De 5 beste laptops

Computers zijn niet meer weg te denken in onze maatschappij. Het is een van de uitvindingen die voor veel vooruitgang heeft gezorgd. Het mooie aan een computer is dat je er ontzettend veel mee kan. Er zijn desktops en laptops. Een laptop brengt het voordeel met zich mee dat je deze altijd mee kunt nemen. Je wilt toch ook dat je jouw werk goed kunt volbrengen? In dit artikel vindt je een lijst met de vijf beste laptops. Kijk goed naar deze lijst en vindt de laptop die bij jou past.

Lijst met 5 beste laptops


Apple Macbook Air (2017) MQD32ZE/A – 13 inch – 128 GB

De
Apple Macbook Air (2017) MQD32ZE/A – 13 inch – 128 GB
is licht van gewicht, daar staat deze laptop van Apple ook bekend om. Deze Macbook Air beschikt over: een 13.3 inch scherm, Intel Core 5i processor, 8 GB werkgeheugen, 128 GB opslag en Intel HD Graphics. Het is een laptop die je heel gemakkelijk voor het werk kunt gebruiken, dag-in-dag-uit. Het is daarom de perfecte laptop voor studenten of mensen die niet veel meer doen dan tekstverwerken. Een lange accurduur is handig en dat heeft deze laptop, een accuduur om een hele dag te werken is natuurlijk wel prettig. Verder heeft deze latop scherp beeld door het IPS beeldscherm. Macbooks staan bekend om hun duurzaamheid. Ze zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee.


Lenovo C330 81HY0005MH – Chromebook – 11.6 Inch

De Lenovo C330 81HY0005MH – Chromebook – 11.6 Inch is ontwikkeld door Google. Deze laptop maakt gebruik van Google Chrome OS i.p.v. Windows. Dat maakt deze laptop ook anders dan de gemiddelde laptop. Je kunt hier eigenlijk alle daagse dingen mee doen, al kun je met een Windows laptop of Macbook soms wel meer. De prijs van deze laptop is beduidend lager dan een laptop waar iOs of Windows op draait. Deze laptop beschikt verder over: 11.6 inch scherm, touchscreen, 4GB werkgeheugen, 32GB opslag en Flash INTEL GMA. Het is een goede basis laptop waar je goed mee uit de voeten kan.  


Microsoft Surface Go (2019) – 10 Inch – 8 GB – 128GB – Zilver


Licht, veelzijdig, snel, fijn om mee te werken, beschikt over een lange batterijduur. Dit zijn de kenmerken die typerend zijn voor de Microsoft Surface Go . Wil je een cover voor deze laptop? Of een muis of pen? Houdt er dan rekening mee dat deze niet bij de laptop zijn inbegrepen, deze zijn los verkrijgbaar. De accu gaat lang mee, wel 14,5 uur, ideaal dus als je onderweg bent. Verder beschikt deze laptop over: 10 inch touchscreen, Intel Pentium, 8 GB werkgeheugen, 128 GB opslag  en SSD Intel HD Graphics 615.


Lenovo Ideapad L340-15IRH 81LK0150MH – Gaming Laptop – 15.6 Inch

De
Lenovo Ideapad L340-15IRH 81LK0150MH – Gaming Laptop – 15.6 Inch
is de ideale laptop voor elke gamer. Deze latop heeft een neutrale uitstraling waardoor het minder opvalt als je aan het gamen bent. Je start je laptop snel op dankzij de 128 GB SSD, met een GTX kun je al je games als Fortnite en dergelijke goed spelen. Deze laptop heeft een 15.6 FULL HD scherm, Intel Core i5 processor, 8 GB werkgeheugen, 1128 GB opslag en nog veel meer opties. Bekijk deze laptop en ontdek waarom deze zo geweldig is als je graag een online spel speelt.

ASUS VivoBook 15 S512JA-BQ018T – Laptop – 15.6 Inch

De ASUS VivoBook 15 S512JA-BQ018T – Laptop met 15.6 Inch scherm is de ideale laptop waarmee je thuis snel kunt werken, en die meerdere taken tegelijk uit kan voeren. Verder beschikt deze laptop over: Intel Core i5 processor, 8 GB werkgeheugen, 256 GB opslag, SSD Intel UHD Graphics 630. de prestaties van deze laptop zijn subliem en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Het besturingssysteem is Windows en je zult merken dat het een krachtige laptop is.

Veelgestelde vragen:

Hoe vind ik de beste laptop?

Er zijn diverse soorten laptops in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Je hebt laptops die beschikken over veel opslag capaciteit, een groot RAM geheugen en laptops die beschikken over een perfect beeld. Mensen die gamen hebben vaak een laptop nodig met een goede processor en optimale graphics. Het is eigenlijk een beetje afhankelijk waarvoor je de laptop nodig hebt. Het is belangrijk dat je voor jezelf bepaald wat je nodig hebt. Ga naar een adviseur en vraag wat jij nodig hebt aan geheugen en andere opties. Op deze manier zul je niet snel ‘een kat in de zak kopen.’ Je kunt natuurlijk ook reviews op internet lezen. Koop niet zomaar een laptop en laat je echt goed adviseren. Kijk ook naar de levensduur en wat voor specificaties je wilt hebben.