Zo ziet jouw restaurant er geweldig uit

Een restaurant is de broedplek van heerlijk eten, maar de stijl van de restaurant is een verlengstuk van het soort eten. De gasten moeten het restaurant mooi vinden en bij het eten vinden passen. Op deze manier wordt de hele beleving nog een stuk beter. Maar het meubilair kan zeer prijzig zijn. Wil je daarom een interieur wat tijdloos is? lees dan snel verder!

Een tijdloos meubilair

Interieur is trendgevoelig maar voor een  hotel, restaurant of café jaarlijks de gehele inrichting veranderen is niet haalbaar. Het is daarom raadzaam om te investeren in meubilair dat jaren meegaat. Je kunt dit meubilair vervolgens aankleden met de laatste design trends op het gebied van aankleding en accessoires. De belangrijkste tip die ik voor je heb is dan ook: investeer in degelijk, duurzaam, goed te onderhouden meubilair. 

Dit zijn de trends voor een geweldig interieur in je restaurant

Geweldige sfeerverlichting

Verlichting brengt veel sfeer met zich mee, en vooral in de donkere winter dagen. Vervang de TL buizen met mooie sfeerverlichting. Op deze manier blijft de gezelligheid in het kantoor. En over gezelligheid gesproken. Er wordt steeds vaker aandacht besteed aan beleving en activiteiten, maar hoe kies je meubels die daarbij passen? Simpel, kies voor dynamiek! Varieer van lage zitplekken tot bartafels en barkrukken. Zodat de keuze reuze is! Ben jij een voorstander van extra activiteit? Hang een dartbord op of maak het gezellig met een voetbaltafel.

De kleuren

Een restaurant moet een warme uitstraling hebben, op deze manier is het een gezellige en sfeervolle ruimte. De warme uitstraling is al gemakkelijk te creëren met aarde tinten en een tikkeltje bruin en zwart. Deze kleuren zijn tijdloos en staan geweldig. Weet je niet meer zeker welke kleuren je moet kiezen? En hoe je de rest moet van het restaurant moet indelen? Neem dan eens een kijkje bij Kato Projecten. Ze helpen je verder met de projectinrichting. Bij Kato werken bevlogen specialisten, ieder met een eigen palet aan vaardigheden. Van projectadviseurs en -managers en ontwerpers tot vakkundige monteurs. Zet ze bij elkaar en er gebeuren mooie dingen. Je kunt er terecht voor advies en ontwerp, bouw en verbouw, inrichting, aankleding en afwerking van jouw werkruimte of project.