5 x beste slagmoersleutel

De slagmoersleutel wordt niet veel gebruikt. Zonde; want het is een erg fijn stuk gereedschap waar je veel mee kunt. Het is interessant voor doe-het-zelvers, maar vooral voor mechanische onderhoudstechnici die voortdurend met moeren werken is de slagmoersleutel een uitkomst. Je kan een moer dankzij de slagmoersleutel op de meest comfortabele manier vast- of losdraaien. Hierbij hoef je geen kracht te gebruiken. Veel mensen die een slagmoersleutel hebben gekocht snappen niet dat ze dat nooit eerder hebben gedaan. Het is blijkbaar een krachtig apparaat waar je veel mee kunt. Maar weet jij welke je moet kiezen? Bekijk de lijst met 5 beste slagmoersleutels.

Lijst met 5 x beste slagmoersleutel

FERM Pneumatische Slagmoersleutel – DIN / Orion aansluiting – Incl. 10-delige doppenset & koffer

Deze slagmoersleutel wordt in een complete set aangeboden met koffer. Deze slagmoersleutel kun je aansluiten op je compressor, zo draai je bouten en moeren zonder problemen vast en ook weer los. De sleutel wordt geleverd met een 10 delige doppenset. Het is een krachtige machine en je kunt diverse klussen makkelijk doen zoals:

  • Los- of vastdraaien van kleine bouten
  • Wisselen van (auto)banden
  • (De)montagewerkzaamheden

Gude Elektrische slagmoersleutel ESS350

De Gude Elektrische slagmoersleutel ESS350 is ideaal om grote klussen mee te doen als: banden wisselen, los- of vastdraaien van kleine bouten en demontage werkzaamheden en montage werkzaamheden. Dankzij het slanke en ergonomische motorhuis in combinatie met de antislip handgreep is hij geschikt voor deze werkzaamheden. Hij draait eenvoudig en snel lastige bouten en moeren los. De tandwielkast is voorzien van een 3 meter lange kabel en hij is vervaardigd van stevig materiaal. Je kunt genieten van hoogwerk comfort dankzij de ergonomische behuizing, hij is gemakkelijk te bedienen met centrale handgreep en softgrip ondersteuning, en hij heeft een robuuste metalen versnellingsbak behuizing. Er zit een gereedschapshouder op met veiligheidsspeld, hij heeft recht- en links rotatie waarmee je snel kunt schakelen naar vrijgeven en vastdraaien en een lange kabel.


Westfalia Slagmoersleutel – elektrisch – 100 Nm

Westfalia staat bekend om het goede gereedschap. Nu is er een prachtige slagmoersleutel van dit merk op de markt. Verder is deze slagmoersleutel voorzien van een handige tuimelschakelaar, zo kun je makkelijk schakelen, heeft een vaste koppel van maximaal 300NM. Hij wordt geleverd in een handige opbergdoos, weegt 3,35 kg, heeft een vermogen van 900 watt en een kabellengte van 190m.

Boxer Elektrische Slagmoersleutel 1/2″ met Koffer en Doppenset – 340 Nm – 2350W

Deze slagmoersleutel van Boxer wordt geleverd met doppenset en koffer. Je sluit hem aan op de netstroom, hij heeft een 340Nm koppel, wat het ideaal maakt om bouten met hoge koppelwaardes vast-en-los te draaien. Je krijgt een nauwkeurige gebruikerscontrole erbij. Verder beschikt hij over rotatierichting en een trilling verminderende soft-grip handvat. Hij beschikt over een grote compatibiliteit met middel tot grote doppen.

JBM Tools | Slagmoersleutel 1/2 1200NM

Deze slagmoersleutel is pneumatisch. Hij wordt zonder koffer geleverd. Het is een krachtige slagmoersleutel voor een goede prijs. Je kunt er veel mee en je zult alles makkelijker vast-en losdraaien.
Hij heeft een geluidsniveau van 107.4 dB. Maak nu gebruik van deze slagmoersleutel, welke te verkrijgen is voor een goede prijs. Op deze manier zullen je klussen sneller gaan.

Veelgestelde vragen:

Welke soorten slagmoersleutels zijn er?

Je hebt een elektrische slagmoersleutel, deze werkt op netstroom en vaak met lange kabels. Je hebt er ook die je aansluit op een compressor en je hebt een pneumatische slagmoersleutel.

Hoe werkt een slagmoersleutel?

Als je een slagmoersleutel van stroom voorziet, raakt de interne hamer een aanbeeld. Dit aanbeeld is verbonden met een vierkante of zeshoekige doorn in de kop van de slagmoersleutel. Hierdoor wordt een rotatie op de dopsleutel gedrukt, deze wordt op de doorn aangesloten.

Deze wordt gebruikt om de moer af te stellen of los te draaien. Er komt dan een hamerende werking en dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van gereedschappen die erop lijken. Het oefent meer kracht uit en de hamerbewerking van de slagmoersleutel heeft het voordeel om roest los te laten, zo kun je moeren en bouten die vast zitten makkelijker verwijderen.

Wat is een slagmoersleutel?

chap waarmee je bouten en moeren beter los kunt halen. Het mooie aan een slagmoersleutel is dat hij pneumatisch of handmatig werkt. Met een slagmoersleutel kun je op eenvoudige wijze met minder kracht een moer of bout los halen. Ook als er roest aan zit dan wordt dit los gemaakt en kun je het eenvoudiger verwijderen. He is eigenlijk een stuk gereedschap de zogenoemde slagmoersleutel die het werk van je over neemt.