Beste 5 laptops tot €500,-

Een goede laptop is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je optimaal je werk kunt verrichten. Daar laptops vroeger een luxe waren en zeer duur in aanschaf, zijn ze nu zeer betaalbaar. Iedereen heeft tegenwoordig wel een laptop in de kast liggen. Je kunt al een laptop kopen onder de €500,-. Wil jij een laptop? Weet jij welke laptop het beste is? Bekijk de lijst met 5 beste laptops onder de €500,-.

Lijst met beste 5 laptops onder €500,-

Acer Swift 1 SF114-32-C7C0 – Laptop – 14 Inch

Ben jij student? Of wil je gewoon een laptop waar je fijn mee kunt werken? Kijk dan naar de Acer Swift 1 SF114-32-C7C0 – Laptop – 14 Inch. Deze laptop is licht van gewicht, en heeft voldoende werkruimte. Daarmee is dit de ideale laptop om te gebruiken voor je studie. Het fijne aan deze laptop is dat je kunt inloggen met je vingerafdruk. Dit zorgt voor extra veiligheid. Je ervaart een nauwkeurige kleurweergave dankzij het IPS scherm. Wel een nadeel met een 128 GB SSD heb je niet veel opslagruimte. Deze laptop beschikt over een Intel Celeron processor, dankzij de 4GB werkgeheugen heb je voldoende snelheid voor dagelijks gebruik. De SSD protector zorgt ervoor dat je de laptop binnen 15 seconden opstarten. De SSD zorgt voor stilte en is betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Je kunt genieten van de IPS technologie die een haarscherp beeld biedt. Deze laptop is gemaakt van aluminium. Microsoft Office (Word, Excel & PowerPoint) is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!

Asus Chromebook C423NA-EB0049 – Chromebook – 14 inch

De Asus Chromebook C423NA-EB0049 – Chromebook – 14 inch is de perfecte laptop als je Google Chrome wilt gebruiken. Geniet van het strakke design door de dunne aluminium schermraden en behuizing. Je hebt een grote kijkhoek en een heldere kleurweergave door het IPS beeldscherm. Dit is een echte basis laptop waar je al het dagelijks gebruik zoals:internetten, e-mailen, notities maken en het gebruik van apps, mee kunt doen. Hij is geschikt voor dagelijks gebruik. Deze Chromebook kan tegen een stootje dankzij de kunststof behuizing.

Lenovo Chromebook Flex 3 11-IGL05 82BB0011MH – Chromebook – 11.6 Inch

De Lenovo Chromebook Flex 3 11-IGL05 82BB0011MH – Chromebook – 11.6 Inch is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Het werken met deze laptop is erg fijn. Het beschikt over een touchscreen en 64GB opslag. Verder is hij compact en licht van gewicht. Je hebt een grote kijkhoek dankzij het IPS beeldscherm, welke ook een heldere kleurweergave heeft. Maak gebruik van het touchscreen en draaibaar scherm. Het nadeel kan wel zijn dat hij soms wat aan de kleine kant is indien je deze laptop veel wilt gebruiken.

Lenovo Ideapad 3 Chromebook 82C1000YMH – Chromebook – 14 Inch

Met deze laptop kun je heel gemakkelijk tussendoor notities maken. Het is een prettige laptop om mee te werken. Houdt er wel rekening mee dat hij alleen werkt met Google Chrome. Hij beschikt over een snelle processor en is daarmee zeer geschikt voor je studie. Je kunt genieten van een scherp beeld door de Full HD kwaliteit. Het is een laptop met een strak design en dunne schermranden. Wel een nadeel aan deze laptop is dat hij geen HDMI aansluiting heeft.

HP Chromebook 14a-na0052nd – Chromebook – 14 Inch

HP staat bekend om zijn kwaliteit laptops. Het is prettig om met deze laptop te werken. Het is de ideale laptop die verkrijgbaar is onder de €500,-. Deze Chromebook van HP is zeer geschikt voor alle dagelijkse bezigheden zoals: internetten, tekstverwerken, mailen en app gebruik. Door de aluminium behuizing is hij zeer licht van gewicht. Hij heeft een mooi design en beschikt over extra dunne schermranden. Je kunt hem makkelijk mee nemen.

Veelgestelde vragen:

Wanneer wordt een Chromebook geadviseerd?

Een Chromebook gebruik je wanneer je in de cloud wilt werken. Indien je van snelheid houdt. Je van gemak wilt genieten en wilt beschikken over optimale veiligheid dankzij de ingebouwde updates en beveiliging. Je wilt genieten van een lange batterij duur. Je apps gebruikt zoals Netflix, Candy Crush en dergelijke.

Hoe vind je de juiste laptop onder €500,-?

Het is even een zoektocht, gelukkig zijn er toch genoeg laptops te krijgen onder de €500,-. Het mooie is dat laptops onder de €500,- vaak zeer snel zijn. Vooral Google heeft hier op ingespeeld met zijn Chromebook. Dit is een krachtige laptop geschikt voor dagelijks gebruik en niet duur. Ga eerst wel even na wat je eisen zijn. Anders vind je nooit de juiste laptop om onder de €500,-.