De 5 beste volautomatische espressomachines

Espresso’s zijn heerlijk om te drinken. Het is echte sterke Italiaanse koffie en je krijgt er meteen een boost van. Na een kop espresso denk je meteen: ‘Ik kan er weer tegenaan vandaag.’ Het is heerlijk om op deze manier je dag te beginnen. Maar wat is er nu fijner dan een espressomachine die volautomatisch je espresso zet? Daarom vind je hier een lijst met 5 vijf beste espressomachines.

Lijst met 5 beste espressomachines

Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine

Maak de heerlijkste espresso in de vroege morgen met de Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine. Je zet de heerlijkste koffie met behulp van deze espressomachine, verrassend eenvoudig met het intuïtieve touch display. De klassieke melkopschuimer zorgt ervoor dat je op jouw espresso van heerlijk melkschuim kunt voorzien. Met de touch display kun je de sterkte en hoeveelheid instellen, van grof to zeer fijn, met de 12 standen. Je zult genieten van de versgemalen bonen en je kop espresso op de juiste temperatuur kunnen drinken. Dankzij de autoclean functie maakt deze espressomachine zichzelf makkelijk schoon, ontkalken is verleden tijd en dit gaat volautomatisch. De onderdelen van de espressomachine kunnen in de vaatwasser. Geniet van het aroma van de heerlijke espresso’s die je met deze espressomachine zet.

De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B – Volautomatische espressomachine

Je wordt wakker en hebt zin in een kop koffie. ‘Hmmm’ de geur komt al in je neus. Je partner of huisgenoot komt naar beneden en denkt hetzelfde. Het is morgen en jullie hebben zin in koffie. Normaliter moet je altijd wachten tot de ene espresso klaar is, dit omdat je oude espressomachine maar een kop tegelijk kon zetten. Dit is nu verleden tijd met de De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B – Volautomatische espressomachine. Stel zelf de koffiesterkte, maalgraad, hoeveelheid water en temperatuur in. Pak twee kopjes en plaats deze eronder, je zet met gemak twee koppen espresso tegelijk. De metalen maalschijven malen de bonen op de juiste wijze, de koffie verbrandt niet en de smaak wordt behouden. Dankzij het sterke vermogen van 1450 watt zet je de beste koffie en wordt de smaak behouden. Deze espressomachine heeft heeft een uitneembare zetgroep, een waterreservoir van 1.8 liter en een bonenreservoir van 250 gram. Het interne thermoblock zorgt ervoor dat jouw espresso met een constante temperatuur wordt bereid.

Krups Arabica Automatic EA8150 – Espressomachine

De Krups Arabica Automatic EA8150 – Espressomachine is een compacte espressomachine met een gebruiksvriendelijk LCD-scherm. Het fijne is dat je elke ochtend jouw ideale bak koffie kunt zetten. Je kunt namelijk de maalgraad, koffietemperatuur, koffiesterkte en het watervolume instellen met deze espressomachine. Heb jij jouw favoriete samenstelling ontdekt? Geen nood, de geheugenfunctie van Krups slaat jouw favoriete samenstelling op, zo zet je elke dag jouw favoriete espresso, precies zoals jij hem wilt. Je kunt twee koffieprofielen opslaan, zo kun je jouw vrienden ook verassen met hun favoriete espresso. De zetgroep is niet uitneembaar, handmatig reinigen is daardoor niet nodig, dit voorkomt beschadiging van de zetgroep, maar de levensduur wordt zo wel verlengt. Ben je bang dat er te veel kalk in deze espressomachine komt? Wil je hem reinigen? Geen nood; het automatische schoonmaak programma zorgt voor inwendige reiniging en ontkalking.

Siemens EQ6 Plus TE655203RW – Espressomachine

Wil jij genieten van twee melkspecialiteiten tegelijk? Kijk dan eens naar de Siemens EQ6 Plus TE655203RW – Espressomachine. Deze espressomachine komt in reviews en testen hoog uit de bus, niet zo vreemd als je weet dat je hier echt de heerlijkste espresso’s mee zet. Het luxe display van deze machine zorgt ervoor dat je kunt genieten van diverse soorten koffie specialiteiten, met een druk op de knop zet je de heerlijkste koffie. Ook het zetten van twee koppen koffie is geen probleem. Bereidt de espresso met een constante zettemperatuur, geniet van de keramische maalschijven, waardoor de levensduur langer is en je extra lang van jouw favoriete espresso kunt genieten. Je kunt jouw favoriete koffie recept opslaan, zo drink je altijd de perfecte kop koffie. De zetgroep is uitneembaar en zo eenvoudig schoon te houden.

Melitta Caffeo Solo – Volautomatische espressomachine

Je geniet elke dag van de heerlijkste espresso, maar dan gaat hij kapot. Je hebt hem nog niet eens zo lang. Dat is balen denk je, maar niet met de Melitta Caffeo Solo – Volautomatische espressomachine, die gratis service aan huis voor reparatie garandeert tijdens de garantieperiode. Perfect dus als je verzekerd wilt zijn van de perfecte kop koffie. Het compacte formaat van deze espressomachine zorgt ervoor dat ook in de kleine keuken iedereen kan genieten van een espresso. De temperatuur bepaal jezelf, met één enkele draai pas je de koffiedosis aan. De maalgraad en waterhoeveelheid zijn ook ook aanpasbaar. Zo geniet je altijd van de perfecte espresso.