De 5 beste Gaming headset

Een mooie ervaring tijdens het gamen zorgt ervoor dat je nog meer kunt genieten van je spel. Het is waar iedere gamer wel naar streeft. Je kunt helemaal opgaan in een andere wereld vanuit je eigen huis. Naast een snelle internetverbinding en comfortabele stoel draagt een headset ook bij aan die ultieme ervaring. Je vindt in dit artikel een lijst met de 5 beste headsets.

Lijst met 5 beste headsets

Turtle Beach Ear Force Recon 50P Gaming Headset – PS4 & PS5

De Turtle Beach Ear Force Recon 50P Gaming Headset – PS4 & PS5 is perfect om de ultieme game beleving te creëren. De aansluiting gaat via de kabel en 3.5 mm jack, hij werkt ook met Nintendo Switch. Er zitten 40 mm-speakers bij, je kunt elke heldere- en lage toon horen. De bediening is eenvoudig dit kan met de kabel die erbij wordt geleverd, je kunt zo eenvoudig het mastervolume en de microfoon demping regelen. Hij is voorzien van een aanpasbare microfoon en zo kun je met iedereen communiceren. Let op: voor de PC, Mac en mobiele apparaten is een splitter nodig om de microfoon werkende te krijgen.Je kunt hem rechtstreeks aansluiten op de PS 4 controller. Hij is licht van gewicht en comfortabel van ontwerp. Hij is voorzien van voorzien van Turtle Beach’s nieuwste lichtgewicht en comfortabele ontwerp, en is perfect voor die uren (of dagen) van lange gaming-sessies. De grote oorkussens zijn gewikkeld in synthetisch leer, en kunnen ook ingeklapt worden als je ze niet gebruikt.Verder heb je 40 mm-speakers van topkwaliteit. Verder zit er een handige kabel bij welke verwerkt is in de bediening.


SteelSeries Arctis 3 – 2019 Edition – Gaming Headset – Zwart – PC

Dit is de SteelSeries Arctis 3 Gaming Headset 2019 Edition is een headset die geschikt is voor alle platformen zoals:PC, PlayStation 5&4, Xbox Series X|S & Xbox One, Nintendo Switch, VR, Android en iOS. Surround sound is alleen beschikbaar op de PC en op de Xbox Series X|S & Xbox One. Je hoort met het Surround geluid alles van elke kant, voor de overige platformen heb je stereo geluid. Je kunt dit dan alleen links en rechts luisteren. Het is de beste headset voor optimaal geluid. Overal waar je speelt kun je genieten van dit geluid en het comfort. Er zitten afneembare 3,5 mm kabels bij. Deze headset daagt je uit en zorgt voor een optimale game beleving.


KOTION EACH G2000 Gaming Headset – Zwart/Blauw

De KOTION EACH G2000 Gaming Headset – Zwart/Blauw is de perfecte gaming headset voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Test het op je moviele telefoon om er zeker van te zijn dat hij goed werkt. je kun de headset met de 3,5 mm- jackplug in de gamepad plaatsen. Hij beschikt over een ingebouwde microfoon, Incoporado-besturingskabel voor het beheer van volume en microfoon en om zichzelf uit te schakelen.De zachte opvulling in de hoofdband zorgt voor comfort aan de oren. Je kunt genieten van de grote geluidskwaliteit en de resonantie. Verder is er LED-verlichting aanwezig en een microfoon. De kabel is lang, 2,2 meter en biedt veel mobiliteit.

Turtle Beach Recon 70P Gaming Headset – Zwart – PS4 & PS5

Voor deze headset kun je gebruik maken van een aansluiting via de kabel en een 3,5mm jack. Hij is geschikt voor de playstation. Op deze manier kun je een optimale game ervaring beleven. Deze headset beschikt over de volgende functies:

 • Licht van gewicht en biedt veel comfort. De hoofdband is gewatteerd en van topkwaliteit.
 • Je kunt gebruik maken van de opklapbare microfoon.
 • Hij heeft een sterkte microfoon die jouw geluid makkelijk oppakt.
 • Het is een sterkte headset die jou optimaal comfort biedt en voorzien is van goede speakers.


Hunterspider – Gaming Headset – Multi Platform – Zwart/Blauw

De
Hunterspider – Gaming Headset – Multi Platform – Zwart/Blauw
is geschikt voor de PC, mobiel, playstation en mobiel. Kijk goed naar de instellingen voordat je deze headset installeert, vooral bij de PS4 kan dit soms nog wat lastig zijn. Het is goede headset en beschikt over de volgende specificaties:

 • Luidsprekerformaat: 50 mm
 • Impedantie: 20Ω ± 15%
 • Gevoeligheid: 115 ±
 • 3dBFrequentiebereik: 20Hz-20KHz
 • Microfoon: 6.0 * 2.7mm
 • Microfoongevoeligheid: -38dB ± 3dBMic
 • Impedantie: 2.2kΩ
 • Directionaliteit: omni-directioneel
 • Kabellengte: Ca. 2.1M ± 0,15LED
 • Werkspanning: DC5V ± 5%
 • Werkende stroom: onder 100mA
 • Headset-aansluiting: 3,5 mm + USB 4Pin

Veelgestelde vragen:

Hoe vind je de juiste headset?

Het is niet moeilijk om een goede headset te vinden. Het is wel belangrijk dat je goed kijkt naar wat voor geluid je wilt en wat je budget precies is.