5 x beste opblaasbare jacuzzi

Zie jij het al voor je? ‘Je light in heerlijk warm water, huidstrelende bubbels geven je een ontspannen gevoel, wat door je hele lichaam loopt. Nu nog een muziekje, glaasje wijn, iets te knabbelen en wat vrienden erbij. Ik word er nu al enthousiast van. Dit is allemaal mogelijk dankzij de opblaasbare jacuzzi. Voor de bubbel-liefhebbers is dit een revolutionair product, het opbouwen heeft veel voordelen. Wil jij ook een opblaasbare jacuzzi? Bekijk dan de lijst met 5 beste opblaasbare jacuzzi’s.

Lijst met 5 beste opblaasbare jacuzzi’s

NetSpa Aspen- opblaasbare jacuzzi- 4 personen-168 x168 x70cm-massage / verwarming / filtratie

Deze opblaasbare jacuzzi is luxe en voorziet jouw van een heerlijk bubbelbad. Ben je opzoek naar een jacuzzi die jouw dat ontspannen moment geeft? Dan kun je daar nu van genieten. Universal Perspective heeft de NetSpa Aspen ontworpen. Op deze manier kun je genieten van ontspanning en bubbels. Deze jacuzzi heeft 4 plaatsen, slimme zuinige motor, dubbele verwarmingsbescherming en drie functies. Voor een eenvoudige en snelle installatie moet je bij deze jacuzzi zijn. De afmetingen zijn: (LxBxH) 168x168x70cm. Deze jacuzzi beschikt over de volgende eigenschappen:

Motorische kracht van deze jacuzzi is:
Certificatie: CE/GS certificatie
Controlepaneel: Geïntegreerd digitaal paneel
Power Supply: 240V/50Hz
Lucht/bubbelpomp: 650W
Decibelgeluid pomp: 68 decibel

Filtratiepomp
Filtratiepomp: 40W
Geluidsfiltering: 55 decibel
Filtercapaciteit: 1200L per uur

Gebruiksomgeving
Tempratuur: 42 graden (maximaal)
Bruikbaar: 5 graden of meer

NetSpa Montana- opblaasbare jacuzzi- 6 personen-Ø 204 x H 70 cm-massage / verwarming / filtratie

Deze opblaasbare jacuzzi beschikt over de juiste verwarming, massage en filtratie. Er is plaats voor 6 personen, het watervolume is 930 liter, het leeggewicht is 30 kg en de afmetingen zijn Ø 204 x H 70 cm. Je kunt met deze jacuzzi genieten van een heerlijk bubbel moment.


SUN SPA Gelamineerde vierkante opblaasbare spa – 4 personen – 1, 55 x H 0, 65 m

Deze opblaasbare jacuzzi is voor vier personen. De polyester structuur is erg sterk, bied je comfort en zorgt voor flexibiliteit, zo zullen de vezels je lichaam perfect omhullen. De ingebouwde motor zorgt voor gemoedsrust omdat deze dit bubbelbad zo opblaast. Het water kun je verwarmen tot 40 graden. Geniet van een heerlijk avondje bubbelen met deze jacuzzi.

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon + Hard Water Systeem + Zoutwatersysteem 4 persoons | Jacuzzi | Spa

Dit is de eerste jacuzzi met Fiber-Tech constructie. Deze constructie bestaat uit honderdduizenden sterke fiberdraden, hij is ontworpen voor een superieure stabiliteit tijdens het gebruik. Hij is oersterk dankzij het 0,7mm gelamineerde PVC. Hij is zo sterk opgeblazen dat je met 4 personen makkelijk op de rand kunt zitten. Hij wordt helemaal compleet met isolerend onderzeil en isolerend op te blazen afdekzeil geleverd. Tevens bevat dit model een Hard Water System, wat onder andere verkalking tegen gaat. Verder is deze voorzien van een zoutwatersysteem, welke van zout (natriumchloride 99.9%) chloor produceert. Hierdoor is er geen apart chloor meer nodig!

Lay-Z Helsinki 5-7 Persoons Opblaasbare Spa

In deze opblaasbare jacuzzi pas je makkelijk met 7 personen. Het mooie aan deze jacuzzi is dat hij het hele jaar buiten kan staan. Dit komt door het speciale Freeze shield. De wanden zijn erg dun door het drop-stitch materiaal. Zo heeft dit opblaasbare bubbelbad veel inhoudt, is hij extreem sterk en duurzaam. Door de houtlook gaat hij helemaal op in een natuurlijke tuin. Je kunt genieten van een heerlijke huidmassage dankzij de 87 airjets, deze gaat eerst langs een verwarmingssysteem, zo zal het afkoelen worden ingeperkt. Verder zorgt de zachte geïsoleerde bodem dat je lekker zit. De chloordispenser zorgt voor een geleidelijke afgifte van het chloor. Specificaties:

Geschikt voor 5-7 personen
Capaciteit: 1123 ltr.
Gewicht gevuld: 1155 kg
Pompvermogen van 1,3 m³/u
Verwarmt met 1-1,5° C per uur tot een max. van 40° C
Binnenmaat: 170 cm.
Buitenmaat door het bijzondere drop-stitch materiaal: 180 cm x 66 cm.
Inclusief cover, filter VI, chloordispenser
Inclusief vorstbeveiliging
CE/GS gekeurd

Veelgestelde vragen:

Hoe installeer je een opblaasbare jacuzzi?

Het installeren van een opblaasbare jacuzzi is zeer eenvoudig, al lijkt dat in het begin niet zo.
Kies een vlak oppervlak waar je jouw opblaasbare jacuzzi plaatst. Vouw hem uit en vul hem met lucht. Kijk goed of de luchtinlaat is afgesloten. Vul de opblaasbare jacuzzi met water. Indien je hem een paar dagen laat staan moet je rekening houden met het feit dat het water 24 uur nodig heeft als je dit behandeld.

Wat zijn de voordelen van een opblaasbare jacuzzi ten opzichte van een traditionele?

De nieuwste modellen zijn geruisloos. Je kunt ze makkelijk onderhouden en schoon maken. Ze zijn eenvoudig te installeren.