Televisie kijken kan heel ontspannend en gezellig zijn, vooral films kunnen je helemaal meetrekken in het verhaal. Maar geniet jij wel van het juiste geluid? Je televisie is kwa beeld geweldig, toch laat het geluid wat te wensen over. Niet gevreesd; dit is zeer makkelijk op te lossen. Bijvoorbeeld: door het plaatsen van een soundbar, dit apparaat zorgt namelijk voor beter geluid. Zo beleef jij je film nog intenser, of ga je helemaal op tijdens een talentenjacht op televisie, de stem van die zanger ontroert jou en neemt je helemaal mee, dit allemaal door het geluid van de soundbar. Bekijk nu de lijst met 5 beste soundbars en kies de beste uit.

Lijst met 5 beste soundbars

Samsung HW-N400 – Soundbar

De Samsung HW-N400 – Soundbar versterkt het geluid van jouw televisie met gemak. Deze soundbar is zeer hooggewaardeerd en heeft twee geïntegreerde subwoofers en een basreflexpoort. Geniet zo van de extra bassen. Door de hele kamer kun je genieten van hetzelfde geluid dankzij de state-of-the-art wide-range tweeters. De Surround Sound Expansion breidt het geluid zowel horizontaal als verticaal uit en verdeelt het gelijkmatig. Kabels zijn niet meer nodig, deze soundbar is draadloos. Bluetooth stelt je in staat om muziek te streamen en je hebt alles onder controle met de afstandsbediening. Wil je hem toch aansluiten aan je televisie? Geen probleem, de HDMI aansluiting maakt dit mogelijk.

Sonos Beam – Soundbar 

De Sonos Beam – is een krachtige en compacte soundbar. Via Google Assistent kun je deze soundbar bedienen. Met de HDMI-ARC kun je deze soundbar zeer eenvoudig aansluiten op jouw televisie, de touch bediening zorgt voor gemak, muziek bedienen is zo nog eenvoudiger. Gebruik de multiroom functie of maak een surround-opstelling. Ervaar het superieure geluid door de vier elliptische full-range woofers, een tweeter en drie passieve radiatoren. Geniet van de stembediening en de 5 ingebouwde far field-microfoons


Salora SBO360 – Soundbar – Bluetooth – AUX – Optical

De Salora SBO360 – Soundbar – Bluetooth – AUX – Optical is een prachtige soundbar voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wil je goed geluid, maar heb je een smalle beurs? Kijk dan eens naar deze soundbar. Deze soundbar heeft een vermogen van 30W, Bluetooth en optische AUX aansluiting. Het is een soundbar waar je veel plezier van zult ervaren.


Samsung HW-T420 – Soundbar met Subwoofer

Wil jij genieten van een extra subwoofer? Kijk dan eens naar de
Samsung HW-T420 – Soundbar met Subwoofer. Deze soundbar beschikt over een vermogen van 150 Watt, levert prachtig geluid en zorgt voor dat extra gevoel. De krachtige bas, One Remote Control, Game Mode en Smart Sound zorgen voor de optimale beleving. De Bluetooth aansluiting biedt uitgebreide mogelijkheden voor draadloos genieten van muziek en film.

JBL Bar 2.0 – Soundbar

Geniet van de ultieme bioscoop ervaring met de JBL Bar 2.0 – Soundbar. De diepe bassen zorgen voor die extra beleving in je films- en muziek, draadloos muziek stream is mogelijk dankzij Bluetooth en het ontwerp is compact en slank. Het is heerlijk om op deze manier geluid te ervaren. Omring jezelf met geluid dankzij de geluidservaring die deze soundbar met zich mee brengt. Films, sport en muziek komen tot leven zonder dat je extra draden of luidsprekers nodig hebt. De ingebouwde Dolby Digital biedt je die ervaring die je zoekt. Stream alles en luister muziek als je daar meer behoefte aan hebt.

Veelgestelde vragen:

Wat is het voordeel van een soundbar?

Het voordeel van een soundbar is dat je veel meer geluid uit je televisie kunt halen, het geluid wordt versterkt. Op deze manier kun je helemaal op gaan in jouw favoriete programma. Een ander heel groot voordeel van een soundbar is dat je geen gedoe meer hebt met kabels. Je kunt deze soundbar vaak heel eenvoudig aansluiten op je televisie met de HDMI aansluiting, of je maakt gewoon gebruik van Bluetooth als je muziek wilt luisteren via jouw telefoon. Je smartphone en soundbar kunnen op deze manier goed samenwerken en jou van je favoriete muziek voorzien. Kabels zijn dus verleden tijd.

Kun je met de soundbar alleen televisie geluid versterken?

Nee, er zijn ook soundbars te verkrijgen die het geluid van je versterker en dergelijke versterken. Luister je via je televisie? Dan is er natuurlijk helemaal geen probleem.

Beschikken soundbars over een subwoofer?

Ja, de meeste soundbars beschikken over een ingevouwde subwoofer.

Hoe vind je de soundbar die bij je past?

Dit is heel eenvoudig, het is makkelijker dan het lijkt, schrijf gewoon op wat je wensen zijn, bedenk wat je wilt uitgeven en lees de reviews die online staan of vraag advies aan een expert.