5 x beste smart tv toetsenbord

De technologie van tegenwoordig blijft zich ontwikkelen, met als gevolg: fascinerende gadgets die ons levens aangenaam veranderen. Een mooi voorbeeld hiervan is het smart tv-toetsenbord, dit wordt gebruikt als mensen een van hun apparaten met de televisie verbindt. Dit biedt ongekende mogelijkheden die je niet verwacht.

Wat is er nou mooier dan een televisie met internetverbinding, waardoor je de beschikking hebt over een scala aan weergaveopties zoals: online platforms als YouTube en Netflix en populaire apps.

Je kunt dankzij deze slimme televisies ook genieten van aantrekkelijke functies. Maar je kunt natuurlijk niet navigeren zonder afstandsbediening, dit is helaas een vervelende taak, dit door het beperkte aantal knoppen en de moeilijkheid tot het typen van tekens en teksten.

Hier heeft men wat op gevonden namelijk:de ontwikkeling van een toetsenbord die compatibel is met een smart tv. In dit artikel maak je kennis met deze geweldige toetsenborden en vind je een lijst met de 5 x beste smart tv toetsenbord.

Lijst met 5 x beste smart tv toetsenbord

Tecknet Universeel Draadloos Toetsenbord Voor Smart TV / (Windows) PC / Apple Macbook – iMac

Dit toetsenbord voor je smart tv van Tecknet is draadloos en compatibel voor een Windows PC en Apple computer. Je kunt dit smart tv toetsenbord heel makkelijk aansluiten op de lege USB poort van je Smart tv. Je hoeft niets te installeren en hij start zo op. Het maximale bereik is 10 meter. Het design is super dun en zorgt voor draadloze connectiviteit, zo kun je genieten van meer comfort. De toetsen slaan soepel aan, dit maakt dit smart tv toetsenbord dan ook sterk. Ze zijn geluidstil en zo kun je ongestoord typen. De batterij van deze smart tv toetsenbord gaan lang mee, bijna twee jaar, dankzij de ultra lage power technologie. Indien je dit smart tv toetsenbord aanschaft ontvang je een draadloos toetsenbord, met een Nano ontvanger en een handleiding. Batterijen zijn er niet bij inbegrepen.

i12Cover Universeel Draadloos Bluetooth – Toetsenbord Voor Smart TV / Tablet / (Windows) PC / Android

Dit draadloos toetsenbord voor je smart tv werkt met Bluetooth. Het is een universeel toetsenbord voor je smart tv wat werkt met de hoogwaardige Bluetooth V3.0 technologie. Je hebt op deze manier geen last van zoekgeraakte kabels. Dit toetsenbord is geschikt voor alle laptops, tablets, computers, smart tv’s die werken met Windows of Android. Het is een ultra slank en lichtgewicht ontwerp, wat je overal mee naar toe kunt nemen. Het bereik van de Bluetooth technologie gaat tot 10 meter. Het typt moeiteloos en geluidsarm en is gemaakt van hoogwaardige siliconen.

Audrey Trading
Premium Mini Draadloze Toetsenbord 

Dit draadloze toetsenbord van Audrey Trading is ideaal als je jouw smart tv wilt bedienen. Het is klein en compact en ligt daardoor fijn in de hand. Het mooie aan dit toetsenbord is dat er ook een Airmouse bij inbegrepen zit, dit betekent dat je dat stukje van het toetsenbord als muis kunt gebruiken. De afmetingen in zijn 15 cm x 10 cm x 2 cm. Hierdoor is het klein en compact en makkelijk voor gebruik. Je kunt een draadloze verbinding maken, waardoor er geen draden nodig zijn. Het is een zeer gewaardeerd toetsenbord voor je smart tv met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Mini Toetsenbord 7 kleuren backlight – draadloos – voor o.a. mediaspeler, SmartTV, Raspberry Pi | VTV

Geniet van dit unieke ontwerp en bedien je computer, laptop of smart tv met dit prachtige toetsenbord. Je kunt al je apparaten besturen met dit toetsenbord zoals: PC, Spelcomputer, Laptop, TV Box, Xbox, Smart-TV en Multi Media, zonder van jouw stoel af te komen. Mail, chat en speel, waar je ook bent. Dit handige toetsenbord beschikt over 3 functies in een apparaat, draadloos, touchpad en muis. Het is een mini toetsenbord en heeft een USB ontvanger en een uitstekende RF 2.4G wifi verbinding. Je hebt een bereik tot 10 meter en hij weegt slechts 104 gram.

Saizi mini i8+ backlight wireless mediacenter toetsenbord met Multi-Touch muis – Zwart – QWERTY voor o.a. Raspberry Pi, Console, Smart TV. Draadloos keyboard

Dit toetsenbord voor je smart tv is uitgerust met een muis en beschikt over blacklight. Hierdoor licht hij op in het donker, waardoor je ook in het donker kunt typen. Ideaal als je aan het gamen bent. Hij is makkelijk te installeren en geschikt voor alle besturingssystemen. Koop nu dit karaktervolle toetsenbord voor je smart tv met een mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Veelgestelde vragen:

Is een smart tv toetsenbord noodzakelijk?

Indien je goed wilt kunnen typen wel, anders kun je ook voor een afstandsbediening kiezen.