Beste elektrische fiets

In Nederland is fietsen de normaalste zaak van de wereld. Iedereen heeft wel een fiets of pakt de fiets snel om ergens naar toe te gaan. Niet vreemd als je weet dat Nederland een vlak land is en de verkeerssituatie helemaal op fietsen is ingericht. Nederland is daarmee een fietsvriendelijk land. Je vind ook veel brommers in Nederland, deze zijn populair omdat je met een blauwkenteken op het fietspad rond mag rijden, zogenaamde snorfiets. Dit gaat net even iets sneller dan de fiets. Helaas, zijn ze duur in aanschaf, worden ze snel gestolen en kost het je benzine. Vroeger koos men daarom vaak voor een fiets met motortje. Dit was goedkoper en ging net wat sneller, maar goed voor het milieu was het niet, en je moest nog steeds brandstof aanschaffen. Gelukkig, is daar wat op gevonden namelijk: ‘de elektrische fiets.’ De elektrische fiets heeft al deze nadelen niet. Je ziet in Nederland veel elektrische fietsen. Wil jij ook een elektrische fiets aanschaffen, maar weet jij niet welke? Kijk dan in de lijst met 5 beste elektrische fietsen en maak je keuze.

Lijst met 5 beste elektrische fietsen

Villette le Bonheur elektrische fiets – Grijsblauw – 28 Inch

De Villette le Bonheur elektrische fiets is een echte stadfiets met voorwielmotor. Deze elektrische fiets beschikt over 7 versnellingen, daardoor is het mogelijk om tegenwind te weerstaan en een heuvel op te fietsen. Deze elektrische fiets is in 2 damesmaten en 2 herenmaten en 3 kleuren te verkrijgen. Hij wordt standaard geleverd met een 10,4 ah accu, hiermee kun je onder ideale omstandigheden fietsen denk wel aan ideale omstandigheden als: vlak wegdek, windstil weer, berijder van maximaal 75 kg, stevig meefietsen met de ondersteuning in eco-stand, zo kan deze fiets een actieradius halen van 80 tot 120 kilometer.

Adore Fiets (elektrisch) Pedelec Elektrische Fiets Mountainbike 27,5

Adore heeft nu een prachtige elektrische fiets op de markt gebracht. Het is een mountainbike met een framemaat van 48, waarmee je makkelijk hellingen kunt nemen. De hoogwaardige PHYLION lithium-ionbatterij met een bereik van maximaal 120 kilometer maakt dit mogelijk. Deze elektrische fiets beschikt over een gelijkstroommotor in het achterwiel, deze wordt ingeschakeld via het display op het stuur en automatisch uitgeschakeld bij een snelheid van 25km/u. Verder is hij uitgerust met een SR SUNTOUR veervork, hydraulische schijfremmen en een kettingversnelling met 24 versnellingen. Het aluminium frame maakt dit tot een lichte fiets.

Puch E-rock Elektrische fiets – Matzwart – 28 Inch

Deze elektrische fiets van Puch is zeer aantrekkelijk om te zien dankzij het unieke design. Fietsen door de stad wordt eenvoudig dankzij de elektrische aandrijving. Het is een fijne fiets waar jij mee kunt stralen. Deze fiets beschikt over de volgende specificaties:Hij weegt 25 kilogram, hij heeft geen zadel en stuurpen, is voorzien van RVS spaken, heeft stalen spatborden en geïntegreerde kabels. Het is de ideale dames fiets en hij oogt mooi en netjes.

Vogue Basic Elektrische Fiets – Crème – 28 Inch

Met de Vogue Basic Elektrische Fiets uitgevoerd in Crème en grootte van 28 Inch kun je 120 km lang genieten van een heerlijke fietstocht. Deze elektrische fiets beschikt over een goede voorwielaandrijving. Verder is hij gemaakt van aluminium en beschikt deze fiets over 3 versnellingen. Het is een basic elektrische fiets, maar daardoor niet minder goed.

SachsenRad E-Racing Bike Elektrische Fiets R6 – Zwart – 24 Inch

De elektrische fiets van SachsenRad is een echte race fiets. Je kunt met deze fiets 40 tot 60 kilometer fietsen. Hij beschikt over een goede aandrijving, is 24 inch en zeer geschikt om mee te racen. De motor beschikt over een vermogen van 240 Watt, daarmee is het een krachtige fiets. Hij is gemaakt om te racen en past zich gemakkelijk aan diverse terreinen aan. Het is prettig om met deze fiets te fietsen.

 

Veelgestelde vragen:

Wat is het voordeel van een elektrische fiets?

Een elektrische fiets heeft als voordeel dat hij net wat sneller gaat dan een gewone fiets. Je hebt trapondersteuning en daardoor is fietsen minder zwaar. Lange afstanden zijn daardoor makkelijker te overbruggen. Vooral veel ouderen die van fietsen houden maken gebruik van een elektrische fiets.

Zijn elektrische fietsen veilig?

Een elektrische fiets is een zeer veilig vervoermiddel waarmee je door stad en land kunt fietsen. Je kunt voor de zekerheid een helm dragen dit omdat de fietsen dankzij hun acceleratie in zeer korte tijd op snelheid kunnen komen. Bijkomend voordeel van elektrische fietsen is dat ze een laag zwaartepunt hebben, wat voor een stabielere rit zorgt dan met een standaardfiets. Let ook altijd op de verkeersregels en neem de veiligheid eisen in acht.