5 x beste baby badje

Een van de mooiste momenten die jij en je baby samen kunnen hebben is als je jouw baby in bad doet. Als je baby net geboren is, is dit altijd een zeer bijzonder moment. Je baby die heeft 9 maanden in je baarmoeder geleefd, hij was daar omringt met water. Voor je baby voelt in een baby badje liggen net als in de baarmoeder. Het is dan ook heerlijk om te zien hoe je baby reageert als je hem in bad doet. Het is het mooiste moment dat je samen kunt hebben. Baby’s worden ook snel groot dus geniet ervan als je baby in het baby badje gaat. Maar je hebt natuurlijk wel een goed baby badje nodig voor dit bijzondere moment. Bekijk de lijst met 5 x beste baby badje en vindt het baby badje dat bij jouw wensen aansluit.

Lijst met 5 x beste baby badje


Baby badje opvouwbaar – Multifunctioneel – Wasmand – opbergmand – speelgoed opslag – Babybadje

Dit baby badje is echt ideaal. Je kunt het in eerste instantie als baby badje gebruiken. Je baby kan er ook tot een lange tijd in. Is je baby echt te groot? dan kun je hem als: opbergmand, wasmand, speelgoedmand gebruiken. Dit maakt het tot een multifunctioneel baby badje. Verder is hij van kunststof vervaardigd. Je kunt hem ook nog eens makkelijk kwijt doordat je hem op kunt vouwen. Wel kun je hem niet op een standaard zetten, hij moet dus altijd op de grond staan. Hij is in diverse kleuren verkrijgbaar. Je baby zal genieten van dit baby badje. Het is vooral fijn dat je baby er nog tot een ruime leeftijd in kan, zeker door dat hij op de grond staat. Als je baby nog klein is kun je hem op een tafel zetten, als je maar zorgt dat het veilig is.

Fisher-Price Baby Badje

Fisher Price speelt altijd goed in op de ontwikkeling van het kind. Het mooie aan dit baby badje is dat het een 4-in-1 baby badje is. Je kunt je baby erin wassen tot het peuter is. Er zit een zachte draagdoek van netstof in, zo ligt je pasgeboren baby heel veilig, het opzetstuk voorkomt dat je baby uitglijdt. Er zit een zit stuk in, als je baby groter is kan het hij zitten. Je peuters genieten van de ruimte in dit badje. Dit badje is ideaal en je baby zal er vast-en-zeker van genieten.


Tontarelli baby badje 80 x 41 x 27 cm

Dit baby badje van Tontarelli is zeer basic, maar wel ideaal om je baby in te wassen. Je kunt er een onderstel bij aanschaffen. Het is een comfortabel baby badje waar je baby lang van zal genieten. Er zit een stop in zodat je het water er makkelijk uit kunt halen. Laat je baby genieten van dit badje en geniet van je baby.

Diamond Line
Zitbad Vrijstaand Baby Bath Bucket Opvouwbaar 83x54x45cm Blauw

Dit baby badje van Diamond Line staat vrij dankzij de pootjes die eronder zitten. Je kunt het na gebruik heel makkelijk schoonmaken en zo weer opvouwen. Zo staat dit baby badje niet snel in de weg. Het is veilig conform de norm, je baby kan er tot peutertijd in. Het is stabiel dankzij de pootjes, eigenlijk dus veel prettiger dan een standaard eronder. Je krijgt er twee jaar garantie op. Bovendien is er een steun in zodat je baby goed kan zitten.


Baby Jem – Badset 6-delig – Grijs – Ijsbeer

Dit is een hele set van Baby Jem bestaande uit: standaard, badje,  badschep, bademmer, badnetje en badcape. Het is lichtgrijs, gemaakt van kunststof en geheel in een ijsbeer thema. Je baby zal genieten als hij in dit baby badje ligt. Je kunt het ook heel makkelijk op de grond neerzetten. Deze set is helemaal compleet en zal jouw baby laten genieten van het water.

Veelgestelde vragen:

Wat is een handig babybadje als ik weinig ruimte heb?

Er zijn twee soorten babybadjes op de markt. Enerzijds de vaste modellen en anderzijds de modellen die je makkelijker op kunt vouwen en verplaatsen. Er zijn opvouwbare modellen te koop en modellen die je op een standaard neer moet zetten. Er zijn ook modellen te koop die je in bad kunt plaatsen.

Wat is de juiste ligstand in een babybadje?

Deze positie is sowieso afhankelijk van de leeftijd van een baby. Je moet vooral kijken naar wat een baby kan en of hij al kan zitten. Zorg wel altijd dat je de baby blijft ondersteunen, dit zorgt voor extra veiligheid in bad.