Het is vervelend als je geen goed Wifi bereik hebt in je huis. Je wilt natuurlijk dat je overal Wifi hebt in je huis. Je kunt er ook voor kiezen om het Wifi bereik in je huis op een andere manier te verbeteren. Het signaal versterken kan een goede oplossing zijn. Dit kan met een zogenoemde Wifi versterker. Weet jij wat de beste Wifi versterker is? Kijk mee in de lijst met 5 beste Wifi versterkers.

Lijst met 5 beste Wifi versterkers


TP-LINK RE200 – Wifi Versterker – 750 Mbps

Deze Wifi versterker van TP-LINK, welke verkocht wordt onder de naam TP-LINK RE200 is een Wifi versterker van hoge kwaliteit. Deze Wifi versterker is geschikt voor: streamen, basis online gamen. Verder is er een mogelijkheid voor bekabelde aansluiting. Let op: deze Wifi versterker is niet geschikt voor meerdere devices met intensief internetgebruik. Je kunt met deze Wifi versterker zeer eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van je bestaande draadloze netwerk vergroten. Verder maakt deze versterker gebruik van een snelle Wifi standaard waardoor deze versterker gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 750 Mbps, waarvan 300 op de 2,4 Ghz frequentieband en 450 Mbps op de 5 GHz frequentieband.

Wifi Repeater WHITE RHINO

Wifi Repeater WHITE RHINO is een luxe Wireless WiFi Versterker welke je kunt steken in het stopcontact, de kleur is Wit en wordt geleverd inclusief gratis internetkabel. Het is de meest verkochte Wifi versterker van 2020 en dat is ook niet zo vreemd. Deze Wifi versterker vergroot het bereik van standaard wifi signaal.Hij is zeer eenvoudig om te installeren.Deze Wifi versterker is om een reden zo populair want deze is: zeer eenvoudig om in te pluggen in het stopcontact, kabels zijn verleden tijd , en deze versterker ondersteunt WPS voor een veilig netwerk

TP-Link RE450 – wifi versterker – 1750 Mbps

Tp Link heeft een van de meest favoriete- en populairste Wifi versterkers op de markt gebracht namelijk de TP-Link RE450 – wifi versterker – 1750 Mbps. Hij is geschikt voor: 4K streamen, online gamen, meerdere devices tegelijk. Zo maakt de RE450 maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 1750 Mbps, waarvan 450 op de 2,4 Ghz frequentieband en 1300 Mbps op de 5 GHz frequentieband. Daarmee is deze Wifi versterker ideaal om het signaal in je huis te versterken.


TP-Link WA850RE – wifi versterker – 300 Mbps

De standaard van deze Wifi versterker is Wireless N en de totale snelheid is 300 Mbps. De TP-Link WA850RE is ideaal om het signaal in je huis mee te versterken, zonder dat je kabels nodig hebt. Het mooie aan deze Wifi versterker is dat deze geschikt is voor: browsen, e-mail checken en het downloaden van bestanden. Video streamen op bijvoorbeeld Netflix gaat wat minder, daarvoor is hij niet sterk genoeg.


AVM FRITZ!Repeater 2400 – Wifi versterker – 2400 Mbps

Met de AVM Wifi versterker verkocht onder de naam FRITZ kun je het internet signaal overal in je huis versterken. Hiermee kun je snel en veilig de reikwijdte van je draadloze netwerk vergroten, dat is natuurlijk wat je echt wilt. Het mooie is ook nog eens dat deze range extender gebruik maakt van de snelle Wireless AC wifi-standaard. Hierdoor zijn gecombineerde draadloze snelheden (op de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band) mogelijk van maximaal 2400 Mbps.

Veelgestelde vragen:

Hoe wordt een Wifi versterker genoemd?

Een Wifi versterk kent vele namen. Er zijn vele Wifi versterkers te vinden. Zo kent een Wifi versterker de volgende namen: multiroom wifi, ook wel mesh genoemd, homeplugs, accesspoint of een wifi repeater, ook wel een wifi versterker genoemd.

Hoe vind je de juiste Wifi versterker?

Het is belangrijk dat je kijkt naar jouw huis zelf. Zijn er veel kamers? Waar heb je Wifi nodig? Wil je kabels? Wil je alles draadloos? Is het echt van belang dat het signaal versterkt wordt? Dit zijn allemaal vragen die je kunnen helpen bij het beantwoorden van de vraag: ‘Hoe vind ik de juiste Wifi versterker?” Als je al deze vragen beantwoord, dan weet je vaak al heel veel. Je kunt op deze manier veel inzicht krijgen. Het helpt je bij het maken van een keuze. Je kunt daarna altijd nog advies vragen aan een expert.

Is het belangrijk om reviews te lezen voor ik een Wifi versterker koop?

Nee, dat is natuurlijk je eigen keuze, maar het kan je keuze wel vereenvoudigen. Het is belangrijk dat je iets koopt wat bij je past, door reviews te lezen zul je al heel snel de juiste versterker voor je Wifi signaal vinden.