Ben je altijd graag overal- en altijd verbonden met jouw smartphone? Wil je niet continu jouw telefoon uit te zak halen? Wil je direct alle e-mails, telefoontjes of nieuwsberichten zien? Of wil je inzicht in jouw bewegingsgedrag? Denk dan eens na over het aanschaffen van een smartwatch. Smartwatches zijn er in allerlei soorten- en maten en worden steeds populairder. Het is fijn om op deze manier constant in verbinding te staan met de rest van de wereld. Er zijn veel smartwatches op de markt? Maar welke is nou het beste? Check daarom deze lijst met 5 beste smartwatches.

Lijst met 5 beste smartwatches


Samsung Galaxy Watch – Smartwatch

De Samsung Galaxy Watch – Smartwatch is waterdicht, meet al jouw activiteiten en heeft GPS. Samen met je Samsung kun je genieten van allerlei voordelen. Deze smartwatch ondersteunt Android 5.0 of hoger. Heb je een iPhone? Niet getreurd, als je beschikt over iOS 9 of hoger kun je ook gebruik maken van deze smartwatch. Je hoeft geen knop in te drukken om de tijd weer te geven, het sAMOLED-display kun je instellen op continue tijdsweergave, zo kun je op elk moment van de dag zien hoe laat het is. Het mooie aan deze smartwatch is dat het natuurlijke gevoel van een analoog horloge behouden is gebleven. Je bent op deze manier verbonden met de hele wereld, zonder dat je het gevoel hebt dat je alleen maar een gadget om je arm draagt.

Garmin Vivoactive 3 – Smartwatch 

De Garmin Vivoactive 3 – Smartwatch  is de smartwatch voor alle sportievelingen onder ons. Deze smartwatch beschikt over meer dan 15 sportieve apps, is stof bestendig, geschikt voor onder water en contactloos betalen. Het maakt niet uit of je over een Android telefoon of iPhone beschikt. Als je over Android 6.0 of iOS 12 of hoger beschikt kun je je deze smartwatch gebruiken. Verder kun je deze smartwatch op elk moment van de dag dragen en de bandjes verwisselen. Zo kun je genieten van een trendy smartwatch.


Huawei Watch 2 Sport

De Huawei Watch 2 Sport is jouw dagelijkse sportpartner en persoonlijke assistent. Deze smartwatch meet jouw hartslag, is geschikt voor onderwater en toont jouw locatie en route door de ingebouwde GPS. Het mooie aan deze smartwatch is dat deze dankzij de moderne technieken in staat is om altijd in verbinding met jou te staan, jouw smartphone kan dus gewoon in je tas blijven. Het is jouw maatje tijdens je sportactiviteiten en laat jouw je favoriete muziek luisteren. Sporten is nog nooit zo leuk geweest.


Fenix 5 Zwart/Zilver met zwarte band

De Fenix 5 Zwart/Zilver met zwarte band biedt elke fanatieke sporter de perfecte combinatie tussen een smartwatch en sporthorloge. De batterij van deze smartwatch gaat tot wel twee weken mee, binnenkomende berichten worden getoond en je ontvangt notificaties als je een bericht hebt ontvangen of verzonden. Je kunt de prestaties van jouw sportactiviteiten bijhouden via Garmin Connect. Verder beschikt deze smartwatch over: een hartslagmeter, slaapmeter, trainingsfunctie, caloriemeter en GPS. Het is je ideale buddy voor het sporten en ideaal in gebruik.

Sony SmartWatch 3

De Sony SmartWatch 3 is trendy, verkrijgbaar in diverse kleuren en te verkrijgen voor een schappelijke prijs. Deze smartwatch gaat lang mee dankzij de batterijduur van 2 dagen, is compatibel van alle Android apparaten met Android 4.3 of hoger, heeft een transflectief scherm van 1,6 inch, 320 x 320 pixels, sensoren voor omgevingslicht, veiligheidsmeter, kompas, gyroscoop, GPS, Quad ARM A7 1,2 Ghz processor
512 MB RAM (intern geheugen) en is waterdicht. Wil jij een goede smartwatch voor een mooie prijs? Kijk dan eens naar deze.

Veelgestelde vragen:

Wat is het voordeel van een smartwatch?

Een smartwatch houdt alles bij wat je doet op een dag. Het is eigenlijk een soort personal trainer. Vooral als je van sporten houdt is een smartwatch onmisbaar. Een smartwatch houdt namelijk je beweging, hartslag en route bij. Zo weet je of je goed genoeg beweegt en waar je bent. Het is ook nog eens fijn omdat je op de hoogte wordt gehouden van het dagelijkse nieuws, je jouw berichten meteen kunt lezen, weet hoe laat het is, muziek kunt luisteren en niet steeds je telefoon uit je zak hoeft te halen.

Hoe vind je de juiste smartwatch?

Het is niet moeilijk om de juiste smartwatch te vinden. Het is allereerst belangrijk dat je kijkt naar het besturingssysteem van je smartphone. Daarnaast moet je weten welke functies je nodig hebt, waarvoor je de smartwatch wilt gebruiken en wat jouw budget is.