5 x beste documentenmap

Het is altijd vervelend als je jouw documenten niet netjes kunt bewaren. Je raakt ze kwijt, ze worden nat of zet gaan kappot. Zeker als je naar je werk moet, een vergadering hebt, of iets voor school moet bewaren is dit erg vervelend. Je wilt natuurlijk dat je papieren netjes aankomen. Je kunt namelijk niet alles op de computer bewaren. Soms moet je gewoon documenten meenemen. Dan is het handig als je beschikt over een goede documentenmap. Een map die ook nog eens netjes oogt en laat zien dat je klasse hebt. Dat kan alleen met de netste documenten. Een documentenmap is daar uiterst geschikt voor. Ga nu opzoek naar de beste documentenmap in de lijst met 5 x beste documentenmap. Vindt er een en houdt je documenten voortaan helemaal netjes.

Lijst met 5 x documentenmap

FLOKOO Conferentiemap 

Deze schrijfmap is van Flokoo is de perfecte documentenmap om aan te kopen. Je hebt namelijk alles bij de hand met deze documentenmap en je kunt al je notities en documenten heel makkelijk bewaren. Deze documentenmap is van A4 formaat en heeft alles wat je nodig hebt, zo kun je al jouw belangrijke spullen heel makkelijk opbergen. Hij is compact en licht in gebruik. Zo past deze documentenmap heel makkelijk in je koffer. De binnenkant van deze documentenmap beschikt over een heel handig vak, je kunt daar achterin zo je schrijfblok plaatsen. Hij is licht en compact en daardoor is hij fijn om mee te nemen. Je krijgt er ook een rekenmachine bij. Hij is gemaakt van kunstleder en beschikt over de afmetingen: 350x255mm.


Levabe Luxe Schrijfmap Opbergmap A4 – Documentenmap Werkmap – Kantoor Conferentie Map – Inclusief Rekenmachine + Notitieblok, Penhouder & Pasjeshouder – Zwart

Deze documentenmap van Levabe is zeer geschikt om mee te nemen naar kantoor, vergaderingen, speciale gelegenheden en dergelijke. Je kunt deze documentenmap heel goed gebruiken doordat er een insteekvak inzit. Op die manier kun je heel makkelijk jouw losse papieren opbergen, zonder dat je ze verliest. Er zit een speciale penhouder, pasjeshouder en notitievak bij. De vakken in deze documentenmap zijn allemaal makkelijk opgedeeld. Het is een ideale map om je notities in te bewaren die je op het bijgevoegde blok kunt maken.


Lederen Documenten map schrijfmap in Leer A4, met Rits

Deze lederen documentenmap van Lupine is erg chique. Het mooie aan deze map is dat je hem kunt sluiten met de rits. Er zitten twee vakken in, insteekvak en ook vakjes voor je pasjes. Makkelijk als je even een pasje mee moet nemen, maar geen zin hebt om heel je portemonnee mee te nemen. Je kunt je pen er ook in opbergen. Hij is erg netjes en je kunt er alles mee, het is prettig om met deze map je werkzaamheden te verrichten.

DESQ® Schrijfmap met ritssluiting | A4 | incl. schrijfblok 20 vel | Hoogwaardig kunstleer | Zwart

Desq heeft nu een documentenmap van hoogwaardig kunstleder op de markt gebracht. Je kunt al je A4 formaat formulieren en dergelijke erin kwijt. Je kunt er ook een schrijfblok bij invoegen, een pen en losse papieren. Het is een prettige documentenmap om alles in te bewaren. Nooit meer zul je last hebben van documenten die je kwijt raakt. De afmetingen van deze map zijn 36 x 2,5 x 25 cm.


BURKELY Vintage Bing A4 Filecover Schrijfmap – Cognac

Deze documentenmap heeft een vintage uiterlijk en is geschikt voor alle A4 formaat vellen en notitieblokken. Je kunt er heel makkelijk alles in opbergen wat op dit formaat is. Deze documentenmap is daarom zeer geschikt voor dagelijks gebruik op het werk of school. Deze documentenmap is van leder en verkrijgbaar in cognac kleur.

Veelgestelde vragen:

Wat is een documentenmap?

Dit is een map waarin je al jouw documenten netjes kunt bewaren. Vaak kun je er ook een pen bij doen, een papieren kladblok met al je notities erop is ook wel prettig. Het is handig om over zo’n map te beschikken, want je houdt met een documentenmap jouw documenten netjes en je kunt ze zorgvuldig bewaren.

Welke soort documentenmap heb je?

Er zijn vier soorten documentenmappen. De documentenmappen hebben diverse maten, zo kun je er een A4 en een A5 map in stoppen. Zo heb je de volgende soorten zoals: aktetassen, mappen, handtassen en halstassen. 

Welke voordelen heeft een documentenmap?

Een documentenmap heeft als voordeel dat je jouw documenten makkelijk en veilig mee kunt nemen zonder dat ze beschadigen. Of je ze nu mee neemt op reis of naar je studie, met een documentenmap zorg je ervoor dat je documenten niet snel beschadigen of vies worden.