5 x beste Bosch stofzuiger

Het huishouden doen is belangrijk, vooral stofzuigen zorgt ervoor dat je huis stofvrij blijft. Zeker als je huisdieren en kinderen hebt is het belangrijk om je huis goed stofvrij te houden. Daarvoor heb je een goede stofzuiger nodig. Krachtige stofzuigers zorgen ervoor dat je huis goed schoon blijft. Je huis moet toch aan kant blijven. Bosch beschikt over goede stofzuigers. Met een Bosch stofzuiger houdt je jouw huis goed schoon. Maar wat is nu de beste Bosch stofzuiger? In dit artikel vind je een lijst met 5 x beste Bosch stofzuiger.

Lijst 5 x beste Bosch stofzuiger

Bosch Unlimited BBS1U224 Serie | 8 – Steelstofzuiger

Deze Bosch stofzuiger komt uit beste in de test van kieskeurig.nl. Het is een krachtige stofzuiger met steel en een maximale gebruikerstijd van 60 minuten. Hij is stil met zijn geluidsniveau tot 76dB. Bovenaan de steelstofzuiger zit een accu, dit kan wat zwaarder aanvoelen. Het mooie is de bediening van deze Bosch stofzuiger, je hoeft de knop niet de hele tijd in te drukken. Je kunt deze Bosch stofzuiger altijd gebruiken zonder hem in het stopcontact te hoeven steken. Bij deze Bosch stofzuiger is de uitblaaslucht schoner dan de lucht die je inademt dankzij het filteringspercentage van 99,9%.*

Bosch BGB2X111 Serie | 2 – Stofzuiger met zak

Dankzij het powertec systeem van de Bosch stofzuiger zuigt hij altijd heel krachtig, zelfs als de zak helemaal vol zit. Deze stofzuiger is ideaal als je harde vloeren hebt. Deze Bosch stofzuiger heeft een gewicht van 4,2 kg en is daarmee erg licht, zo gaat stofzuigen heel flexibel. De grote stofzak is 3,5 liter en hoef je dus minder vaak te vervangen. Hij is voorzien van een HygiëneFilterSysteem en blaast dus goede lucht uit die schoon is.

Bosch Ergomaxx’x BGL7PRO – stofzuiger met zak – Petrol blauw

Deze Bosch stofzuiger is ideaal voor mensen met allergieën. Er kan een extra grote stofzak in deze Bosch stofzuiger en heeft een kabel van 12 meter. Ideaal als je hem verder in je huis wilt verplaatsen. Er zit geen speciale dierenharen borstel bij, dat is wel een nadeel. Er zitten vier softe zwenkwielen onder die ervoor zorgen dat hij heel wendbaar is.

Bosch BGLS4SIL2 Prosilence Serie | 4 – Stofzuiger met zak

Deze Bosch stofzuiger is bijzonder stil en beschikt over extra zuigkracht. Er zit een actieradius van 10 meter op en goede zwenkwielen. Op deze manier kun je makkelijk manoeuvreren en is hij erg wendbaar. De stofzak beschikt over een volume van 4 liter, waardoor je hem minder vaak hoeft te vervangen. Dit is natuurlijk voordelig. PowerProtect systeem is ideaal en zorgt ervoor dat stof snel verdwijnt.


Bosch BGS7RCL Relaxx’x Ultimate – Stofzuiger zonder zak

Deze Bosch stofzuiger heeft geen zak. Het geluidsniveau van deze stofzuiger is zeer laag, maar 68dB. Er zitten speciale zuigmonden bij voor onder andere meubels en dergelijke. Verder is hij zeer krachtig en biedt hij goede prestaties op tapijt. Het is een fijne stofzuiger waar je veel mee kunt. Deze stofzuiger beschikt over een vermogen van ongeveer 700 Watt. De lengte van het snoer is ruim 8 meter, dat is fijn, want op deze manier kun je heel makkelijk overal bij, je hoeft niet vaak het snoer uit het stopcontact te halen. Handig, zo kun je sneller jouw huis schoonmaken en komt er niet meer bij kijken. De borstel voor harde vloeren is zeer geschikt om alles grondig te reinigen. Er zitten zelfs borstels bij die ervoor zorgen dat je nog dieper kunt reinigen. Op deze manier weet je zeker dat al het vuil weg gaat. Als je vloerbedekking hebt is dit ook nog eens fijn.

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de voordelen van Bosch stofzuigers?

Het doel van de lijst met 5 x beste Bosch stofzuiger is om jou een eerlijk beeld te geven van Bosch stofzuigers. Onzin vertellen kan, maar dat heeft geen zin. Indien je daadwerkelijk overweegt om een Bosch stofzuiger te kopen, maar nog twijfels hebt, is het belangrijk dat je alle voor- en nadelen van Bosch stofzuigers kent. De zuigcapaciteit is hoog, hij is stil, er zijn geschikte modellen als je huisdieren hebt en de bediening is eenvoudig.

Wat zijn de nadelen van Bosch stofzuigers?

Het nadeel aan een Bosch stofzuiger is dat de High-End modellen heel duur kunnen zijn. Een Bosch stofzuiger kent een lange oplaadtijd.

Waar moet je opletten als je een Bosch stofzuiger aankoopt?

Indien je een Bosch stofzuiger koopt is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Let op de stofopvang, de zuigkracht, vermogen, geluidsniveau en de zuigmond.