Een vloer met een houtenlook past bij vrijwel ieder interieur. De houten stijl brengt een warme sfeer in de woning. Het kiezen van een geschikte vloer voor in jouw woning kan een lastige opgave zijn, maar is dus zeker wel essentieel voor de woonbeleving. De vloeren met een houten look brengen rust in de ruimte en zorgen dat de ruimte op een natuurlijke manier tot leven komt. Passen de houtlook PVC vloeren bij jou? Ontdek het hier!

Soorten en maten

Er bestaan enorm veel verschillende soorten vloeren. Door middel van een houtenlook, wordt de keuze als iets meer beperkt. De keuze tussen de vloeren blijft als nog gigantisch. De houtenlook PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten tinten en met verschillende motieven. Daarnaast kunnen de PVC vloeren op verschillende manieren worden gelegd. De PVC vloeren bestaan uit verschillende delen. Deze delen kunnen recht achter elkaar worden gelegd, maar ook schuin naast elkaar om het visgraatpatroon toe te passen.

Vloerverwarming

De vloerverwarming gaat niet samen met een echte houten vloer. Het voordeel van de PVC vloer is dat deze wel gecombineerd kan worden met de vloerverwarming. De PVC vloeren bestaan uit verschillende lagen. Deze lagen behouden de warmte van de vloerverwarming gemakkelijk. Door middel van de vloerverwarming heb jij nooit meer last van koude voeten. Ideaal toch?

PVC houtlook vloer

Heb jij in jouw oude woning altijd een houten vloer gehad en ben je helemaal klaar met het onderhoud? Dan hebben wij de oplossing voor jou. De uitstraling van de houten vloer was namelijk perfect. Alle het interieur is gemakkelijk te combineren met de verschillende soorten houten vloeren. De echte houten vloeren vergen veel onderhoud. De PVC vloer is gemakkelijk te onderhouden. Over het algemeen zijn de PVC vloeren glad. Door de gladde ondergrond is de vloer gemakkelijk schoon te maken door middel van een stofzuiger en dweil. Reinig jouw vloer een aantal keren per maand en houd de vloer in een mooie staat.