De 5 beste kinderwagens

Als trotse ouder in wording wil je natuurlijk alles goed doen. Je wilt het beste voor jouw aanstaande kindje. Hiervoor moet je veel regelen en daarom heb je een hele lijst opgesteld met wat je nog moet aanschaffen. Je hebt al veel aangeschaft, maar het belangrijkste op je lijst ontbreekt nog: ‘De kinderwagen.’ Het is ook nog eens een van de grootste uitgaves die je moet maken. Daarom is het belangrijk dat je jezelf goed voorbereid en verdiept in de wereld van kinderwagens. Maar hoe kies je de juiste kinderwagen uit al die honderden modellen? Het internet en de winkels staan er vol mee. Deze lijst met 5 beste kinderwagens zal jou vast-en-zeker gaan helpen.

Lijst met 5 beste kinderwagens


Kinderkraft XMoov 3 in 1 Kinderwagen – Inclusief Autostoel 

Deze kinderwagen van Kinderkraft is geschikt voor kinderen tot 22 kg. De
Kinderkraft XMoov 3 in 1 kinderwagen kun je kopen inclusief autostoel. Het wordt hiermee ook wel een 3 in 1 kinderwagen genoemd, omdat je een buggy, kinderwagen en wagen voor de baby krijgt. De XMOOV is zeer wendbaar in zowel de stad als het bos. Deze kinderwagen voldoet aan alle nieuwe veiligheidsnormen. Verder beschikt deze kinderwagen over: een uitstekend schok-dempend vierwiel mechanisme, 8 posities voor de duwstang hoogte voor de ouder en twee zitposities (naar voren of naar achteren gericht) voor supercomfort tijdens het wandelen. Het zitje van deze kinderwagen is een kinderwagenbak (daar kan je baby in liggen) en een wandel wagenzitje in een.

Cute Dreams Kinderwagen

Cute Dreams beschikt over de ideale kinderwagen namelijk de: Poussette Baby Stroller – 3 in 1 – Kinderwagen met slaapbed en autostoel. Deze kinderwagen is verkrijgbaar in het zwart en zeer wendbaar en voorzien van alle comfort. Je kindje kan er al vanaf 0 maanden in liggen en tot ongeveer 3 jaar oud in zitten. De bijgeleverde autostoel kun je op het frame klikken, dit is erg handig, want zo hoef je jouw kleintje niet steeds uit de autostoel te tillen. De armsteun is afneembaar en deze kinderwagen is gemaakt van aluminium. Het doek is van linnen en je kindje kan makkelijk voor uit kijken. Het is een fijne kinderwagen waarmee je lang uit de voeten kunt.

Quinny Hubb Mono Kinderwagen

Quinny is een zeer geliefd merk en dat is ook niet zo vreemd, want ze staan bekend om hun goede kwaliteit kinderwagens. De Quinny Hubb Mono Kinderwagen. Het is een zeer wendbare kinderwagen waarmee je goed uit de voeten kunt. Indien je de reiswieg erbij besteld kun je jouw kindje vanaf 0 maanden tot 3 jaar met deze kinderwagen vervoeren.

Quinny Moodd Kinderwagen

Het is niet vreemd dat Quinny zo’n populair merk is, want er staat nog een Quinny in deze lijst. De Quinny Moodd Kinderwagen is de nieuwste van Quinny. Je vouwt deze kinderwagen binnen no-time in een compact geheel.
Verder beschikt de Quinny mood over de volgende eigenschappen: ontvouwt volledig automatisch, eenvoudig in te klappen, verstelbare zitting kan naar je toe gericht worden of van je af, reissysteem (vanaf de geboorte te gebruiken met de opvouwbare kinderwagenbak van Quinny). Kortom een fantastische kinderwagen die zeker in je autobak past en jou veel gemak biedt.

Hauck Runner Kinderwagen

Hauck heeft een kinderwagen die binnen elk budget past. Prettig; want kinderen zijn al duur genoeg. Je kind kan er vanaf de geboorte tot 3 jaar in, je kunt hem gebruiken op ruw terrein en deze kinderwagen is compact van formaat.

Veelgestelde vragen:

Hoe kies je de beste kinderwagen uit?

Het is lastig om te bepalen wat voor jou de beste kinderwagen is, er zijn er ook zoveel te koop. Wat een van de belangrijkste dingen is die je voor jezelf moet bepalen is de grote van de achterbak van je auto. Je zult een kinderwagen vaak in de auto moeten vervoeren, niets is zo vervelend als een kinderwagen die niet in de achterbak past. Verder moet je kijken naar het aantal wielen. Wil je een kinderwagen met drie of vier wielen? Daarnaast is het belangrijk dat je kijkt naar: de grote van de reiswieg, tot hoeveel maanden je kindje met deze kinderwagen kan doen, het comfort en de hoogte. Schrijf al jouw eisen op en ga eens langs wat winkels. Vaak heb je zo een beter overzicht dan dat je op het internet kijkt. Lees diverse reviews en vraag aan je vriendinnen na wat zij de fijnste kinderwagen vinden.