5 x beste Lenovo tablet

Omstreeks 2004 verschenen de eerste apparaten van het merk Lenovo, wat zijn oorsprong in China vindt, waar het terug gaat tot 1984, toen het Legend Holdings werd opgericht. Dit bedrijf werd later omgedoopt tot Lenovo.Lenovo tablets staan bekend als veelzijdig en geavanceerd. Dit komt doordat er door Lenovo vele soorten aan worden geboden, het zijn modellen die iedereen wat te bieden heeft. Wil jij een tablet van Lenovo? Bekijk dan de lijst met 5 beste tablets.

Lijst met 5 x beste tablet

Lenovo TAB M10 HD – 10.1 inch – WiFi – 32GB – Zwart + Sleeve Combo

Dit is een mooie Lenovo tablet met een 10,1inch scherm. Het is mooi om te zien dat de interne hardware bijna identiek is aan de veel duurdere Samsung Galaxy tab. Het is een mooi design en je kunt er veel mee. Het mooie aan deze Lenovo tablet is dat hij beschikt over een status LED, een 5-megapixelcamera aan de achterkant, en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. Je kunt prima foto’s en video’s maken met deze camera. Je kunt deze Lenovo tablet gebruiken voor de meeste dagelijkse taken.

Het is een zeer geschikte tablet voor school, werk of gamen. Je kunt in de instellingen opgeven of je de app-lade wilt gebruiken of niet, je kunt ook de functie tikken om te wekken inschakelen, dit is handig omdat deze tablet niet beschikt over een vingerafdrukscanner. Een interessante functie van de Lenovo tablet is de productiviteitsmodus, dit is een soort desktopmodus. Eenmaal ingeschakeld, krijg een taakbalk met apps te zien, je kunt schuiven met de navigatie knoppen , dit lijkt op een soort dekstop besturingssysteem. Het is makkelijker om het te gebruiken met een toetsenbord en een muis. Je kunt dankzij de multiuser-modus ook een account instellen voor kinderen en de kindermodus activeren. Met de hoes voor deze tablet ben je verzekerd van de juiste bescherming.

Het mooie aan deze hoes is dat hij bestand is tegen stoten en krassen. Dankzij deze beschermhoes kun je de tablet opvouwen en zorgeloos genieten van je favoriete films en series. De batterij van deze tablet heeft een capaciteit van 4850 mAh. Dit komt overeen met 8 uur aan batterij capaciteit.


Lenovo Smart Tab M8 – 32GB – Grijs

Deze Lenovo tablet is zeer geschikt om te gebruiken voor dagelijkse dingen als school, gamen en werk. Je kunt deze Lenovo tablet gebruiken als Smarthome hun via het Smart Charging Station, hij heeft een metalen behuizing en het is een strak en modern design. Het mooie is dat je hem overal mee naar toe kunt nemen, dit door de grootte van het 8 inch scherm van deze Lenovo tablet. Je kunt Google Assistent helaas nog niet optimaal gebruiken in de Nederlandse taal, en het nadeel is dat het 8 inch scherm nog niet optimaal is om films op te kijken.


Lenovo Tab 4 – 16 GB – 8 Inch – 4G – Zwart

Dit is een echte familie tablet waar je heel veel mee kunt. Het mooie aan deze tablet is dat hij voor een mooie prijs te verkrijgen is. Zo kun je met de hele familie van deze Lenovo tablet genieten. Het mooie aan deze Lenovo tablet is dat je het geheugen makkelijk uit kunt breiden, hierdoor kun je nog meer films en games kijken en beleven. Je kunt er een simkaart instoppen, zo kun je overal internetten. Het IPS scherm zorgt ervoor dat je vanuit elke hoek de ware kleuren kunt ervaren, verder heeft deze Lenovo tablet een HD-scherm die erg netjes is, alleen soms zijn de beelden niet altijd even scherp. Hier wordt nog aangewerkt. Verder is het een prima tablet waar je veel mee kunt.


Lenovo Yoga Smart Tab – 10.1 inch – 64GB – Zwart

Deze Lenovo tablet is geweldig om op te gamen of met je kind te genieten van een film. Op deze Lenovo tablet zit een Google Assistent functie en een mooi Full HD scherm. Verder kun je gebruik maken van 4GB werkgeheugen. Het is niet mogelijk om te verbinden met een 4G netwerk, houdt hier dus rekening mee. Je kunt genieten van de ingebouwde standaard met 4 verschillende standen, zo kun je alles bekijken wanneer je maar wilt. Verder is hij voorzien van 64GB opslagruimte, zo kun je genieten van nog meer films en foto’s.


Senioren Tablet Lenovo TabM10 HD met 4G

Deze Lenovo tablet is speciaal voor ouderen (senioren) zo kunnen zij ook genieten van de digitale technologie en van de eenvoudigheid van deze tablet. Deze tablet beschikt over Android 9.0, een 10.1 inch scherm, 32GB geheugen en 2 jaar garantie. Deze Lenovo tablet is zeer eenvoudig om te bedienen en daarom geschikt voor oudere mensen. Laat hun ook genieten van de nieuwste technologie en leer te om te gaan met een tablet.