5 x beste bokszak

Boksen is een mooie sport om naar te kijken en om te doen. Het mooie is aan boksen de training. Het is een zeer intensieve training, waar je veel uit kunt halen. Een bokstraining gaat vaak gepaard met veel stoten, schoppen en slaan. Je traint er je vaardigheden en je spieren mee. Je kunt dit goed doen tegen een bokszak. Op deze manier zul je niet snel mensen raken, want je oefent eerst op de bokszak. Het is prettig om met een bokszak te oefenen, maar je moet wel de juiste hebben. In de lijst met 5 x beste bokszak vind je een bokszak die bij je past.

Lijst met 5 x beste bokszak

Ashbrit® – Staande opblaasbare bokszak met stevige vulbare voet – volwassenen en kinderen – 1.60 m – Boksbal – Bokspaal – Zwart

Ashbrit heeft een goede bokszak op de markt gebracht, welke staat op een paal. De Ashbrit bokszak is gemaakt van sterk materiaal, en beschikt over 0.3mm multi-laags kunststof, waardoor de kans op scheuren of lekkages zeer gering zijn. De vulbare voet is dubbel verzekerd, waardoor er geen lucht, water of zand kan ontsnappen. Het is een prettige bokszak die door jong-en-oud kan worden gebruikt. Op deze manier kun je jouw vaardigheden zowel binnens- als buitenshuis beoefenen.

Hanumat – Bokszak -150 cm incl gratis ketting

Hanumat heeft een bokszak die je op kunt hangen. Hij is 150 cm groot, de ketting wordt erbij geleverd waarmee je hem op kunt hangen. Dit is praktisch voor tijdens het oefenen. Het mooie aan deze bokszak is dat hij uit twee lagen bestaat, hierdoor is hij extra stevig. Verder is deze bokszak van professionele kwaliteit. De bokszak wordt geleverd met bijbehorende 4-punt ketting en wordt ingepakt in een zeer stevig transparant plastic.

Hij is gevuld met materiaal wat bestaat uit gesneden textiel, wat behandeld is, waardoor het niet gaat schimmelen. Je wilt natuurlijk wel een bokszak die lang mee gaat. Daar kun je met deze bokszak op rekenen.

Adidas Bokszak – zwart/wit

Adidas is het merk als het gaat om producten voor sportactiviteiten. Zo hebben ze nu ook een bokszak in hun assortiment. Deze bokszak is prachtig om te zien, fijn in gebruik en zeer stevig. Deze bokszak is geschikt voor kinderen tot en met 8 jaar. Er zitten textiel snippers in, waardoor hij goed gevuld is. Op deze manier kun je er van op aan dat hij lang mee gaat. Er zit ook een fabrieksgarantie op van een jaar.

Hanumat Hyper Bokszak 100 cm incl.Gratis ketting

Hanumat brengt vaker professionele bokszakken op de markt. Deze bokszak wordt geleverd met ketting. Het mooie aan deze bokszak is dat hij ideaal is voor de beginnende bokser. Deze bokszak is extra stevig gestikt om zo kun je uitscheuren voorkomen. De bokszak bestaat uit het nieuwste polyamide materiaal. De hyper bokszak is hierdoor extra sterk en blijft in top conditie. De zak is gevuld met textiel waardoor deze mooi en strak blijft.
Deze bokszak is inclusief gratis bijbehorende 4-puntketting en worden ingepakt in een zeer stevig transparant plastic.

Hammer BokssetVolwassenen

Hammer heeft nu een hele boksset in de aanbieding. Je vindt hier een bokszak, instructie DVD en bokshandschoenen in. Op deze manier kun je genieten van je training en ook nog instructies opvolgen.

  • Hammer Boxing Set Fit 60cm
  • 1 paar nylon bokshandschoenen van 10 oz
  • 1 bokszak (60 x 28cm en 12 kg)
  • Ophangketting met draaiwervel
  • Materiaal: Nylon
  • Kleur: rood / zwart
  • incl. DvD

Veelgestelde vragen:

Wat is een bokszak?

Een bokszak is een zeer belangrijk onderdeel bij de bokstraining of training in andere vechtsporten. Het is vooral belangrijk dat er wordt gekeken naar de oefeningen die je doet. Je gebruikt hem vooral voor stoot oefeningen en schoppen.

Wat voor soorten bokszakken zijn er?

Er zijn twee soorten bokszakken. Je hebt een hangende bokszak en een staande bokszak. Een staande bokszak die veert meer mee en een hangende bokszak die draait meer rond. Kijk vooral naar wat jij fijn vindt. Het is ook afhankelijk van wat voor soort training je doet welke je het beste kunt pakken. Een hangende bokszak neemt veel minder ruimte in beslag dan een staande bokszak, deze is dan ook zeer geschikt voor thuis. Makkelijker om een goede coördinatie en slagritme te krijgen. Een staande bokszak daarentegen is makkelijk om te vervoeren en op te bergen als je hem niet gebruikt. Een hangende bokszak geeft ook meer gewicht dan een staande bokszak. En een staande bokszak is vaak wat instabieler. Als je ze een trap geeft, wiebelen ze soms.