5 x beste beveiligingscamera’s

Het is natuurlijk niet prettig als je op je bedrijf wordt lastig gevallen. Ook in huis is het prettig om te weten wat er overal gebeurt. Je kunt geen ogen in je nek hebben, maar je kunt wel de beschikking hebben over een beveiligingscamera. Het mooie aan beveiligingscamera’s is dat je jouw eigendom kunt beveiligen. Ook als je er niet bent kun je er zeker van zijn dat de boel beveiligd is. Maar daar moet je natuurlijk wel een goede camera voor hebben. Maar wat is nu de beste beveiligingscamera? Hoe maak je een keuze tussen al die beveiligingscamera’s die er op de markt zijn? Raadpleeg daarvoor de lijst met 5 beste beveiligingscamera’s in dit artikel.

Lijst met 5 beste beveiligingscamera’s

Google Nest Cam Indoor Beveiligingscamera

De Google Nest Cam Indoor Beveiligingscamera is een van de meest populaire beveiligingscamera’s op dit moment. Niet zo vreemd, want je kunt er veel mee. Hier lees je wat je met deze camera kan:

Je houdt contact met alles wat jouw dierbaar is, dankzij deze beveiligingscamera. Gebeurt er iets? Dan ontvang je een melding. Je kunt natuurlijk niet altijd mee kijken. De Nest Cam stuurt jouw een melding als er iets gebeurt, hij reageert op beweging en geluid. De melding wordt naar je mobiel gestuurd. Het mooie is dat alles in de gaten wordt gehouden met HD-video kwaliteit.

Elk detail is te zien, dankzij de haarscherpte HD-video kwaliteit, (1080DP), dit wordt naar je mobiel, tablet of laptop gestuurd. Bekijk dit altijd vanuit groothoek stand van 130º, of zoom-in en vergroot het beeld voor een close-up.

Je kunt dankzij de microfoon en luidspreker op deze beveiligingscamera alles horen, je kunt ook spreken. Het nachtzicht is ook uniek en zorgt dat je alles kunt volgen en zien.


Monvelli Indoor IP Camera Pro – 1080P WIFI Smart Camera

Met deze beveiligingscamera van Monvelli kun je alles binnen volgen. Of het nu op je bedrijf of in huis is, alles volg je met deze camera. De beelden kun je bekijken in een resolutie van 1920*1080 , daarna kun je ze heel eenvoudig opslaan op een SD card. Er zit ook een spraakfunctie op deze beveiligingscamera, via de app kun je mee luisteren of praten. Deze app maakt het ook mogelijk om live via je smartphone, tablet of computer alles te beluisteren en te volgen. Nachtzicht is ook mogelijk dankzij de nachtfunctie. Hij is ideaal als je even weg bent, maar gebruik hem ook als je jouw huisdier in de gaten wilt houden.


Beveilgingscamera – Wifi Smart – Waterdicht – IP66 – Draai- en kantelbaar – 1080P

Deze beveiligingscamera is ideaal omdat je hem in verbinding kunt stellen met Wifi. Zo kun je alles opnemen en volgen. Via de app is dit zeer eenvoudig om alles te volgen. Dit wordt mogelijk met deze beveiligingscamera dankzij de vele functies zoals: de kijkhoek van 90° en de nachtstand. Je kunt zo ook alles bekijken wat er in de nacht gebeurt, omdat deze beveiligingscamera over nachtzicht beschikt. Bij beweging worden er ook opnames gemaakt.  Pan/Tilt functie is ideaal (hij kan draaien en kantelen), hierdoor kun je hem op afstand besturen via de app. Deze functie zorgt ervoor dat de camera een zeer groot bereik heeft (pan 270°, tilt 90°).


EZVIZ Husky Air – IP-beveiligingscamera – Full HD – Voor buiten – Wit

Dit is een Wifi beveiligingscamera welke je heel goed buiten neer kunt hangen. Er zit een stabiele Wifi verbinding op deze beveiligingscamera, verder kun je hem volgen via een app op je telefoon, laptop of tablet. Er zit een actief verdedigingsmechanisme op deze beveiligingscamera, dit zorgt ervoor dat er een sirene afgaat als er iets gebeurt. Hij is stof- en waterdicht, wat hem ideaal maakt voor buiten. Het nachtzicht gaat tot 30 meter en opslag op een SD-kaart of recorder is mogelijk.

Looki® Beveiligingscamera – Full HD – Draadloze IP camera – met 32GB SD-kaart & Cloud – Wit

Met de gratis 32GB SD-kaart op deze beveiligingscamera sla je alles heel eenvoudig op. Je kunt ook alles in de cloud opslaan. Via een slimme app kun je naar alles mee kijken, mee luisteren is ook mogelijk. Deze beveiligingscamera kan 360 graden roteren met behulp van de app en is geschikt voor binnen en buiten.

Veelgestelde vragen:

Hoe vind je een beveiligingscamera die bij je wensen aansluit?

Het is soms lastig om een beveiligingscamera te vinden die volledig bij je wensen aansluit. Maak een lijstje met je wensen. Bedenk hoe je hem wilt bedienen, of hij voor binnen of buiten is. Ga ook na wat je belangrijk vindt en wat de functie is van de camera.