5 x beste fietsmand

Nederland is een echt fietsland. Niet zo vreemd; als je nagaat dat wij in een vlak land wonen, waar ook nog eens alles zo is aangelegd dat je makkelijk kunt fietsen. Een Nederlander pakt vaak eerder de fiets dan de auto, zeker in de stad. Alles is heel dichtbij, we kunnen zo in een paar minuten naar de supermarkt fietsen. Als je boodschappen doet is het wel handig om een fietsmand bij je te hebben. Het nadeel aan een fiets is dat je er niet veel op kunt vervoeren. Een fietsmand is dan de uitkomst. Maar welke fietsmand is het beste? Check het nu in de lijst met 5 beste fietsmanden en koop een fietsmand die bij je past.

Lijst met 5 beste fietsmanden

Basil Denton Large Fietsmand – Voor – Rotan – 46 liter – Grijs

Deze fietsmand is een lust voor ieders oog. Het is een grote grijze rotan fietsmand voor voorop de fiets. Het is een stijlvolle en ruime opbergkoffer voorzien van kunstlederen handvatten en een sluiting. Het mooie is dat je er van alles in kunt doen zonder dat het eruit valt. Dankzij de deksel die erop zit. De Denton fietsmand grijs heeft de volgende afmetingen: 51 x 37 x 31 cm. De kunstlederen handgrepen geven de mand een luxe uitstraling. Het is een duurzame fietsmand doordat hij van een natuurlijk materiaal is gemaakt genaamd rotan. Hij is handgemaakt. Let wel op: doordat het een natuurproduct is kunnen de maten wat afwijken. Je kunt hem plaatsen aan je stuur of voordrager. Wel belangrijk om te weten is dat deze fietsmand zonder bevestigingsmateriaal wordt geleverd.


Trixie Fietsmand Voor Aan Stuur Nylon Zwart / Grijs – 41X26X26 CM

Dit is een veelzijdige fietsmand waar je veel mee kunt. Je kunt deze fietsmand van nylon voor aan je stuur hangen. Hij is van polyester en kan daardoor goed tegen de regen. Zo worden je boodschappen ook niet nat. Er zit een schouderband aan, waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen tijdens het boodschappen doen. De afmetingen zijn: 41 x 26 x 26 cm. De binnenste mat kun je eruit halen. Kortom; het is een zeer veelzijdige fietsmand waar je veel mee kunt en die zeer stevig is.


Basil Basimply – Fietsmand – Inclusief Bevestiging – Zwart

Deze fietsmand is inclusief bevestigingsmateriaal en je kunt hem makkelijk overal mee naar toe nemen. Hij is stevig en je kunt er veel boodschappen en dergelijke in kwijt. Je kunt hem makkelijk verstellen dankzij de sleuven, waardoor hij in hoogte verstelbaar is. De kunststof grip aan het hengsel zorgt ervoor dat je de mand makkelijk eraf kunt halen en mee kunt nemen. Dit maakt dat dit een comfortabele mand is waar je veel mee kan. Hij is robuust en van staal waardoor hij lang mee gaat.


Basil Dublin Fietsmand – Voor/achter – Afneembaar – Riet – Naturel

Deze fietsmand kan zowel achter- als voor op je fiets. Dit is handig, zo kun je kiezen waar je hem plaatst. Zeker als je een kind hebt die voorop de fiets zit in een fietszitje is het handig dat je hem achterop kunt plaatsen. Het design is rustiek door de rotan rieten look. De Basil Dublin is voorzien van dubbele haken en is zo eenvoudig te bevestigen aan je fietsstuur of bagagedrager.De afmetingen van de mand zijn 49 x 31 x 27 centimeter en is bovendien voorzien van een handig draaghengsel. Het is een veelzijdige fietsmand waar je veel mee kan. Je kunt hem mee nemen als je boodschappen gaat doen, of als je ergens gaat picknicken.

Beeztees – Fietsmand+Draadkap – Zwart – 43x34x44 cm

Deze fietsmand heeft een draagkap en is 43 x 34 x 44 cm groot. Het is een honden fietsmand, zo kun je jouw trouwe vriend overal mee naar toenemen. Dankzij de draadkap zal je hond er niet snel uitvallen. Het is een prachtige mand om te zien. Is je lieve schat even niet mee? Dan kun je de draadkap thuislaten en hem als boodschappenmand gebruiken.

veelgestelde vragen:

Welke soorten fietsmanden zijn er?

Je kunt alles in een fietsmand plaatsen, van je laptop, huisdier tot een brood van de bakker. Afhankelijk van wat je wilt vervoeren kies je de soort fietsmand uit. Je hebt fietsmanden voor achterop de fiets of voor voorop de fiets. Deze bestaan dan weer uit: hondenmanden, stalen fietsmanden, rieten fietsmanden, fietskratten, of kunststof fietsmanden.

Hoe bevestig je de mand aan de fiets?

Dit is afhankelijk van het soort mand dat je aanschaft. Vaak zit er bevestigingsmateriaal bij. Sommige moet je eraan haken, maar er zijn ook fietsmanden die je moet vastklikken.