5 x beste vriezer

Vroeger koelde men alles met ijs. De ijsman kwam dan met blokken ijs aanzetten en bracht ijs om dingen te koelen. Je kon niet zelf iets koelen. Toen de vriezer kwam kon je ineens zelf genieten van ijs, pizza’s en ander lekkernijen die je in de vriezer kunt stoppen. Een vriezer is ideaal en daarom hier een lijst met 5 x de beste vriezer.

Lijst met 5 x de beste vriezer

Inventum VR501 tafelmodel vriezer

Met deze vriezer van Inventum kun je al jouw producten goed invriezen. Dit is een tafelmodel vriezer, groot voordeel dat je hem dus overal kunt plaatsen. Op deze manier kun je hem op je koelkast zetten, of ergens onder schuiven, bijvoorbeeld: onder de tafel of je aanrecht. Het fijne aan deze vriezer is dat er drie lades in zitten. Deze lades zijn transparant, dit maakt jouw vriezer tot een handig in te delen vriezer. De totale inhoud van deze vriezer is 68 liter, op deze manier kun je er veel in kwijt. Hij is ook nog eens energiezuinig, doordat deze vriezer in de A++ categorie valt.

Inventum VR1420 – Vriezer

Inventum heeft betaalbare vriezers in haar assortiment. Zo ook deze vriezer, welke ook nog eens zeer groot is. Deze vriezer beschikt over een netto inhoud van 153 liter. Verder is deze vriezer zeer zuinig, daar hij over een energieklasse A+ beschikt. Het is een vier sterren vriezer met een invries vermogen van 10 kg/24 uur. Wat dus betekend dat je 10 kg per 24 uur volledig in kunt vriezen. Er zitten in deze vriezer drie transparante lades en 2 vriesvakken met kleppen, dit zorgt ervoor dat je alles netjes op kunt bergen. Dit maakt deze vriezer overzichtelijk en inhoudelijk zeer sterk. De deur kan zowel aan de linker als de rechterkant worden bevestigd.

AEG AHB538E1LW – Vrieskist

Soms heb je heel veel om in te vriezen. Dan is een vrieskist zeer handig. Deze vriezer van AEG biedt jou alle ruimte die je nodig hebt. Bovendien kun je alles zeer overzichtelijk opbergen en hem openen aan de bovenkant. Dit heeft wel een nadeel, want je kunt dus nooit iets op de vriezer plaatsen. Je hebt dus wel veel ruimte nodig als je voor een vrieskist als deze kiest.

Er zit een inverter compressor in deze vriezer, hierdoor worden de prestaties van deze vriezer geoptimaliseerd. Dit betekend dat de temperatuur in de vriezer stabiel blijft, dit is beter voor je producten. Het geluidsniveau wordt beperkt en er wordt minder energie verbruikt.

De LowFrost functie zorgt ervoor dat er minder ijsvorming komt. De ijsaanslag in je vriezer is dus minimaal. Je hoeft hem dus minder vaak te ontdooien. De temperatuur van je vriezer kun je zeer eenvoudig bedienen met het elektrische display. De LED-lampen zorgen voor meer verlichting zodat je alles goed kunt zien.

Beko RFNE270K32WN Vrieskast Nofrost

Ontdooien is met deze vriezer van Beko niet meer nodig. Je kunt deze vriezer heel makkelijk indelen dankzij alle lades en compartimenten die erin zitten. Verder kun je deze vriezer ook heel makkelijk verplaatsen, naast een koelkast zetten of je kunt de deur aan de andere kant hangen.

De Beko RFNE270K32WN is voorzien van een no-Frost techniek. Het mooie aan deze techniek is dat het Het no-Frost rijp- en ijsvorming voorkomt.Je bespaart veel elektriciteit met deze vriezer doordat hij voorzien is van een ProSmart™ Inverter-compressor. De deur kun je dus zo vaak openzetten als je wilt, want hij past alles aan.


Siemens GS58NDWDV iQ500 – Vriezer – Wit

Dit is een extra brede vriezer die zorgt voor meer inhoud. Op deze manier kun je nog meer invriezen. De No Frost functie van deze vriezer zorgt ervoor dat er minder ijsvorming plaats vindt, waardoor je hem minder vaak hoeft te ontdooien. De snelvries functie vriest alles snel in, waardoor alles sneller in wordt gevroren en langer vers zal blijven. Indien de deur van deze vriezer openstaat gaat er een alarm af. Hij is niet geschikt voor in een garage of bijkeuken onder de 10°C.

Veelgestelde vragen:

Welke soorten vriezers zijn er?

Er zijn tafelmodel vriezers, deze passen onder een aanrecht of tafel, ook kun je er een koelkast bovenop zetten of iets anders. Verder zijn er vrieskisten, dit zijn hele kisten waar je veel in kwijt kunt. Daarnaast heb je ook vrieskasten, dit is een soort grote koelkast maar dan in vriezer formaat, deze beschikken vaak over diverse lades. Als laatste heb je nog een mini vrieskist, dit is een vrieskist maar dan kleiner, met als voordeel dat je er meer in kwijt kunt, maar dan neemt deze niet zoveel plaats in.