5 x beste driewieler

Het is heerlijk om buiten te zijn met je kind. Of je nu gaat wandelen, fietsen of buitenspelen. Elk moment met je kind samen is prettig. Je kind geniet van dit soort momenten van jou en de buitenlucht. Elke volwassenen herinnert zijn eigen driewieler nog wel. Eigenlijk, is de tijd niks veranderd, maar de driewieler heeft zich wel tot een eigentijdse fiets voor peuters ontwikkeld. Wil jij je kind verassen met een driewieler? Zodat hij er later nog over praat? Kijk dan eens in de lijst met 5 x de beste driewieler.

5 x beste driewieler

Smoby Be Move Blauw – Driewieler

Smoby staat al jarenlang in de top 10 van beste driewieler fabrikanten. Niet zo vreemd, want ze ontwikkelen driewielers voor kinderen die flexibel zijn en waar je als ouder je kind kunt begeleiden. Deze driewieler van Smoby bestaat uit eenvoud, veiligheid en gemak. De veiligheid van je kind wordt met deze driewieler gewaarborgd dankzij de duwstang, anti-slip pedalen en veiligheidsriem. Wil jouw kind helemaal alleen fietsen? Geen probleem, je kunt de duwstang eruit halen en je kind alleen laten fietsen. Op deze driewieler hebben al veel kinderen leren fietsen. Niet vreemd, want hij is licht van gewicht, wendbaar, vrolijk door zijn kleuren en veilig.

QPlay Driewieler Tenco – Jongens en Meisjes – Grijs

Qplay staat bekend om haar prachtige design driewielers. Deze driewieler is prachtig om te zien. Je kind zal zo op deze driewieler weg willen fietsen. Het mooie aan deze driewieler is dat je kind er tot ongeveer zijn zesde op kan fietsen. De driewieler kan namelijk een belastbaar gewicht tot 25 kilogram aan. Veel kinderen willen niet altijd de hele weg fietsen, of ze willen hem ineens meenemen naar opa en of oma. Dan is het een heel gedoe om zo’n driewieler mee te sjouwen. Met deze driewieler is dat probleem verleden tijd, er zit een drukknop onder, waardoor je hem helemaal in elkaar kunt vouwen. Zo neem je de driewieler eenvoudig mee. Wil je kind alleen fietsen? Haal de duwstang er dan af. Wil je kind iets meenemen, dan kan die het in het bakje leggen dat zich onder de driewieler bevindt. Kortom, je biedt je kind een veilige, mooie, stoere en veelzijdige driewieler als je deze koopt.

Billy Papaya Zwart – Driewieler

Billy heeft nu een hippe en trendy driewieler op de markt gebracht. Een driewieler waarvan ieder kind zegt dat die hem wilt hebben. Het mooie aan deze driewieler is de wendbaarheid en het design. De driewieler heeft een stoer uiterlijk en daarmee steelt jouw peuter- en kleuter de show. Het stuur is verstelbaar en er zitten dikke banden op. Je kind kan met deze driewieler genieten van uren fietsplezier. De veiligheid wordt gewaarborgd door de anti-slip pedaaltjes en goede grip op de handvaten. Gun jouw kind een veilige driewieler en kies voor deze.


HyperMotion – Driewieler met duwstang en luchtbanden

Deze driewieler van HyperMotion is zeer veelzijdig. Je kunt hem namelijk ombouwen tot een driewieler waar je kind zelf op kan fietsen, en tot een driewieler waarmee je jouw kind begeleidt. Er zit een goede duwstang aan, heupgordel, veiligheidsgordel en een goede bel. Je kind kan zo laten horen aan alle voorbijgangers dat hij eraan komt.


Raceline met Stuurstang Comfortabele – Driewieler

Kleine kinderen, vooral jongens houden van racen. Ze willen het liefste zo snel mogelijk wegfietsen. De wereld ontdekken en genieten van hun nieuwe vrijheid. Met deze driewieler kunnen ze genieten van die vrijheid. Het lijkt zelfs op een echte racefiets. Je kind zal genieten van de veiligheid en het comfort die deze driewieler hem biedt. De trappers bieden veel grip en de voetsteun is verstelbaar. Laat jouw kind optimaal genieten van fietsen met deze driewieler door voor deze te kiezen.

Veelgestelde vragen:

Wat is een driewieler?

De naam zegt het eigenlijk al een driewieler is een fiets met drie wielen. Het is een stuk speelgoed waar veel kinderen heel veel plezier aan beleven. Het is makkelijk voor een kind om op een driewieler te laren fietsen, omdat de drie wielen stabiliteit bieden.

Het is mooi om een kind op deze manier te zien leren fietsen. Vaak kun je jouw kind ook duwen met een duwstang, dit helpt jou om je kind te leren fietsen en in de gaten te houden.

Welke soorten driewielers zijn er allemaal?

Vroeger waren er vooral basic driewielers. Tegenwoordig zijn er ook meegroei driewielers die heel handig zijn omdat je vaak de wielen eraf kunt halen en het kind mee kunt laten groeien. Zo leert je kind fietsen op de driewieler en leert daarna ook gewoon fietsen.