T mobile klantenservice

In Nederland is T-Mobile een van de grootste aanbieders van mobiele telefonie en sim only abonnementen. Onlangs heeft het ook Vodafone thuis onder de naam T mobile thuis overgenomen. Het oorspronkelijk uit Duitsland stammende bedrijf levert inmiddels aan duizenden consumenten in Nederland haar diensten.  Daarbij streeft het bedrijf naar een zo hoog mogelijke servicelevel. Wanneer je vragen hebt over een product van T-Mobile of problemen hebt met een bepaalde dienst dan staat de T mobile klantenservice elke dag via verschillende kanalen voor je klaar.

Particulieren die al klant zijn bij T-mobile, kampen met een storing of vragen over hun factuur of abonnement hebben kunnen bellen met de klantenservice via de t-mobile website.

Wanneer je de klantenservice van t mobile wilt bereiken heb je een aantal mogelijkheden. Het bedrijf is zeer actief via webcare diensten hetgeen zeer populair is bij jongere klanten. Wie liever telefonisch contact heeft snel een vriendelijke en behulpzame medewerker aan de lijn. Een bezoek aan de dichtsbijzijnde t mobile winkel behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden en is in sommige gevallen ook een prettige oplossing.

T Mobile klantenservice gratis bellen

De klantenservice van t mobile is niet alleen voor klanten berijkbaar. Heb je interesse in een van de  t-mobile aanbiedingen kun je voordat je een abonnement afsluit eenvoudig contact met de t mobile klantenservice opnemen. Dat kan op werkdagen helemaal gratis onder het telefoonnummer 0800-7123 vanaf 8 uur in de ochtend en 8 uur in de avond. In het weekend kun je op zaterdag van 9.00 uur tot 17.30 uur terecht. Op zondag is de klantenservice van t mobile gesloten.

Particulieren die al klant zijn bij T-mobile, kampen met een storing of vragen over hun factuur of abonnement hebben kunnen bellen met de klantenservice via de t-mobile website. Vanuit het buitenland zijn ze bereikbaar onder +316-24001200. Aan deze telefoonnummers waarvoor dezelfde openingstijden gelden dan het 0800 nummer zijn wel kosten aan verbonden.

T Mobile Zakelijk pakket met extra ondersteuning

Voor ondernemers die een T mobile zakelijk pakket hebben afgesloten is het uitermate belangrijk dat de aangeboden diensten goed en stabiel werken. Mocht je onverwachts bij een zakelijk pakket tegen problemen lopen kun je aanspraak maken op etra service en ondersteuning. Je kunt gratis bellen met 0800-7112 vanuit het binnenland of met +316-24001200 vanuit het buitenland. Een specialist zal proberen je meteen te helpen.

Ben je ondernemer maar nog geen zakelijke klant bij deze aanbieder? Dan bieden ze je de mogelijkheid een goedkoop zakelijk pakket inclusief ondersteuning af te sluiten.  Wanneer je opzoek bent naar meer informatie over de producten en diensten van T-mobile kun je gratis contact opnemen met 0800-8102. Indien je dit op prijs stelt kan de medewerker je via de telefoon meteen een aanbieding doen.

T-Mobile via internet contacteren

In de meeste gevallen kiezen consumenten liever voor telefonisch contact of een bezoek aan een vestiging in de buurt. Het voordeel hiervan is dat je bij deze opties persoonlijk contact hebt met een medewerker. Het kan echter ook anders en nog sneller. De online webcare van T-mobile is eenvoudig en snel via social media te beereiken. Via Twitter, Facebook of de website is de klantenservice tijdens de boven aangegeven openingstijden te bereiken. Dit gaat natuurlijk veel sneller, kost je minder moeite en tijd.

Je kunt via het Forum of via de live chat op de website met de T-mobile klantenservice contact opnemen. Zodra een medewerker vrij is zal hij proberen op al je vragen een antwoord te geven en trachten eventuele problemen te verhelpen. Verder kan je op de website veel gestelde vragen en de antwoorden hierop bekijken.

Ervaringen met de klantenservice

Beschik je zelf over producten en diensten van T-mobile en wil je jouw ervaringen met de klantenservice met ons delen stellen wij en de bezoekers van onze vergelijkingssite dat zeer op prijs. Je emailadres tonen wij niet, enkel en alleen je naam. Ook kun je anoniem reageren.