populaire spelletjes

Vergelijk de 5 leukste spelletjes websites

In onze vrije tijd vinden we het natuurlijk heerlijk om af en toe een spelletje te spelen. Alleen welke spelletjes zijn nu echt de moeite waard om te spelen? Wij vergeleken de 5 leukste spelletjes websites op een rijtje. Je weet zo precies welke spelletjes sites je het beste kan bezoeken.

Funnygames.nl

Een uitgebreide website met online spelletjes is Funnygames.nl. De website heeft een groot en overzichtelijk overzicht met internet browser spelletjes. Sommige spelletjes worden extern gespeeld, maar de meeste kan je via de website zelf spelen. De website heeft overigens een grote naam achter zich. De website is namelijk eigendom van Talpa. Dit is inderdaad hetzelfde bedrijf achter televisiezenders zoals SBS 6, Veronica en Net 5. Kortom een bedrijf dat echt alles weet over vermaak op het internet.

Spellensite.nl

Spellensite.nl is al jaren een grote website als het aankomt om browser spelletjes. De meeste spelletjes zijn gebouwd in HTML 5. Dit betekent dat je ze niet alleen op je laptop of computer kan spelen. Het is ook mogelijk om de spelletjes uit te proberen via je smartphone. De HTML 5 spelletjes werken gewoon via je mobiele telefoon. Dit werkt hetzelfde als de Pragmatic Play casino’s waar je via je telefoon spelletjes kan spelen. Hierbij werken de spellen net als op de Spellensite.nl op basis van HTML 5.

Spele.nl

Nog een website waar we al jaren veel van horen is Spele.nl. De website staat bekend om een groot aanbod met verschillende spelletjes. Opnieuw is dit een onderdeel van Talpa. Het bedrijf dat vooral bekend staat in Nederland om televisieprogramma’s heeft een flink aantal websites met browserspelletjes online staan. De kwaliteit van de spellen verschilt wel enorm per site. Sommige sites hebben iets meer diepgang en zijn meer de moeite waard om een gokje op te wagen.

Elkspel.nl

Een persoonlijke favoriet om ons af en toe mee te vermaken is Elkspel.nl. Je kan hier elke dag de nieuwste gratis spelletjes via je laptop spelen. De meeste spelletjes zijn wel op basis van Flash. Hierdoor moet je de spelletjes wel via je internet browser spelen. Het grote voordeel aan Elkspel.nl is dat de website overzichtelijk is. Je komt hier elke dag nieuwe spellen tegen die je online kan spelen op basis van je eigen interesses. Je kan uit tientallen thema’s kiezen en hier een spelletje uitzoeken.

Facebook

Via Facebook heb je een groot aanbod met spelletjes die je alleen via je internet browser kan spelen. Een paar jaar terug was dit een enorme hype. Het aanbod wordt nog steeds uitgebreid, maar het aantal spelers is wel teruggelopen. Vooral omdat er een aantal spellen waren waarbij de privacy van de spelers geschonden werd. Check dus goed bij wie je een spelletje gaat spelen en of ze je privacy in acht nemen. Bij de internet browser spellen van hierboven krijg je iets meer privacy.