5 x beste delonghi koffiemachine

Je wordt wakker van de wekker, stapt onder de douche, maar slaapt nog. Op dit moment heb je koffie nodig. Dit is een bekende situatie voor veel mensen. Waarschijnlijk ben je een koffie liefhebber? De kans is groot dat je een koffiezetapparaat in huis hebt. Maar zet deze ook de lekkerste koffie? In dit artikel maak je kennis van de koffiemachine van De’Longhi. Het is een bekende naam als het gaat om koffie en comfort. Het merk heeft ervoor gezorgd dat er een grote revolutie op het gebied van koffiemachines is gaan ontstaan. Heb jij al een De’Longhi koffiemachine? Weet jij welke koffiemachine van De’Longhi je wilt? Kijk in de lijst met 5 beste koffiemachines van De’Longhi.

Lijst met 5 beste De’Longhi koffiemachines

De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B – Volautomatische espressomachine – Zwart

De De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B – Volautomatische espressomachine is de perfecte koffiemachine voor in huis. Deze koffiemachine is geschikt voor gemalen koffie en koffiebonen. Het sterke vermogen van 1450Watt en de verschillende functies op deze De’Longhi koffiemachine maken dat jouw koffie of espresso altijd op smaak is. Zo geniet je elke dag van een verse bak koffie. Je kunt de maalgraad, temperatuur, koffiesterkte en het aroma naar wens instellen. Met het stoompijpje kun je een heerlijke romige melkschuimlaag maken. Zo zet je een heerlijke cappuccino of espresso macchiato.


De’Longhi ECAM23.460.S – koffiemachine – Zilver

Espressomachine die jouw iedere ochtend van jouw favoriete koffie voorziet. Deze volautomatische espressomachine is geschikt voor gemalen koffie en verse koffiebonen. Je kunt de maalgraad, temperatuur en koffiesterkte zelf naar wens instellen. Je kunt twee bakjes koffie tegelijk zetten. Zo geniet jouw visite ook van de heerlijkste koffie. Het De’Longhi LatteCrema-systeem zorgt ervoor dat je de heerlijkste cappuccino maakt. Met de ‘My Cofee’-optie kun je jouw favoriete koffie opslaan, zo geniet je iedere dag weer van dat ene lekkere bakje koffie. Dit scheelt veel instellen en zo heb je jouw koffie altijd naar wens. Dit is mogelijk dankzij het intuïtief display van de De’Longhi ECAM23.460.S waarmee je snel en overzichtelijk in beeld krijgt, hoe je optimaal gebruik kan maken van deze volautomatische espressomachine van De’Longhi. Maak een keuze uit zes verschillende soorten koffie. Met het gepatenteerde systeem zet je binnen no-time de heerlijkste koffie op de keukentafel neer. Dit alles met maar een druk op de knop. Deze koffiemachine is voorzien van een melkreservoir met 0,6 liter inhoud. De machine schuimt de melk op, zorgt voor een heerlijke rijke romige schuimlaag en dit alles is mogelijk door het Crema-systeem.

De’Longhi Magnifica S Smart – ECAM250.23.SB – Espressomachine – Zwart/Zilver

Dit is de perfecte espressomachine. Geniet dankzij deze koffiemachine van De’Longhi elke ochtend van een kop heerlijke Italiaanse koffie. Je kunt er gemalen koffie of koffie bonen in gebruiken. Je kunt zelfs de maalgraad, temperatuur, koffiesterkte of het aroma naar wens instellen. Dit is mogelijk dankzij het intuïtief display van de De’Longhi ECAM250.23.SB, waarmee je met de verlichte knoppen voor jou de beste koffie kan kiezen om te maken. Met het stoompijpje maak je de heerlijkste melk, zo kun je genieten van een heerlijke cappuccino. De afsluitbare deksel zorgt ervoor dat het aroma van de koffiebonen behouden blijft. De geïntegreerde duurzame, kegelvormige koffiemolen heeft een instelbare maalgraad met 13 standen. Daarnaast is bij deze ECAM250.23.SB koffiemachine van De’Longhi ook de koffiehoeveelheid van 7 tot 14 gram en de waterhoeveelheid aanpasbaar. Verder heeft de koffie uitloop variabele hoogtes van 84 tot 140 millimeter zodat ieders koffiekop eronder past.


De’Longhi ECAM 23.420.SB koffiemachine

Een espressomachine die geschikt is voor bonenkoffie en espressokoffie. deze koffiemachine is volautomatisch en heeft een eenvoudig efficiënt digitaal bedieningspaneel. Hiermee kun je elke soort koffie maken. De melkopschuimregelaar zorgt voor de heerlijkste melkschuim. Met het roestvrijstalen stoompijpje kun je de dikte van de melkschuim bepalen. Het waterreservoir is uitneembaar en zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Je kunt de hoogte variabel instellen van 86 tot 142mm.


De’Longhi Autentica ETAM29.510B koffiemachine

Espressomachine die de heerlijkste koffie zet. Er zitten twee nieuwe functies op het apparaat. Zo kan iedereen kiezen wat hij of zij wilt. Je kunt kiezen tussen filterkoffie of versgemalen bonen koffie. De filterkoffie wordt klaargemaakt zoals het hoort met een trage extractie-tijd op de juiste lage druk. De Soft Touch verbinding met verlichte symbolen zorgen ervoor dat je altijd ziet wat je moet doen.

Veelgestelde vragen:

Waarom zijn De’Longhi koffiemachines zo populair?

Ze onderscheiden zich door middel van het design en de innovatieve technologie waarover ze beschikken. De fabrikant heeft veel gekeken naar de cultuur verschillen van diverse landen en speelt daarop in.

Kun je capsules van bekende merken gebruiken in een De’Longhi koffiemachine?

Ja, er zijn zelfs koffiemachines die hier voor ontworpen zijn.