Een espresso wil je natuurlijk ook thuis kunnen drinken. Het geeft je het echte Italiaanse gevoel wat je krijgt tijdens de vakantie. Espresso’s zijn helemaal van nu en je kunt het in elk cafeetje of restaurant krijgen. Espresso’s zijn heerlijk en geven jou die perfecte boost om je dag mee te beginnen. Het is heerlijk om een espresso te drinken, al kan het wel duur zijn om ze niet thuis te drinken, maar ergens anders. Dat Italiaanse gevoel neem je gewoon mee in je huis. Kies daarom uit de lijst met 5 beste espressoapparaten de beste uit.

Lijst met 5 beste espressoapparaten

De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B – Volautomatische espressomachine – Zwart

Zet twee kopjes koffie tegelijk met de De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B, welke ook nog eens volautomatisch is, voor een goede prijs te verkrijgen en de heerlijkste espresso zet. Stel zelf de sterkte van je espresso in, kies de maalgraad en de temperatuur, met de juiste hoeveelheid water zet je op deze manier de lekkerste espresso. De vele functies zorgen ervoor dat je de espresso kunt zetten die jij wenst. Heb je gasten? Niet gevreesd, je kunt twee kopjes tegelijk zetten. Door de metalen maalschijven worden de bonen goed gemalen, de smaak blijft behouden en de koffie verbrandt niet.

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Genio KP160T – Koffiecupmachine – Titanium

Wil jij snel de lekkerste koffie zetten? Kijk dan eens naar de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Genio KP160T koffiemachine, waarmee je de heerlijkste espresso’s zet. Dankzij de bijgeleverde cups zet je binnen not-time die espresso klaar die je in Italiaanse stemming brengt, keer-op-keer. Deze espressomachine past in elke keuken door de compacte vorm. De play&select functie kun je bedienen met de gebruiksvriendelijke joystick, zo selecteer je heel eenvoudig de grootte van je kopje koffie.


Philips 2200 Serie EP2224/40 – Espressomachine – Zwart/Grijs & RVS

Philips heeft nu een espressomachine op de markt gezet waarvan je niet zult verwachten dat deze zo’n goede espresso’s maakt. Het is net alsof je in een echt cafeetje zit. De Philips 2200 Serie EP2224/40 is de perfecte Espressomachine en verkrijgbaar in het Zwart/Grijs, verder is deze gemaakt van RVS. Het is een espressomachine net als alle andere, maar zet wel uitzonderlijke goede koffie. De automatische ontkalker waarover deze espressomachine beschikt is uitmuntend te noemen. Verder beschikt dit espressoapparaat over een melk-opschuim-methode, welke je kunt creëren met het stoompijpje.


illy Francis Francis X7.1 Iperespresso – Koffiecupmachine – Zwart

De illy Francis Francis X7.1 Iperespresso – Koffiecupmachine is zwart en ideaal om koffie meer te zetten als je maar met een persoon thuis bent. Jijzelf dus, je kunt nu genieten van de heerlijkste espresso’s. Dit espressoapparaat is uitgevoerd met zachte lijne, ee touch panel, klassieke bartender stijl en meer innovaties dan de vorige versie. Zet altijd de juiste kop koffie, vaak gebruik en deze mogelijkheden en drink de beste koffie.


Saeco PicoBaristo SM5460/10 – Espressomachine – Zwart

Een espressoapparaat die jouw even mee op vakantie neemt. Jouw ideale koffie wordt opgeslagen door dit systeem. Je verliest dus minder snel jouw favoriete espresso uit het ook. Je kunt nadat de espresso klaar is, na aanleiding van je keuze, de melk goed op schuimen en erop vertrouwen dat de je de perfecte koffie krijgt. Met een druk op de knop kun je kiezen uit meer dan 10 koffiespecialiteiten. Het is een prachtige espressomachine met een eigen geschiedenis.

Veelgestelde vragen:

Welke soorten espressoapparaten zijn er?

Er zijn diverse soorten espressoapparaten te koop. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel te verkrijgen. Je kent natuurlijk Nescafe, dit is heerlijke kant-en-klare espresso die je heel makkelijk kunt maken met de juiste machine en cups. Verder heb je enkele espresso machines, als de bonen worden gemaald, merk je toch wel echt verschil met de cups.

Moet je altijd bonen malen voor een espresso?

Nee, er zijn ook espressoapparaten die gebruik maken van cups. Dit is voor geprepareerde koffie. Deze hoeft alleen in het apparaat, op deze manier kun je genieten van een heerlijke espresso. Je kunt ook kiezen voor een espressoapparaat die je bonen kan malen. Je zet dan de bonen al van te voren klaar in de machine. Je kiest er zelf voor wat voor sterkte bonen je nodig hebt.

Is de bonen maler altijd geïnstalleerd in het espressoapparaat?

Ja; over het algemeen wel, vroeger niet toen moest je jouw eigen producten maken. Even naar de supermarkt lopen en bonen kopen, daarna malen met een koffiemaler en dan de heerlijkste espresso zetten. Het is natuurlijk van iedereen af wat die lekker vint. Kijk daar vooral naar en niet naar de ander.