BeBo Parket - Laminaat

Natuursteen laminaat

Natuursteen laminaat
Ben je op zoek naar laminaat met een natuursteenlook? Natuursteen laminaat is haast niet van echte natuursteen te onderscheiden, maar het is veel leuker voor je portemonnee! Natuursteen laminaat vind je steeds meer voor een strakke, moderne of industriële look. Of creëer een spa-achtige look met luxe tegels en warme tinten. Natuursteen laminaat is mooi in keukens, badkamers, woonkamers, in de hal en in woonkamers. In dit blog lees je hoe je natuursteen laminaat combineert.

Hoe wordt natuursteen laminaat gemaakt?

Laminaat is er niet alleen in houtvorm, maar ook kan laminaat lijken op natuurstenen tegels. Laminaat wordt gemaakt van geperst houtvezels, vandaar dat het licht is. Geperste houtvezels worden ook wel MDF of HDF genoemd. Op die houtvezel laag kan een decoratie laag worden gedrukt. Door de nieuwste technieken van fabrikanten, kan de decoratieve laag zo goed en echt lijken, dat natuursteen laminaat moeilijk te onderscheiden is van echt natuursteen. De decoratieve laag kan dus van alles zijn! De decoratie laag blijft mooi in gebruik doordat de bovenste laag gehard wordt met een melamine toplaag. De melamine toplaag stoot vocht en vuil af en zorgt ervoor dat het laminaat slijtvast is.

Hoe combineer je natuursteen laminaat?

Natuursteen laminaat kun je net zo als natuursteen combineren in je interieur. Een natuurstenen look staat mooi in badkamers: creëer een echte spa met warme en donkere tinten, grote spiegels en luxe accessoires. Natuursteen laminaat staat ook mooi in keukens. Een keuken met kleine rode tegels zorgt voor een gezellig, authentieke sfeer, of kies je liever voor grote strakke tegels? Natuursteen is er in veel verschillende soorten en maten en is nooit hetzelfde, dus zal ook nooit vervelen. Elke steen heeft weer andere patronen, wat het weer super karakteristiek maakt. De meest gebruikte natuursteen in interieurs zijn:

  • Marmer voor een luxe, tijdloze uitstraling.
  • Graniet voor een glimmende, strakke, luxe uitstraling.
  • Leisteen voor een matte, stoere en tijdloze uitstraling.
  • Kwartsiet, ontstaan uit zandsteen, voor een rustieke sfeer.

Koop natuursteen laminaat

Ben je op zoek naar natuursteen laminaat? Dan is er dus veel keuze in de verschillende soorten stenen. De natuursteen laminaat lijkt net echt en wat je ook kiest, het zal je niet vervelen. Geen natuurstenen laminaattegel is hetzelfde. Creëer jouw gewenste look met natuurstenen laminaat en koop de vloer bij een speciaalzaak, dan weet je zeker dat je voorzien bent van de beste service. Bestel je natuursteen laminaat bij Bebo Parket!