Philips scheerapparaat: ontdek de vijf beste

De dagelijkse scheerbeurt is bij veel mannen een dagelijkse routine. Een routine waarbij een scheerapparaat niet mag ontbreken. Er zijn veel soorten scheerapparaten op de markt, het is lastig om daar het perfecte scheerapparaat tussen te vinden. Er is een diversiteit aan modellen beschikbaar en elk ontwerp aangepast op de behoefte van de consument.

Philips staat bekend om kwaliteit als het om scheerapparaten gaat. Philips is lief voor niets gespecialiseerd in artikelen voor de persoonlijke verzorging. Mede dankzij het gebruik van geavanceerde technologieën brengt Philips goede scheerapparaten voor mannen op de markt. Maar wat is nu het beste Philips scheerapparaat? Check de lijst met 5 x beste scheerapparaat van Philips, en vindt een scheerapparaat van Philips dat bij jouw wensen aansluit.

Lijst met 5x beste Philips scheerapparaat

Philips AquaTouch S5050/04 – Scheerapparaat

Dit Philips scheerapparaat beschermt je huid tien keer beter dan een standaard mesje.Dit scheerapparaat van Philips zorgt voor een fijn en glad scheerresultaat. Heb je een gevoelig huid? Dan zit je met dit scheerapparaat goed. Dankzij de speciale ComfortCut mesjes met afgerond profiel wordt je huid tijdens het scheren beschermt. De mesjes snijden soepel, glad en moeiteloos over je huid, ze volgen alle contouren en beschermen je huis tegen wondjes en sneetjes. De mesjes in dit Philips scheerapparaat gaan gemiddeld twee jaar mee. De scheerkoppen in dit scheerapparaat draaien in vijf richtingen, hierdoor krijg je dat gewenste gladde resultaat. De Aquatec functie zorgt ervoor dat je zowel droog als nat comfortabel kunt scheren. Let op dit scheerapparaat heeft geen reinigingsstation.

Philips S5400/06 – Scheerapparaat

Dit is het scheerapparaat van Philips waarmee je zowel nat als droog comfortabel scheert. Dit Philips scheerapparaat tilt de haartjes op, zo geniet je van een gladde en comfortabele scheerbeurt. Je kunt wel 45 minuten lang snoerloos scheren. Wil je de perfecte snor of bakkebaarden trimmen? Plaats dan de opzet bare trimmer op dit scheerapparaat. Belangrijk om te weten is dat je dit scheerapparaat niet draadloos kunt opladen.

Philips OneBlade QP2520/30 – Trimmer, scheerapparaat en styler

Met dit scheerapparaat van Philips kun jij je baard volledig afscheren, trimmen en stylen. De Oneblade mesjes scheren zonder opzetkam net boven je huid, met als resultaat een gladde huid zonder huidirritaties en wondjes. Stoppels voel je nog wel, maar je ziet ze niet meer. Met een van de drie opzet kammen kun je jouw baard naar wens trimmen.

Dit Philips scheerapparaat is voorzien van een snel bewegend mesje wat met 200 bewegingen per seconde elke haar van iedere lengte afscheert. Dit scheerapparaat scheert niet op de huid en het is mogelijk om tegen de groeirichting in te scheren.

Philips Shaver 1000 series S1100/04 – Scheerapparaat

Dit scheerapparaat van Philips beschikt over duurzame zelf slijpende mesjes en is dankzij zijn eenvoud uniek en praktisch. De flexibele koppen in dit scheerapparaat met 4 draairichtingen zorgen in combinatie met het CloseCutmessysteem voor een glad scheerresultaat. Dit Philips scheerapparaat is geschikt voor een lichte baardgroei en verkrijgbaar voor een marktconforme prijs.

Philips Shaver S9000 Prestige SP9820/12 – Scheerapparaat

Met dit Philips scheerapparaat geniet je van het comfort van elektrisch scheren. Dit scheerapparaat beschikt over een Multi-direction ContourDetect scheerkop, welke de contouren van je gezicht volgt en zelfs de moeilijkste haren pakt. Het NanoTech-precisiemesje heeft extra scherpte en stevige randen en de BeardAdapt sensor controleert elke 15 keer per seconde de haardikte en past het vermogen van het scheerapparaat automatisch aan. Je kunt met dit Philips scheerapparaat droog- en nat scheren.

Veelgestelde vragen:

Welke soorten Philips scheerapparaten zijn er?

Je kunt de scheerapparaten van Philips in twee groepen indelen. Scheerapparaten met roterende koppen en scheerapparaten met mesjes. Dankzij de ronde bewegingen die de roterende kop van een Philips scheerapparaat maakt worden korte haartjes op een efficiënte manier af geschoren. Het scheerblad in dit apparaat beschermt je huid. Dit Philips scheerapparaat is geschikt voor droog en glad scheren.

Het Philips scheerapparaat met scheermesjes beschikt over uitgelijnde messen die zijdelings trillen. Deze messen zijn bevestigd en verbonden met een centrale as. Dit scheerapparaat van Philips heeft een geperforeerd metalen scheerblad wat ervoor zorgt dat haar wordt gefilterd. Dit voorkomt rechtstreeks raken van de mesjes op de huis. Dit Philips scheerapparaat komt het meest overeen met traditionele scheermesjes.

Hoe zorg je ervoor dat je Philips scheerapparaat in goede conditie blijft?

Door je scheerapparaat goed schoon te houden kun je genieten van een optimaal scheerresultaat. Afhankelijk van het model reinig je het scheerapparaat nadat je het twee keer gebruikt hebt. Hieronder nog wat tips hoe je het Philips scheerapparaat schoon kunt houden:

1.Lees altijd de gebruikershandleiding en de reinigingsinstructies
2. Verwijder de kop en borstel de mesjes schoon, verwijder altijd overtollig haar en reinig de koppen en mesjes.
3.Vervang indien nodig de mesjes op tijd.