Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken via een snelweg

Een autoverzekering afsluiten is niet te vergelijken met een eenrichtingsweg in een woestijn. Er zijn vele aanbieders op de markt, dus de keuze welke weg je inslaat is van groot belang. Maar net als je in een onbekende grote stad van tevoren wel even de plattegrond moet bestuderen, zo dien je ook eerst te weten welke autoverzekering het beste bij je past. Om daar zelf achter te komen is een tijdrovende en ingewikkelde klus. Wie heeft daar nou zin in? Je kan natuurlijk kijken op het internet naar verzekeraars en dan besluiten welke verzekeraar jou de laagste premie berekent. Je kan ook praten met je vrienden om te horen hoe hun ervaringen zijn met autoverzekeraars wanneer het aankomt op premies die berekend worden, polisvoorwaarden waar je voor tekent en de uitkeringen wanneer er wat met je auto gebeurt. Feit is dat jij hier helemaal geen tijd voor hebt wanneer je net je eigen auto hebt gekocht. Dan wil je snel kunnen handelen. Bespaar je kostbare tijd en vraag het aan de Vergelijkexpert.

Goedkoop in 2018 overstappen na autoverzekering vergelijken

Heb jij al een autoverzekering en krijg je de indruk dat er na al die vele verzekerde jaren misbruik van jouw goedheid van vertrouwen wordt gemaakt? Je zou nog zomaar gelijk kunnen hebben. Autoverzekeraars geven jou een hogere no claim korting wanneer je geen schade rijdt, maar verder gaat hun voordeel voor jou niet. De kans is zelfs groot dat je inderdaad teveel premie op jaarbasis betaalt. Zonde, want een autoverzekering is een behoorlijk hoge kostenpost. Het kan dan ook lang geen kwaad om eens bij een andere autoverzekeraar te informeren wanneer jij je auto wil laten verzekeren tegen gunstigere voorwaarden. Er is maar één ding wat verstandiger is dan zelf bij andere autoverzekeraars te kijken naar hun voorwaarden; anderen laten autoverzekering vergelijken bij de andere autoverzekeraars. Je mag je vertrouwen stellen in experts die vaker met dit bijltje hebben gehakt, en die niets liever willen doen dan jou een voordeligere autoverzekering bezorgen. Je autoverzekering vergelijken en daarmee per jaar gemiddeld € 200 besparen? Dat is nog eens makkelijk verdiend. Je hoeft alleen maar aan te geven wat voor contract je voor ogen hebt en je gegevens in te vullen. De rest wijst zich vanzelf. Kies de voor jou ideale aanbieding, stap over in een paar stappen en wees een hele boel euro´s wijzer. Wanneer je de juiste weg bewandelt is de kans bovendien groot dat de nieuwe aanbieder van jouw autoverzekering de kosten betaalt die jouw huidige autoverzekeraar zal eisen wanneer jij van verzekeraar wil veranderen.

Betrouwbaar en onafhankelijk

Een autoverzekering vergelijken vergt kennis en ervaring. De professionals van Vergelijkexpert hebben beide in overvloed. Je kan gerust vertrouwen op onze verzekeringsexperts, zij zijn volledig onafhankelijk en zorgen ervoor dat elke bezoeker de goedkoopste en meest geschikte verzekering krijgt voorgeschoteld. Dat houdt in dat onze verzekeringsexperts niet met slechts een beperkt aantal autoverzekeraars zaken doet. Iedere autoverzekeraar is kandidaat voor jouw autoverzekering; onze experts kijken alleen maar welke autoverzekeraar ook echt naadloos aansluit op het pakket van eisen wat jij hebt bepaald. Er is geen dubbele agenda; er zijn geen grote winsten afgesproken die over jouw hoofd heen worden verdiend door het aanleveren van nieuwe verzekerden. Jouw welzijn staat voorop, dus wordt er ook naar de dekking van je autoverzekering gekeken.

Meer advies, meer zekerheid

Op het moment dat jij een andere autoverzekering wil gaan afsluiten heb je het gevoel dat je overspoeld wordt met aantrekkelijke aanbiedingen. De ene autoverzekeraar heeft nog mooiere voorwaarden dan de andere, en de ene autoverzekeraar strooit met betere voordelen voor jou dan de concurrent. We kunnen ons voorstellen dat jij zo je twijfels hebt welke autoverzekering je nou moet afsluiten en waar je dan vervolgens aan toe bent wanneer je achter het stuur stapt. Voordat jij de sprong in het diepe waagt en een andere autoverzekering afsluit zal je dan ook volop informatie willen inwinnen op het gebied van autoverzekeringen. Je wil immers niet over een maand of wat te horen krijgen dat je eigenlijk alsnog teveel betaalt voor jouw autoverzekering. Dat gevoel van teveel betalen, dat is namelijk iets waar niemand van houdt; jij dus ook niet. Wie nog twijfelt, kan uiteraard hulp krijgen. Onze verzekeringsexpert staat klaar om met je te chatten. Stel gewoon je vragen om tot een juist besluit te komen. Het gaat hier immers om een besparing van wellicht € 200. Als je er dan nog niet uitkomt, is een persoonlijk gesprek ook mogelijk. De verzekeringsexpert zal kijken naar jouw type auto, je leeftijd en schadegeschiedenis. Dit zijn allemaal zaken die de hoogte van de premie van jouw autoverzekering bepalen. Je hebt voor een heel belangrijk deel zelf in de hand hoeveel je betaalt voor je autoverzekering, maar een deel van de polisvoorwaarden en uitkeringen wordt gewoon bepaald door de autoverzekeraars. Het is goed om advies in te winnen bij iemand die deze voorwaarden kent en die weet van de hoed en de rand op het gebied van autoverzekeringen. Neem het advies ter harte en kies dan voor de laagste prijs.

Wie neemt jou het vuile werk uit handen

Heb jij een goede nieuwe verzekeraar voor jouw auto gevonden, dan rest er nog slechts één taak; de autoverzekering moet worden overgezet naar een andere autoverzekeraar. Dat is werk waar jij uiteraard niet op zit te wachten. Je moet opnieuw je gegevens doorgeven aan een nieuwe autoverzekeraar en bovendien moet je in dat geval een no claim verklaring van je oude verzekeraar hebben waarin staat hoeveel schadevrije jaren jij ondertussen had opgebouwd. Die schadevrije jaren worden namelijk met hetzelfde voordeel verrekend met je nieuwe verzekeringspremie wanneer je naar een nieuwe verzekeraar toe gaat. Het kan zijn dat een nieuwe verzekeraar een royementsverklaring eist waarin staat dat de verzekering bij een vorige autoschadeverzekeraar is stopgezet. Dit soort papierwerk is iets waar je zo tegenop kan zien dat je besluit om helemaal af te zien van de overstap van autoschadeverzekeraar. In dat geval is het goed dat er wordt gekeken naar de service van een nieuwe verzekeraar. In hoeverre hebben zij personeel wat deze administratieve zaken voor jou als een extra service wil regelen? Is dat niet zo, dan zullen wij iemand vinden die voor jou het vuile werk uit handen zal nemen. De hele administratieve rompslomp die komt kijken bij de overstap van een autoverzekeraar naar een andere kan door een ander worden uitgevoerd. Autoverzekering vergelijken is iets wat je wel heel gemakkelijk wordt gemaakt.

Laat een reactie achter