De perfecte emmer voor jouw product

Een product is niets zonder zijn verpakking. Daarom is het erg belangrijk om als bedrijf na te denken over de verpakking van een product. Het beschermt namelijk niet alleen het product maar dient ook als visitekaartje voor jouw bedrijf. De verpakking die jij kiest voor een product straalt jouw brand uit en moet vaak aan allerlei eisen voldoen. Dijkstra Plastics heeft jarenlang ervaring op het gebied van verschillende soorten verpakkingen en heeft een oplossing op elke verpakkingsvraag. Een van de deze verpakkingsoplossingen zijn de duurzame emmers van Dijkstra Plastics. Deze emmers kunnen gebruikt worden in de bouw, diervoeding, de foodsector en nog veel meer. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Lees dan snel verder en kom meer te leren over deze fantastische emmers!

Goed voor jou en het milieu

Sinds 1977 maakt Dijkstra Plastics onder andere recyclebare emmers. Er wordt gebruik gemaakt van Post Consumer Recycled (PCR) polypropyleen dat gemaakt is van gebruikt verpakkingsmateriaal. In combinatie met minder energieverbruik en minder CO2 uitstoot draagt Dijkstra Plastics hiermee haar steentje bij met het tegengaan van het vele afval op deze wereld. Daarnaast zijn de emmers perfect te gebruiken in allerlei verschillende sectoren en gaan ze erg lang mee, wat weer goed is voor jouw portemonnee. Zo doe je jezelf én de wereld een plezier!

Voor ieder wat wils

Dijkstra Plastics heeft een groot en divers assortiment aan emmers. Zit de juiste maat emmer er voor jou niet tussen? Niet getreurd! De emmers van Dijkstra Plastics kunnen speciaal worden aangepast aan jouw visie en wensen. Rond, rechthoekig, vierkant, wit, zwart of grijs: niets is Dijkstra Plastics te gek en alles is mogelijk. Weet je niet zeker wat voor soort emmer er bij jouw behoefte past? Dijkstra Plastics denkt dan graag met je mee. Vakkundige specialisten staan dagelijks voor je klaar om je vrijblijvend te adviseren.  

Meer weten?

Wil je meer weten over deze fantastische emmers of over Dijkstra Plastics zelf? Neem dan een kijkje op de website van Dijkstra Plastics of neem telefonisch contact op.