Alles in 1 vergelijken

Alles in 1 vergelijken voor je plezier

Alles in 1 is bedoeld om digitaal vermaak te optimaliseren, maar om al die verschillende pakketten te gaan vergelijken lijkt niet erg opwindend. Zeker niet als je dat helemaal zelf doet. Elk abonnement is weer anders en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wel supersnel internet of geen extra sportzenders? En voor welke prijs? Bij die aanbieder kan je onbeperkt genieten van honderden films en series en een ander biedt weer een gratis app om onderweg online tv te kijken. Wat is de beste optie? Allereerst de Vergelijkexpert natuurlijk want hier kan naast kabel en adsl ook glasvezel internet worden vergeleken.

Kies slim, kijk goedkoop

Internet, televisie en bellen in één pakket kan een dure aangelegenheid worden als je zomaar hapt bij de eerste aanbieder die op je pad belandt. Wacht daarom nog even met een abonnement afsluiten en bekijk eerst eens of je misschien wel € 200 kunt besparen. De Vergelijkexpert zet alles op een rijtje en toont wat het goedkoopste en plezierigste aanbod is. Geef aan wat je wilt horen en zien, vul je gegevens in en kies de beste provider.
Wij vergelijken onder andere:

T-Mobile, NLE, KPN, Ziggo, XS4ALL, Youphone, Telfort, Online

Welke eisen stel jij aan een Alles in 1 pakket

Ga jij een alles in 1 pakket aanschaffen, dan is het een goed idee om eerst te kijken naar de eisen die jij stelt aan een dergelijk pakket. Aanbieders van dergelijke pakketten hebben namelijk meerdere varianten waar jij als consument uit kan kiezen. Aan die varianten zitten echter wel bepaalde prijskaartjes vast, waardoor je zomaar teveel zou kunnen betalen voor een pakket wat veel teveel aanbiedt vergeleken met het gebruik wat jij ervan maakt. We hebben een paar van die eisen voor je op een rijtje gezet waarmee je bij het alles in 1 vergelijken rekening kunt houden.

• Bel jij nog wel met je vaste telefoon. Bij een Alles in 1 pakket zit doorgaans het telefoneren inbegrepen. Dit stamt nog uit de tijd dat iedereen gebruik maakte van een vaste telefoon. Tijden zijn veranderd en steeds meer mensen sluiten geen vaste telefoon abonnement meer af. Ze maken enkel nog gebruik van hun mobiele telefoon. Wanneer jij ook van die generatie bent is het wellicht een goed idee om een pakket te kiezen wat geen al te uitgebreide telefonie zaken in het pakket heeft zitten. Beter is het om in dat geval te kijken of er ook een pakket met een mobiele telefonie uitbreiding wordt aangeboden. Je belt in dat geval met een voordeliger mobiele telefonie abonnement; dat zijn zaken waar je echt wat aan hebt.

• Welke vormen van tv kijk jij. Steeds minder mensen kijken tv op de momenten waarop programma’s worden uitgezonden. Tv on demand is de nieuwste vorm van tv kijken. Je kan een programma wat al eerder is uitgezonden op een later moment bekijken, wanneer het jou uitkomt. Dat is handig wanneer je de kinderen naar bed moet brengen tijdens het journaal of wanneer je nog aan het sporten was toen je favoriete serie werd uitgezonden. Wanneer jij op die manier tv kijkt is het verstandig om aanbieders te vergelijken die digitaal/interactieve tv aanbieden.

• Welke internet snelheid wil je hebben. Zit jij vaak op het internet, dan is het een goed idee om internet af te nemen wat een hoge snelheid heeft. Niets is immers zo vervelend als internet wat slecht wil laden. De snelheden van internet bij deze Alles in 1 pakketten willen nogal eens verschillen. Deze snelheid wordt aangegeven met Mbps. Hoeveel meer Mbps je krijgt bij een abonnement, hoeveel sneller je internet is. Een aanbieder die een hoge internet snelheid aanbiedt zal echter ook een hogere prijs hanteren voor het abonnement. Goed om te kijken wat je precies verwacht van je internet aansluiting.

• Hoeveel tv kastjes wil jij in je huis hebben. Heb je opgroeiende kinderen in huis, dan is de kans groot dat die hun eigen tv kastje op hun kamer willen hebben. Op zich geen onverstandig idee, want dan heb jij de tv op je eigen kamer tenminste voor jezelf. Voor meerdere tv kastjes gaan providers doorgaans andere tarieven berekenen. Je zal bij veel providers per kastje wat je extra laat installeren moeten bijbetalen. Er zijn ook aanbieders van Alles in 1 pakketten die een extra kastje gratis bij jou afleveren. Het is goed om hier van tevoren naar te kijken voordat je een abonnement afsluit.

• Hoe lang wil jij aan een aanbieder vastzitten. Ga jij een Alles in 1 abonnement afsluiten, dan is het goed om te kijken naar de contractduur die de aanbieders hanteren. Wanneer de prijs per maand een stuk lager ligt is het voor de hand liggend dat jij je voor een langere periode aan een aanbieder bindt. Je zou je natuurlijk voor twee jaar aan een bepaalde aanbieder kunnen binden, maar wanneer die tussendoor opeens het pakket verandert of de prijs verhoogt heb je spijt van je beslissing. Het is dan ook goed om te beseffen hoe lang jij aan een aanbieder vastzit bij een keuze.

Schakel experts in

Met behulp van onze experts vind je gegarandeerd een topabonnement. Zij hebben de kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat jij thuis zo voordelig mogelijk naar je favoriete tv-programma’s kan kijken. Het zou toch zonde zijn als je te veel betaalt voor een hoge internetsnelheid die je helemaal niet nodig hebt? Dankzij de onafhankelijke professionals van Vergelijkexpert stap je zo over zonder gedoe.

Advies over aanbiedingen

Alles in 1 vergelijken bij de Vergelijkexpert is kostenbesparend en biedt handige meevallers. Elke provider strooit immers met acties. Gratis installeren bijvoorbeeld of de eerste drie maanden korting. Het kan ook zijn dat je een cadeau krijgt bij het afsluiten van een abonnement. Denk dan bijvoorbeeld aan een zeer laag starttarief wanneer je klant wordt. Dit houdt in dat je per maand een paar tientjes minder betaalt in het begin, maar dat je tijdens de verdere loop van je contract per maand meer gaat betalen, soms zelfs een bedrag wat dit eerder gegeven voordeel ruimschoots compenseert. Het is goed om iemand te hebben die voor jou kan voorrekenen hoeveel je nou echt betaalt per jaar. Meer weten? Chat dan met onze expert of vraag een persoonlijk gesprek aan.