5 x beste babyliss krultang

Wat moet je als vrouw tegenwoordig zonder krultang? Het mooie aan een goede krultang is dat je jouw eigen kapper bent, geld bespaart en binnen no-time kunt genieten van een professionele look met krullen. Indien je opzoek bent naar een goede krultang wordt Babyliss aangeraden. Het is een goede krultang waarmee je kleine, compacte- en grove krullen kunt creëren.

Het is een van de meest toonaangevende marken op het gebied van goede haarverzorging, mede dankzij de veelzijdigheid van haar producten. Zeker de krultangen van dit merk zijn zeer populair, daarom is het zeker de moeite waard om eens naar deze lijst met 5 x beste Babyliss krultang te kijken indien je interesse hebt in een krultang.

5 x beste Babyliss krultang

BaByliss ® Curl Secret 2 ™ C1300E – Automatische krultang

Deze krultang van Babyliss heeft 3 temperatuurinstellingen en hij verwarmt tot 230°C. Het mooie aan deze krultang van Babyliss is dat hij automatisch is, op deze manier kun je extra veilig krullen zetten, hij schakelt automatisch uit als er iets gebeurt, dit komt door het beveiligingssysteem met waarschuwingssignaal. De iconische functie op deze Babyliss krultang gaat statisch haar tegen en met de keramische coating zorg je voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Dit zorgt voor extra bescherming van het haar en extra glans. Je kunt kiezen uit twee opzetstukken en 4 timer instellingen, zo kun je de krul makkelijk variëren en diverse stijlen creëren. Draai in diverse richtingen en ontwikkel de perfecte krul met deze Babyliss krultang.

BaByliss ® 32mm Curling Tong C332E – Krultang

Deze krultang van Babyliss beschikt over een geavanceerd verwarmingssysteem waarmee de krultang heel snel warm wordt. Het is een prettige krultang om mee te werken en de mooiste krullen te creëren. Er zitten 10 temperatuurinstellingen op deze krultang, daarmee kun je snel aan de slag en diverse krullen maken. Het snoer draait mee en je kunt je haren niet snel verbranden dankzij het geïsoleerde uiteinde. Het mooie is dat je deze krultang ook kunt gebruiken op gekleurd haar.

BaByliss ® Easy Waves C260E – Krultang

Deze krultang van Babyliss zorgt voor een beach achtige wave krul. De keramische coating van deze krultang beschermt het haar. Deze krultang van Babyliss  heeft 3 temperatuurinstellingen 160 – 180 – 200°C. Deze tang is geschikt voor dun, normaal en dik haar. Er zit een 1,8 m lang snoer aan dat ervoor zorgt dat hij makkelijk mee draait. Bovendien is deze krultang zeer veilig en zit er automatische uitschakeling op. Hij is binnen 1 minuut warm, zo kun je zeer snel krullen zetten.

BaByliss PRO BAB2469TTE – Krultang

Met de Babyliss Pro krultang zet je binnen no-time de mooiste krullen. De toermalijn kristallen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en de ionentechnologie zorgt voor zacht, glanzend en pluis vrij haar. Het meedraaiend snoer van 2.70 meter is ideaal om de perfecte krul te ontwikkelen. Deze krultang creëert moeiteloos prachtige gelijkmatige en vloeiende golven en met een langdurig resultaat. Het is het perfecte hulpmiddel om volume mee te creëren. Het unieke van dit product is dat de gebogen cilinders mooie natuurlijke golven creëren in het haar. Zo geniet je van een prachtig kapsel waar iedereen van achterover slaat.

BaByliss ® Curl Secret ™ Shine C1800E – Automatische krultang

Deze automatische krultang van Babyliss zorgt voor de perfecte krul. Het is heerlijk om je haar te krullen en dat kan op een veilige manier met deze krultang. De automatische krulkamer neemt heel makkelijk een lok op en legt er een krul in. Het hydroterm stoomsysteem beschermt je haar en hydrateert het.Je kunt drie soorten krullen zetten met deze krultang. De  drie temperatuurinstellingen zijn ideaal waardoor deze geschikt is voor ieder haartype, zo kun je kiezen uit: 190°C voor dun haar, 210°C voor normaal haar en 230 °C voor dik haar.

Veelgestelde vragen:

Waarom een Babyliss krultang?

Ondanks dat er ontzettend veel merken krultangen op de markt zijn raadt men vaak toch een Babyliss krultang aan. Het is een stijltang en krultang in een, het mooie is dat je met de krultang van Babyliss dus veel mogelijkheden hebt. Het werkt makkelijker en je sneller klaar, vooral als je jouw haar dagelijks van een mooie krul wilt voorzien.

Welke soorten Babyliss krultangen zijn er?

Babyliss heeft diverse krultangen op de markt gebracht, er is veel diversiteit en dat maakt Babyliss tot een kwaliteits merk. De automatische krultangen zijn zeer veilig en gemakkelijk in gebruik, ze vangen de lok zelf op, waarna er een krul in komt. De krultang met klem is cylindrisch en heeft een klem die de streng vastpakt tijdens het krullen. De krultang zonder klem is verkrijgbaar in verschillende vormen en heeft een isolerende handgreep, zo bescherm je de hand tegen warmte.