5 x beste babyfles

Je bent zwanger en je moet gaan nadenken over de baby uitzet. Er zijn ontzettend veel dingen die je aan moet schaffen. Het ene is belangrijker, dan het andere. Je weet vaak ook nog niet zo goed wat je nodig hebt. Dit is ook geheel afhankelijk van je wensen. Kijk vooral naar de basis die je nodig hebt. Vaak kun je dit bij een winkel vragen die gespecialiseerd is in baby’s en kinderen, of je zoekt het op op het internet. Koop vooral niet te veel, maar alleen al het hoognodige, want een baby is al duur genoeg.

Als je zwanger bent komt er ok de vraag of je jouw baby borst- of flesvoeding wilt gaan geven. Vaak is dit moeilijk om te weten, want je weet niet altij of borstvoeding geven wel lukt. Wellicht wil je ook kolven en heb je dan ook een babyfles nodig. Hoe dan ook, wat je keuze ook is, een babyfles is essentieel. In de lijst met 5 x beste babyfles ontdek je de beste babyflessen.

Lijst met 5 x beste babyfles


Dr.Brown’s Startpakket standaardflessen – 3 Stuks

De babyflessen van DR.Brown staan nog steeds met stipt op nummer een. Deze babyfles wordt al jaren aangeraden door kraamverzorgende en andere deskundigen. Er zit namelijk een speciaal ventiel systeem in deze babyfles wat zorgt voor positieve druk. Dit is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Je baby hoeft niet te hard te zuigen . Verder voorkomt deze babyfles spugen, darmkrampjes en zere oortjes. Met deze babyfles zorg je voor het behoud van de vitamines zoals C,A en E. Hij is vaatwasserbestendig, bevat geen BPA, pvc, lood en ftalaten.

Philips Avent Anti-Colic SCD807/00 – Startersset voor pasgeborenen – 0M+ met AirFree Ventiel

De babyfles van Philips heeft de Baby Innovation Award van 2019 gewonnen. Het is de ideale startersset en er zit een speciaal ventiel op de babyflessen van Philips Het zogenoemde AirFree ventiel wat spugen en koliek voorkomt. De speen van deze babyfles blijft vol met melk zonder dat je daar druk op hoeft te zetten. Ze zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te houden.

Difrax Glazen S-babyfles anti-koliek – Wit – 250ml

Difrax is een bekend merk op het gebied van babyflessen. Deze glazenfles beschikt over een anti-colic systeem in de bodem en de S-vorm van de babyfles. Op deze manier wordt lucht en melk niet met elkaar vermengd. Dit is een groot voordeel omdat op deze manier de vitamines en voedingsstoffen behouden blijven. Hij heeft een extra lange levensduur doordat hij van borosilicaatglas is gemaakt. In deze babyfles kan 250 ml.


Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Bottle Brede Hals Fles – 270 ml

DR.Brown staat bekent om zijn goede babyflessen met anti-colix systeem. Deze babyfles heeft een innovatieve borstvormige speen, wat de overgang van borst naar fles vergemakkelijkt. Het speciale ventielsysteem in deze fles zorgt ervoor dat je baby niet snel las krijgt van krampen, en geniet van een goede nachtrust. Je ontvangt er een reinigingsborstel bij en het is een van de meest gebruikte babyflessen van dit moment.

Difrax Newborn Babystartpakket babyfles en Fopspeen

In dit startpakket van Difrax vind je diverse maten babyflessen. Het is een starterspakket speciaal voor pasgeborenen. Er zitten babyflessen met de volgende inhoud in: 170 ml, 250 ml, fopspeen, speen en een dental fopspeen. Het mooie aan de flessen van Difrax is dat ze zo ontworpen zijn dat je baby minder lucht naar binnen zuigt. Dit voorkomt krampen en zorgt voor een betere nachtrust.

Veelgestelde vragen:

Welke soorten babyflessen zijn er verkrijgbaar?

Men deelt babyflessen in aan de hand van het materiaal, soort speen en de ontwikkelingsfase van de baby. Het materiaal van een babyfles kan bestaan uit: glas, staal of polypropyleen. De eerste van glas zijn zwaarder dan de laatste en vaak breekbaar, wel is het zo dat ze geen last hebben van temperatuursschommelingen en geen geurtjes opnemen. Die van polypropyleen zijn over het algemeen veel lichter, alleen zijn ze wel minder duurzaam.

 Wat zijn anti-koliek babyflessen?

Indien je jouw baby voeding geeft met een babyfles en deze hapt veel lucht naar binnen kan het zijn dat je baby alles snel uitspuugt. Het is daarom goed om eens na te denken over een anti-koliek babyfles. Deze zorgen er namelijk voor dat je baby minder lucht opzuigt dankzij het speciaal anti-koliek ventiel. Dit voorkomt ook nog vele andere klachten, de fles geven aan je baby is op deze manier een stuk aangenamer voor je kind.