Maxilia - telefoon gadgets

Speel jezelf in de kijker en geef een powerbank cadeau

Speel jezelf in de kijker en geef een powerbank cadeau

Vroeger gaf je als relatiegeschenk vaak een fles wijn of iets voor bij de borrel. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos als het aankomt op relatiegeschenken. Trendy, origineel in allerlei stijlen en altijd passend bij jouw budget. Heb je een beurs, evenement of opening? Met leuke relatiegeschenken maak je er echt een feestje van. Het zijn bovendien ook echte gangmakers. En hoewel een reep chocolade of een fles wijn altijd lekker is, praktische relatiegeschenken worden steeds populairder. Je kunt dus slim inspelen op trends van het moment en je relaties iets geven waar ze daadwerkelijk regelmatig gebruik van maken. Zo wil iedereen vandaag de dag bereikbaar zijn. Een mooi relatiegeschenk is dan om bijvoorbeeld een powerbank te geven. Het is een erg handige (nood)oplader waarbij je geen stopcontact nodig hebt om je mobiele telefoon op te laden. Ideaal dus voor onderweg!

Powerbank met opdruk

Nu vraag je jezelf misschien af of een powerbank leuk is om te geven en krijgen? Jazeker! Niet alleen is een powerbank heel praktisch, je kunt deze ook nog laten personaliseren. Laat er een tekst of het logo van je bedrijf opzetten! Hierdoor zet je jouw merk extra kracht bij. Het is een sterk middel om onder de aandacht te blijven bij je klanten. Het is bovendien een erg populaire gadget onder werknemers. Logisch dus dat een powerbank steeds vaker wordt gegeven als relatiegeschenk. Je combineert functionaliteit en geeft er een persoonlijk tintje aan. Onbereikbaarheid is dus voor niemand meer een excuus, al is af en toe bewust je telefoon uit zetten ook even heerlijk om zelf op te laden en tot rust te komen.

Kies voor goede kwaliteit

Je kunt een powerbank met je bedrijfslogo dus zien als een vorm van marketing om je brand awareness te verhogen. Wat wel belangrijk is, geef altijd een relatiegeschenk van goede kwaliteit. Zoals je wellicht wel weet: slechte kwaliteit is slechte reclame. Bestel je relatiegeschenken daarom altijd bij een goede partij, zodat je verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit. Onze tip, neem eens een kijkje bij Maxilia, een van de meest ervaren leveranciers in relatiegeschenken.