Kies de beste vakantie voor de zomer uit

Ben je nu al aan het dromen over de vakantie die je deze zomer wilt gaan beleven? Dan zit je vast ook in de keuzestress, omdat er zoveel leuke bestemmingen zijn om uit te kiezen! Je hoeft je echter geen zorgen te maken over de bestemming van je vakantie. Van een vakantie geniet je hoe dan ook en dit artikel helpt je bij je keuze. Wij vergelijken een aantal vakantiebestemmingen zodat jij de beste bestemming voor je vakantie kiest!

Inhoudsopgave

Turkije

Turkije is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Deze bestemming heeft namelijk veel cultuur en is daarnaast erg goedkoop. Je geniet in Turkije al snel van het lekkere eten, de zonnige dagen en het strand als je bestemming dicht bij de Middellandse zee is. Daarnaast kan je ook lekker over de markten struinen die in de Turkse steden en dorpen worden georganiseerd. Gelukkig hoef je een vakantie naar Turkije niet zelf te organiseren. Je kan ook naar Turkije met FTI reizen, deze verzorgd de hele vakantie tot in de puntjes!

Frankrijk

Ook Frankrijk is populair onder de Nederlanders, vooral het zuiden van Frankrijk wordt bezocht door Nederlanders. Hier schijnt de zon namelijk veel en zijn de stranden mooi wit. Ook is er in Frankrijk veel cultuur door de rijke historie die ook met ons land verbonden is. Bezoek bijvoorbeeld oorlogs ruïnes of kastelen in Frankrijk. Frankrijk is echter geen goedkoop land en prijzen zijn te vergelijken met de prijzen die we thuis betalen. Verder kun je op veel manieren naar Frankrijk. Zo kan je met de bus, trein, auto of vliegtuig.

Spanje

Een land waar iedereen wel vaker naartoe gaat in hun leven is Spanje. Van de badplaatsen tot de grote steden Madrid en Barcelona tot de pyreneeën. In Spanje is zeker veel te doen voor de alledaagse toerist. Wil je graag naar architecturale kunstwerken kijken? Dan is Barcelona de aanrader. Hier kan je namelijk genieten van La Sagrada Familia en andere architecturale kunstwerken van Gaudi. Ga je liever voor een traditioneel Spanje met een tintje voetbal dan is Madrid ook een goede keuze. Of heb je liever lekkere tapas, lekkere zon en veel strand met eventueel een zwembad bij het hotel? Dan zijn de canarische eilanden van Spanje bijvoorbeeld echte aanraders! 

Heb jij een beetje inspiratie opgedaan van dit artikel en weet jij wat jouw vakantiebestemming wordt? Dan wensen wij je veel plezier op je aankomende vakantie!