5 x beste draadloze deurbellen

Een draadloze deurbel is erg handig omdat je niet met allerlei draden komt te zitten. Je kunt een draadloze deurbel heel makkelijk aansluiten en in de zomer kun je de ontvanger zelfs mee naar buiten nemen. Handig; zo kun je rustig in de tuin zitten zonder dat je de bel mist. Een draadloze deurbel is makkelijk, maar je moet wel weten welke je moet hebben. Daarom in dit artikel de 5 beste draadloze deurbellen.

Lijst met 5 beste draadloze deurbellen

Bell4U Luxe draadloze deurbel, waarbij batterijen niet nodig zijn – plug & play – wit

Bell4 U heeft een draadloze deurbel op de markt gebracht waarbij batterijen niet nodig zijn. Je kunt bij deze deurbel die draadloos is kiezen uit melodieën, waaronder de standaard gong, kerstdeuntjes, deuntjes van de Beatles. Hij beschikt over 4 volume standen. Hij is duurzaam en je hoeft niet steeds nieuwe batterijen te kopen. Je bespaart zo ook op de kosten, het milieu doordat je geen lege batterijen meer hoeft af te voeren. Je steekt hem in het stopcontact en vervolgens kies je de gewenste melodie uit en het volume. Bovendien voorziet deze draadloze deurbel je van diverse gemakken zoals:

  • De drukker wekt energie op tijdens het indrukken en de ontvanger steekt u in het stopcontact, waardoor batterijen niet meer nodig zijn
  • De beldrukker is waterdicht
  • Gemonteerd in 5 minuten
  • De deurbel set kan een afstand van minimaal 50 meter overbruggen
  • De bel/ontvanger kan overal in de woning in het stopcontact worden geplaatst
  • Op de bel/ontvanger zit tevens een led, welke oplicht als er iemand aanbelt

Transnect draadloze deurbel met 2 ontvangers

De Transnect draadloze deurbel met 2 ontvangers is zeer geschikt om in je huis te installeren. Je hoort in je hele woning wanneer er wordt aangebeld met deze draadloze duopack. Je kunt kiezen uit 60 melodieën, het volume is in te stellen en de ontvangers lichten op wanneer er wordt aangebeld. Hij is ideaal voor slechthorende mensen. Hij is volledig draadloos. De deurbel knop is waterdicht. Hij werkt op een batterij, heeft een beveiliging met plakstrip en is zeer prettig in gebruik.


Athletix Draadloze Deurbel set met 2 Ontvangers

De Athletix draadloze deurbel set met 2 ontvangers is voorzien van een prachtig design. Je hebt geen batterij nodig en je kunt het volume instellen. Verder is deze draadloze deurbel ideaal omdat je van twee ontvangers gebruik kunt maken, zo kun je er een beneden en boven neerzetten. Zo mis je bezoek nooit meer en kun je op tijd naar de deur lopen als je een pakketbezorger verwacht.  Je kunt kiezen uit 52 verschillende melodieën en 4 volumestanden. Deze draadloze deurbel is waterproof, heeft een knipperlicht indicatie en is makkelijk te installeren.

Grundig – Draadloze deurbel – LED 

Grundig heeft nu een geweldige draadloze deurbel op de markt gebracht, hij beschikt over LED verlichting en is makkelijk te installeren. Hij heeft een ontvanger en er zijn 86 liedjes voor geprogrammeerd. Hij heeft een maximaal bereik van 80 meter en je kunt het volume regelen met een knop en deze is er ook voor toonselectie. Je hebt de keuze uit drie bel opties: licht, geluid of beiden. Dit maakt deze deurbel ook zeer geschikt voor mensen met een gehoorbeperking.

TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers op stroom 

Je kunt bij deze draadloze deurbel kiezen uit 52 melodieën en het juiste volume. Daarbij heeft hij lichten in de ontvangers, deze lichten op wanneer er aangebeld wordt. Deze set is daardoor geschikt voor slechthorende. Hij beschikt over 2 ontvangers, werkt op stroom en is daarmee erg energie zuinig. Hij is betrouwbaar en heeft een bereik van 300 meter. Dit maakt deze deurbel tot een zeer geschikte draadloze deurbel voor in je huis.

Veelgestelde vragen:

Wat is het voordeel van een draadloze deurbel?

Een draadloze deurbel zegt het al eigenlijk in zijn naam. Het is een deurbel zonder draden. Op deze manier kun je een deurbel installeren zonder dat er een draad bij de aansluiting van pas komt. Het is handig en je kunt de ontvanger overal mee naar toe nemen. Prettig als je in de tuin zit, op zolder bent, bij de kinderen bent of boven werkt. Een draadloze deurbel vormt ook de perfecte oplossing als je deurbel kappot is en je snel een nieuwe wilt installeren. Geen gedoe meer met allerlei kabels. Met de draadloze deurbel los je het zo op.

Hoe vind je de juiste draadloze deurbel?

Het vinden van de juiste draadloze deurbel is niet zo moeilijk. Het is wel belangrijk dat je weet waarom je er een wilt. Je moet ook kijken waar je hem wilt installeren. Het is verstandig om in deze lijst met 5 draadloze deurbellen te kijken. Hier staan de beste draadloze deurbellen in. Zo wordt kiezen wel heel makkelijk. Het is ook verstandig om naar de specificaties te kijken.

Is een draadloze deurbel duur in aanschaf?

Nee, je kunt voor een paar tientjes al een draadloze deurbel krijgen. Op deze manier kun je genieten van de gemakken die een draadloze deurbel je biedt.