton Kamado Grill Classic – 13″ – Zwart

De Patton Kamado Grill Classic – 13″ – Zwart is een barbecue met een Japanse naam. Kamado staat voor kachel en fornuis. Deze barbecue zorgt ervoor dat je heerlijk kunt barbecuen. Je maakt met deze Barbecue de heerlijkste bereidingen. Denk aan: picanha, Angus beef, tomahawk en velerlei vis, groente en zelfs vega experimenten op de grill. Dit is een echte Patton Kamado, deze trend zet zich al 10 jaar door in de barbecue wereld in Nederland. Deze Patton barbecue is al vaak gekopieerd, maar deze kunnen de kwaliteit van deze barbecue niet evenaren. Hij is gemaakt van hoogwaardig keramiek dat een temperatuur aan kan van 1000 graden. Met deze barbecue steel jij de show op een avondje culinair genieten.

TecTake Florian Houtskoolbarbecue

De TecTake Florian Houtskoolbarbecue is de barbecue waar je het seizoen mee in mag luiden. Het is een professionele houtskool barbecue. De geintereerde flessenopener zorgt ervoor dat je tijdens de bereiding van het eten een flesje bier kunt nuttigen. De inklapbare plank zorgt ervoor dat je jouw BBQ tang altijd aan de kant kunt leggen. Op deze manier heb je hem altijd bij de hand. Deze barbecue heeft een extreem groot hittevlak en dankzij de thermometer kun je in de gaten houden hoe warm het eten is. De houtskoolkuip is extra groot en zorgt ervoor dat je hem makkelijk kunt schoon maken. Er zit namelijk een aslade in die je makkelijk kunt legen. Verdere prachtige kenmerken zijn de twee wielen om de BBQ te kunnen verplaatsen en het praktische legrooster. Deze barbecue is stabiel en zeer stevig.

Big Green Egg Large – Met onderstel, Zijtafels en hoes

De Big Green Egg Large – met onderstel, zijtafels en hoes is een zeer praktische barbecue en beschikt over een prachtig design. De isoleren eigenschappen zorgen ervoor dat de temperaturen gelijk blijven. Zo wordt barbecuen wel heel gezellig. Het keramiek van deze barbecue is van goede kwaliteit en je kunt op deze manier genieten van een stukje vlees of vis. Ook voor vegetarische gerechten is deze barbecue zeer geschikt. Geniet van het iconische ontwerp en steel de show.

Fire Beam Houtskool barbecue Montreal, staal

Fire Beam Houtskool barbecue Montreal is van staal en zorgt voor een heerlijke maaltijd op een zwoele zomeravond. Op deze manier is het heerlijk om met je vrienden samen te zijn. Deze barbecue beschikt over de volgende kenmerken:

– Rooster verstelbaar op zes niveaus

– Gesloten haard voor windbescherming

– Stabiele constructie voor extra veiligheid

– Geïntegreerde flesopener en haken voor benodigdheden

– Handige zijtafel

– Warmhoudrek voor bijvoorbeeld stokbrood

– Makkelijk schoon te maken

– Praktische wielen voor gemakkelijk verplaatsen

Weber Gas bbq Spirit II E310 GBS zwart

De Weber Gas bbq Spirit II E310 GBS zwart is een bekend merk en met de drie gasbranders geniet jij volop van de gemakken van een gasbarbecue. Deze barbecue is GS4 met het unieke grillsysteem en iGrill compatibiliteit een barbecue die zorgt voor succes. Je kunt hem makkelijk schoonmaken en op deze manier genieten van een lekker stukje vlees, vis of groente.

Veelgestelde vragen:

Hoe vind ik de juiste barbecue?

Je moet voor jezelf bedenken of je op gas of kolen wilt grillen. Heb je deze keuze gemaakt? Dan is het al makkelijker om te gaan grillen op een barbecue. Verder is het belangrijk dat je kijkt naar de ruimte die je hebt. Je kunt natuurlijk geen gigantische barbecue kwijt op het balkon, maar met kolen op een flat is ook wat gevaarlijk. Het is vooral belangrijk dat je naar jouw noden kijkt.

Hoe maak je de keuze tussen kolen en gas?

Dit is altijd afhankelijk van je eigen voorkeur. Het gaat er natuurlijk om of je wel met kolen kunt barbecuen. Niet elke tuin of omgeving is er geschikt voor. Dat is allereerst iets waar je rekening mee dient te houden voordat je jouw keuze maakt.