5 x beste vrieskist

Het invriezen van voedsel brengt veel voordelen met zich mee. Je kunt je eten invriezen sinds de vriezer is uitgevonden. Je hebt diverse soorten vriezers te koop. Je kunt vaak kiezen uit een tafelmodel, een vrieskast, een mini-vriezer, een vriezer in een koelkast of een vrieskist. Het mooie aan een vrieskist dat je er veel in kwijt kunt. Bovendien is deze makkelijk om schoon te maken. Er zijn diverse soorten vrieskisten beschikbaar en veel mensen hebben een vrieskist in huis staan. Voordat je een vrieskist koopt wil je natuurlijk wel weten welke vrieskist het beste is. Raadpleeg daarom de lijst met 5 x beste vrieskist en kies de beste uit.

Lijst 5 x beste vrieskist

Inventum VK561 – Vrieskist

Deze vrieskist van Inventum is ideaal kwa formaat en vriest optimaal. Het is een vrijstaande vrieskist en hij heeft een netto inhoud van 99 liter. Dit is een 4-sterren vrieskist en heeft een invries vermogen van 4,5kg per 24 uur, wat betekend dat je 4,5 kilogram per 24 uur kunt invriezen. Deze vrieskist beschikt over een A+ label, wat inhoud dat hij vrij zuinig is.

Je kunt met de regelbare thermostaat heel eenvoudig en snel de temperatuur instellen. Indien je de vrieskist wilt ontdooien kun je gebruik maken van de dooi water afvoer. Dit doe je door de dop aan de binnen- en buitenkant los te draaien, het dooi water loopt zo vanzelf naar buiten. Deze vrieskist is voorzien van een handige uitneembare opbergkorf. Deze hang je bovenin de vrieskist, zo kun je kleine etenswaren waar je vaak bij moet makkelijk invriezen. Hij wordt geleverd met een ijsblokjeshouder en een ijsschraper.

Beko HS22340 – Vrieskist

Deze vrieskist van Beko is zuinig en zeer handig in gebruik. De ventilator in deze vrieskist in het koelgedeelte zorgt ervoor dat de koude lucht gelijkmatig wordt verdeeld. Dit zorgt voor een betere koelprestatie. De vrieskist beschikt over een A+++ label, wat betekend dat het een zeer zuinige vrieskist is, hij verbruikt dan ook 40% minder energie dan een identiek apparaat. De ProSmart-technologie past zich aan op mensen die hem vaak open willen maken, zo veranderd de temperatuur minder snel. Dit is slim want zo bespaar je geld. Hij is 4 x stiller dan andere vrieskisten en is daardoor ideaal.

Inventum VK1120 – Vrieskist

Deze vrijstaande vrieskist is zeer gewaardeerd. Dit is een vrijstaande vrieskist met een netto inhoud van 290 liter. Het invries vermogen van deze vrieskist is 14 kilogram per 24 uur. Deze vrieskist beschikt over een A+ label, wat betekend dat hij energiezuinig is. Je kunt met de regelbare thermostaat de temperatuur instellen. Wil je de vrieskist ontdooien? Maak dan gebruik van de dooiwater afvoer. Je kunt de knop aan de binnen- en buitenkant los draaien, het dooiwater gaat dan vanzelf naar buiten. Er zit een handige opbergmand in, daar kun je al je eten in kwijt.


Zanussi ZCAN38FW1 – Vrieskist – Wit

Zanussi heeft een goede A+ vrieskist op de markt gebracht, welke zeer zuinig en effectief is. Er zitten 3 voorraadkorven in deze vriezer, hierdoor heb je genoeg ruimte om alles in te vriezen en te ordenen. Deze vriezer is makkelijk te ontdooien. Via het LCD-display kun je de temperaturen zeer eenvoudig instellen. Er zit een snelvriesfunctie in deze vrieskist en hij is zeer eenvoudig in de bediening. Je zult genieten van het comfort van deze vrieskist die ook nog eens ruim is met de inhoud van 371 liter.

AEG AHB520E1LW – Vrieskist

Deze vrieskist van AEG beschikt over een LowFrost systeem wat betekend dat je hem minder vaak hoeft te ontdooien. Je kunt deze vrieskist vanaf 10 graden celcius in de garage of schuur plaatsen. Je kunt hem makkelijk ontdooien en schoonmaken dankzij de speciale dooiwater afvoer. De inverter compressor zorgt ervoor dat deze vrieskist stiller is dan de gemiddelde vrieskist. Via het elektrische display heb je een duidelijk overzicht en stel je gemakkelijk de temperaturen in.


Veelgestelde vragen:

Welke soorten vrieskisten zijn er?

Er zijn verticale- en horizontale diepvrieskisten te verkrijgen. Verder zijn er ook nog vrieskisten die je kunt inbouwen. Lekker handig. De verticale vrieskisten die lijkt op een koelkast en een horizontale is het bekendst en die open je van bovenaf.

Wat is beter, een horizontale of een verticale diepvrieskist?

Indien je genoeg ruimte hebt kies dan voor een horizontale vrieskist. het voordeel hieraan is dat je op deze manier nog meer kwijt kunt en het is handig om iets uit te pakken. Een verticale vrieskist is vooral handig als je niet veel plaats hebt en toch wilt genieten van veel opbergruimte.