5 x beste baby mobiel

Een baby ontwikkeld zich in het eerste jaar van zijn leven ontzettend snel. Hij leert door: voelen, ruiken, tast, waarnemen, observeren en slapen. Baby’s reageren op kleur, geur, geluid en voelen veel aan dingen. Het is belangrijk om dit te stimuleren. Het bevorderd de ontwikkeling van je baby. Er zijn diverse mogelijkheden omdat te doen. Zo kun je hem speelgoed geven met geluid, knisper boekjes, maar ook een mobiel helpt heel goed. Je kindje ligt immers vaak in bed. Het slaapt veel, maar kan niet altijd slapen. Als je baby wakker is en er hangt een mobiel boven het bedje zal je baby dat waarnemen. Hij ziet beweging, kleur en vormen. Eer hij groter is en gaat zitten zal je baby het vasthouden en aanraken. Je baby leert hier van. Bovendien maakt het je baby rustig en biedt het veiligheid. Daarom is een mobiel goed om boven het bedje en/of commode te hangen. Wil jij een mobiel voor je baby kopen? Weet je niet welke baby mobiel? Bekijk dan de lijst met 5 x beste baby mobiel.

Lijst met 5 x beste baby mobiel

Charl’s Toys Mobiel voor Baby’s

Deze baby mobiel van Charl’s Toys is zeer kleurrijk. Er hangen prachtige dierenfiguurtjes aan, alles is van hout vervaardigd en ze stimuleren de ontwikkeling van je kind. Deze baby mobiel draagt bij aan de hand- oogcoördinatie van je kind. Het is belangrijk dat je hem hoog genoeg ophangt. Anders is het niet veilig natuurlijk. Al is de mobiel wel 100% veilig en zal hij geen schade aanbrengen aan je kind. Het is altijd belangrijk om een baby mobiel hoog op te hangen. Je kind zal hem prachtig vinden en genieten van deze baby mobiel.


Mobiel Wolken Snowberry Wit Konges Slojd

Deze mobiel is helemaal in het wolken thema vervaardigd. Deze mobiel is 23 cm breed en 60 cm hoog. Konges Slojd heeft deze baby mobiel met veel grandeur vervaardigd en heeft aandacht besteedt tot in de kleinste details. De figuren aan de baby mobiel zijn gemaakt van vilt. Bevestig hem altijd aan het plaffond. Het is een prachtige baby mobiel met zachte kleuren die jouw baby zeker zullen aanspreken.


Baby’s Only Muziekmobiel Zilvergrijs/Grijs/Wit

Met deze baby mobiel zal je baby snel gaan slapen, er zit namelijk een draaischroef met muziekdoosje bij. Je kindje kan zo genieten van een prachtig muziekje voordat hij gaat slapen. Hij is gemaakt van kunststof en de figuurtjes zijn van stof. Het is heerlijk om te zien hoe je baby op deze muziek mobiel reageert.

Nijntje ABC muziekmobiel

Een muziek mobiel voor je baby van Nijntje mag natuurlijk niet op deze lijst ontbreken. De figuurtjes die eraan hangen zijn allemaal in het thema van Nijntje, ze zijn van zachte stof gemaakt. Je kunt het muziekdoosje opdraaien, zo valt je kind met een heerlijk melodietje in slaap. Je kind zal zeker genieten van Nijntje. Nijntje is namelijk schattig en zeer gericht op kleine kinderen. Mooi hoe goed Dick Bruna daar met dit karakter op in heeft gespeeld. De kleuren zijn zacht, toch zal je baby genieten van deze baby mobiel.

Fyn Spelen Mobieltjes – Mobiel kinderkamer – Maan Pomponnetjes – Mobiel babykamer

Jouw kleine lieve schat zal helemaal wegdromen bij deze baby mobiel. Hij is vervaardigd van de zachtste materialen. De ronde ring is heel bijzonder en doet de kamer eer aan. Je baby zal genieten van de maan en alle sterren en vooral van de kleuren. Het is mooi om dit op deze manier op te hangen. Je kind zal verwonderd zijn van deze prachtige baby mobiel.

Veelgestelde vragen:

Waar moet je opletten bij aankoop van een baby mobiel?

Je moet vooral letten op de veiligheid. Kun je hem makkelijk ophangen? Brengt het de veiligheid van je baby in gevaar? Het is niet moeilijk om de beste baby mobiel te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is te kijken naar wat jij mooi vind. Alle baby mobielen zijn namelijk met veel zorgvuldigheid vervaardigd en sluiten nauw op de ontwikkeling van je baby aan. Het is dus alleen maar een kwestie van kijken wat jij mooi vindt. Wel kun je jouw keuze nog baseren op het materiaal. Wil je er een van kunststof? Of wil je er een van hout? Wil je een baby mobiel die muziek maakt? Moet het in een bepaald thema zijn? Beantwoord deze vragen en dan kom je er zeker uit.

Is een baby mobiel veilig?

Ja, maar let wel goed op de kleine onderdelen. Je wilt niet dat je baby ergens in stikt. Je moet dus echt kijken naar een keurmerk en de materialen waarvan hij gemaakt is.