De 5 beste voetbalschoenen

Overal op de wereld is voetbal een zeer gewaarde sport. Nederland is goed in voetbal, ook hier is het populair. Het is niet vreemd dat het zo’n populaire sport is, want het is een eenvoudig spel om mee te beginnen. Je hebt niet meer nodig dan: wat vrienden, een bal en ruimte om op te spelen. In Afrika en andere armen landen wordt het zelfs overal op straat gespeeld. Arme jongeren in de buitenwijken van Nederland spelen het omdat ze niets anders hebben. Voetbal is dus eigenlijk een taal, een taal om te communiceren en vrienden te maken. Veel topspelers komen van de straat. Johan Cruijf heeft zelfs een speciale stichting opgezet om voetbal veldjes in arme buurten te maken voor kinderen, zodat ze van de straat zijn en bezig zijn met sport. Sport is namelijk gezond. Voetbal wordt dus overal gespeeld, zelfs op het strand. Voetbal wordt steeds populairder, vooral bij de vrouwen. Ajax heeft zelfs een vrouwen team opgezet. Hierdoor groeit de vraag naar voetbalaccessoires elke dag. Voetbalschoenen zijn belangrijk, dat is de basis voor het voetballen. Jij bent nu bij dit artikel omdat je interesse hebt in voetbalschoenen. Waarschijnlijk wil jij ze aanschaffen? Maar wat zijn de beste voetbalschoenen? Check deze lijst en vindt de beste voetbalschoenen.

Lijst met 5 beste voetbalschoenen

Adidas Performance Voetbalschoenen ACE 17.1 FG BA9214

Adidas is een bekend sport merk. Deze voetbalschoenen zijn verkrijgbaar voor een betaalbare prijs en Adidas laat hiermee zien dat ze goede kwalitatieve schoenen kunnen ontwerpen voor een betaalbare prijs. Deze voetbalschoenen zijn van hoogwaardige materialen vervaardigd. Het is een hippe kleur en ze zijn in diverse maten verkrijgbaar. Het zijn fijne voetbalschoenen, zeker om mee te beginnen.


Nike Sportschoenen Unisex – zwart/oranje/goud

Deze voetbalschoenen van Nike zijn voor zowel mannen- als vrouwen. Ze zijn gemaakt van textiel, in diverse maten beschikbaar en omsluiten de voet goed. Er zitten FG MG doppen onder en door de 360 graden pasvorm voelen ze als een tweede huid. Deze voetbalschoenen omsluiten je voet dus goed. Dit zorgt ervoor dat je beter kunt voetballen.

Nike Jr Superfly Academy DF MG Voetbalschoenen Junior Sportschoenen

Dit zijn voetbalschoenen voor kinderen. Nike draagt veel zorg voor de ontwikkeling van goede schoenen, dat hebben ze bij deze ook gedaan. Ze beschikken over een uitneembare binnenzool en een NikeSkin bovenwerk. Door de MG noppen-zool, zijn ze zowel voor gras- als kunstgrasvelden geschikt.

Adidas Predator Tango 19.3 FG Sportschoenen

Adidas is een leidinggevend merk als het om voetbalschoenen gaat. Deze voetbalschoenen zijn voor kinderen en volwassenen tot en maat 38 geschikt. Ze zijn vervaardigd van synthetisch materiaal, ze hebben meer grip op het veld. De FG-noppen geven grip bij iedere beweging op normale tot harde grasvelden.

Puma Auriz zaalschoenen IC – Gymschoenen 

Deze zaalschoenen kunnen gebruikt worden als voetbalschoenen in de zaal. Voor zaalvoetbal zijn ze dus zeer geschikt. Ze zijn gemaakt van imitatieleer en mesh. Deze voetbalschoenen hebben een binnenwerk van textiel en een stevige non-marking profielzool. De zaalvoetbalschoenen hebben een vetersluiting en een vast voetbed van textiel. De mix van ademend mesh in de voorvoet en het duurzame imitatieleer zorgen ervoor dat de schoenen comfortabel zitten.

Veelgestelde vragen:

Welke voetbalschoenen moet ik gebruiken, afhankelijk van de positie?

Het vinden van de juiste voetbalschoenen is niet zo heel moeilijk. Toch; is het belangrijk dat je er veel plezier van hebt. Je gaat ook niet beter voetballen met betere schoenen, daar komt natuurlijk veel meer bij kijken. Kies daarom voetbalschoenen uit die goed bij jouw wensen aansluiten, maar werk natuurlijk ook aan je techniek. Je moet natuurlijk ook kijken naar je positie, zo hebben middenvelders voetbalschoenen nodig die hun kracht geeft, dus met een versterkte wreef en hebben verdedigers voetbalschoenen nodig waarmee ze kunnen kicken dus synthetische kicksen.

Welke maat voetbalschoenen heb ik nodig?

Het belangrijkste bij voetbalschoenen is dat ze perfect passen, maar het is ook belangrijk dat ze niet te strak zitten, omdat je hierbij risico kunt lopen om letsel aan de voeten op te lopen. In dit geval is het belangrijk dat de pasvorm van de voet wordt aangepast, dat er rekening wordt gehouden met het type voet. Mensen met brede voeten moeten over het algemeen een gepersonaliseerde binnenzool hebben. Het is belangrijk dat je ook naar de risico’s kijkt, zo heeft het bot aan de buitenzijde ondersteuning nodig, maar ook niet te veel. De leesten in de schoen worden gebruikt om deze vorm te geven, voordat je ze gebruikt, maar besteedt tijd aan het kiezen van de juiste maat en de juiste schoen.