gadgets 2019

5 Beste nieuwe Gadgets van 2020

Kijk jij elk jaar weer uit naar de nieuwste en tofste gadgets? Ben je altijd op de hoogte van het nieuwste van het nieuwste? En vind jij het elk jaar lastig om voor kerst of pakjesavond leuke cadeautjes te bedenken? Wij hebben een lijst met de 5 beste én nieuwste gadgets van 2019. Deze gadgets kun je natuurlijk ook zélf onder de boom leggen.

 

  1. Dashcam

Een dashcams zijn kleine camera’s die je op het dashboard van je auto kunt zetten. De beste dashcams worden dan ook wel auto-camera’s genoemd. Deze camera’s waren eerst vooral populair in Aziatische landen en Rusland. Dat was vooral omdat weggebruikers daar de regels wat meer aan hun laars lappen dan hier in Europa. Met een dashcam kun je vastleggen wat er allemaal voor je gebeurt. En, in het eerste geval, bij een ongeluk je gelijk halen. Dashcam’s van LUKAS, Qvia en AZDome zijn deze winter razendpopulair.

 

  1. Draadloze speaker

Last Christmas. Have yourself a Merry Christmas. En: Jingle Bells. Zonder kerst geen muziek. Dus wil jij met kerst jouw gasten voorzien van goede en gezellige kerstmuziek. Overal in huis? Of jullie nu in de keuken rond het kookeiland staan, in de tuin bij een kampvuur of gezellig rondom de kerstboom in de woonkamer. Je verhuist je muziek makkelijk met je mee als je een draadloze speaker in huis haalt. Ook leuk om weg te geven natuurlijk!

 

  1. Laptop

Wie heeft er vandaag de dag nog een vaste PC in huis? Met de beste laptop van 2019, de DELL XPS 13, haal je het nieuwste model van dit merk in huis. Een allesomvattende computer met een Intel Core i5 of i7 processer en een heus infinity edge-scherm is deze laptop inmens populair deze feestdagen. Zeker onder de Windows-gebruikers. Daarnaast is het model uitgerust met een batterij die het nog langer volhoudt dan oudere modellen. Niet direct het allergoedkoopste cadeau voor onder de kerstboom. Maar wel eentje die het dubbel en dwars waard is!

 

  1. Camera-deurbel

Tijdens de feestdagen wordt er heel wat aangebeld. Wil jij vanaf de bank kunnen zien wie er aanbellen? Vraag een camera-deurbel, zoals de Ring Video Doorbell Pro. Met deze camera en deurbel in één kun je precies zien wie er allemaal voor de deur staan. Maar ook wie er allemaal voor je deur hebben gestaan. Bewaak je huis goed tijdens de kerstdagen. Dit is namelijk dé periode waarin veel huisinbraken worden gepleegd. En dat zou de kerstsfeer flink de kop indrukken.

 

  1. Samsung Modulaire TV: THE WALL

Oké, eerlijk. Deze televisie past niet helemaal goed onder de kerstboom en of we aankomende kerst gaan halen is ook niet helemaal duidelijk. Maar de Samsung Modulaire TV: THE WALL is wel een gadget waar je u tegen zegt! Deze nieuwe tv is namelijk modulair. Oftewel: je hebt meerdere schermen die samen één groot scherm kunnen vormen. Of je kijkt op verschillende schermen andere programma’s. Dat betekent eens een kerst zonder ruzie over het uit zoeken van een film!