5 beste tekentablets

Tekenen is voor veel mensen een grote hobby. Het mooie tegenwoordig is dat je met een tablet ook kunt tekenen. Op deze manier kan iedereen tekenen. Het is een handig hulpmiddel als je zeer creatief bent. Het is daarom belangrijk om te zoeken naar de juiste tablet. Je kunt er vaak ontzettend mooie dingen mee maken. Maar wat is nu de beste tekentablet? Bekijk de lijst met 5 beste teken tablets in dit artikel.

Lijst met 5 beste tekentablets

Wacom Intuos Small – Tekentablet

Wacom heeft de ideale tekentablet op de markt gebracht. Teken, schilder of bewerk je favoriete foto’s met behulp van deze tekentablet. Hij is compact, stevig en eenvoudig in gebruik. Je kunt in enkele stappen met deze tablet aan de slag en zelf software kiezen. Je ontvangt bij aankoop van deze laptop een ergonomische pen met 4096 pendruk niveaus, dit zorgt voor uiterste precisie. De Expresskeys zorgen voor een efficiëntere shortcut. Je kunt tekenen zoals je wilt en als je klaar bent je pen in het pennenvak leggen dat op de tablet bevestigd zit. Een nadeel aan deze tekentablet is dat hij geen Bluetooth heeft, geen multi-touch ondersteunt en alleen reageert op een geschikte pen.

Lovidia Grafische Teken Tablet – PC en Telefoon – 5080 lpi – 210 x 140 mm – Sapphire Blue

Lovidia heeft een prachtige grafische tekentablet op de markt gebracht. De Lovidia Grafische Teken Tablet – PC en Telefoon – 5080 lpi – 210 x 140 mm – Sapphire Blue is de perfecte tablet als je wilt tekenen. Het geeft jou de mogelijkheid om je creatieve skills verder te ontwikkelen. Hij is gemakkelijk in gebruik. Doordat de tablet over 8192 drukpunten beschikt kun je met de pen binnen 230 punten per seconde tekenen. Je vindt 5 hardware knoppen die dienen als snelkoppeling. Je kunt ze zelf instellen waar ze naar toe leiden. Dit zorgt voor gebruikersgemak. De pen wordt door de tablet erkent op een hoogte van 7mm, zo kun je de cursor makkelijk verplaatsen. De OTG connector zorgt ervoor dat je hem makkelijk aan kunt sluiten op je talefoon.

Huion Inspiroy H640P

De Huion Inspiroy H640P is de ideale tablet om mee te tekenen. Het mooie aan deze tekentablet is dat je hem kunt gebruiken met een draadloze pen. Hij is slank en licht van gewicht en dus maar 277 gram zwaar. Je kunt hem overal mee naar toe nemen. Hij voelt zelfs aan als je tekent alsof je papier gebruikt. Hij beschikt over zes instelbare sneltoetsen, zo kun je diverse commando’s instellen. Je kunt efficitent werken in Photoshop en genieten van de 8192 pendrukniveaus.

Trust Panora – Grafische Tekentablet

De Trust Panora – Grafische Tekentablet beschikt over een breed scherm. Deze tablet beschikt over een draadloze stylus en een groot werkoppervlak van 25 cm x 15 cm. Hij is voorzien van zowel een multifunctioneel wiel als knoppen. Hij wordt geleverd inclusief ergonomische draadloze stylus met twee knoppen. Je vindt 48 programmeerbare Hot Cells en instelbare driversoftware. Hij is zowel geschikt voor links- als rechtshandige gebruikers. Verder is hij voorzien van drukgevoeligheid. Het is de ideale tekentablet om je creativiteit een boost mee te geven.


XP-Pen Star03 – Grote Tekentablet – USB – Zwart

De
XP-Pen Star03 is een grote tekentablet – USB – Zwart
. Je kunt genieten van het tekenen en je creativiteit dankzij deze tekentablet. Je krijgt een creatief pakket vol downloadbare creatieve software, services en online tutorials. Hij is uiterst geschikt voor tekenen en schetsen. De intuïtieve multitouch bewegingen zorgen voor extra fijne beweging. Je kunt veel doen met de Expresskeys en alles is binnen handbereik. Je tekent nog natuurlijker en kunt genieten van het grotere werkoppervlak. Hierdoor verlies je het overzicht niet. Je kunt gebruik maken van de snelstart. De installatie is zeer eenvoudig. Het is een fijne tekentablet waar je zeker wat mee kunt.

Veelgestelde vragen:

Wat is het voordeel van een groot scherm?

Het voordeel van een groot scherm is dat je meer werkruimte hebt om te tekenen. Je kunt meer met je handen bewegen en je creativiteit meer kwijt. Het is fijn om een groot scherm tot je beschikking te hebben. Op deze manier weet je zeker dat je klein en groot kunt tekenen. Bovendien is het ook goed voor je ergonomie. Je kunt veel tekentablets vinden, maar vele hebben een klein tekenoppervlak. Wil je genieten van extra ruimte? Kies dan voor een tekentablet met een groot teken oppervlak. Het is ook geheel afhankelijk van je voorkeur natuurlijk. Ga vooral eens naar de winkel en probeer het uit. Op deze manier vind je wat bij je past.
5 beste tekentablets