5 x beste stofzuigers

Je bent aan het stofzuigen en je stofzuiger is kapot. Kortom; je hebt een nieuwe stofzuiger nodig. Je kijkt online en ontdekt hoeveel keuze er is. Maar welke stofzuiger past nu bij jou? Als je eens stofzuiger wilt kopen moet je overal opletten. In dit artikel vind je een lijst met de 5 beste stofzuigers dit zal jou keuze vergemakkelijken.

Lijst met 5 beste stofzuigers

Inventum ST306RZA – Stofzuiger met zak

De Inventum ST306RZA Stofzuiger is de ideale stofzuiger voor een huis met harde vloeren. Niet alles stofzuigers zijn hier geschikt voor. Soms blijft er de stofzuiger-kop hangen. Deze stofzuiger heeft de beschikking over extra zuigkracht, dit zorgt voor beter stofopname op harde vloeren. Indien je een stofallergie hebt is dit ideaal. Deze stofzuiger heeft een HEPA 13-filter en daarmee wordt 99,95% van de stofdeeltjes gefilterd. Daarmee is deze stofzuiger ideaal voor mensen met een stofallergie. Deze stofzuiger heeft een snoerlengte van 7 m. Dit is niet heel lang, maar in een huis met een gemiddeld formaat kun je er prima mee voorruit. De productvoordelen van deze stofzuiger zijn:

  • Hij is geschikt voor mensen met een allergie
  • Hij kan op harde vloeren extra zuigen
  • Hij is handig in gebruik

Let goed op! Het is aan te raden om het schuifje in de buis bovenaan wat open te zetten, dit voorkomt vacuüm zuigen op de vloer. Ook kun je het knopje lager zetten zodat er minder zuigkracht is.

Rowenta Compact Power Cyclonic XXL RO4871EA – Stofzuiger zonder zak

De Rowenta Compact Power Cyclonic XXL RO4871EA is een stofzuiger zonder zak. Deze stofzuiger is een XXl uitvoering van 2,5 liter en daarmee erg geschikt voor grote huizen. Ondanks het kleine design beschikt deze stofzuiger over een grote inhoud. Hij is ideaal om ieder soort huis schoon te houden. Je hoeft door de grote van de inhoud van deze stofzuiger hem niet snel schoon te maken, dit is handig, zo hoef je hem niet vaak te legen. Het is een gestroomlijnde en compacte stofzuiger, zeer handig om op te bergen. Hij is zo ontworpen dat je kunt genieten van extra gebruikersgemak. De Cycloontechnologie zorgt ervoor dat hij perfect stofzuigt en schoon maakt. Er vindt door deze technologie een diepe reiniging plaats en dit zorgt voor effectivee afscheiding van lucht en stof. die zorgt voor een diepe reiniging en effectieve scheiding van lucht en stof. Dankzij de krachtige combinatie van een EffiTech-motor heb je jouw vloer binnen een handomdraai schoon.


Philips PowerPro Expert FC9742/09 – Stofzuiger zonder zak

De Philips PowerPro Expert FC9742/09 is een stofzuiger zonder zak en uitermate geschikt voor gezinnen en huishoudens met huisdieren. Deze stofzuiger is zo ontworpen dat hij over extra zuigkracht beschikt. De krachtige 900W motor zorgt voor een stofopname van 99,9%. Mede door de hoge zuigkracht is deze stofzuiger schikt voor de reiniging van alle typen vloeren. Het Clean-Air filtersyteem zorgt voor een goede filtering van de lucht, die weer in de ruimte wordt geblazen. De PowerCyclone 8-technologie zorgt voor een efficiënte scheiding van vuil en lucht. Het CarpetClean mondstuk is geschikt voor een diepe en grondige reiniging van zachte vloeren.

BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW Powerseries Extreme Steelstofzuiger – 18V – inclusief accu en lader

BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW Powerseries Extreme Steelstofzuiger – 18V – inclusief accu en lader is ideaal om je huis schoon te maken. Hij is ergonomisch doordat je niet steeds met de slang om je heen hoeft te lopen. Bovendien hoef je met deze stofzuiger minder te bukken. De innovatieve vloerborstel zorgt ervoor dat je alle vloeren binnen een mum van tijd schoon hebt. De batterij gaat 55 minuten mee, hij heeft drie snelheden en de accu is verwisselbaar. Je kunt huishoudelijke taken snel, gemakkelijk en efficiënt uitvoeren met deze stofzuiger.

Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine – Stofzuiger met zak

Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine – Stofzuiger met zak beschikt voer een krachtige motor. Hij maakt je huis binnen no-time schoon. Deze stofzuiger beschikt over een goede krachtige zuigmond, is handig in gebruik en je kunt hem met de voet bedienen. Verder beschikt deze stofzuiger over een stootrand, grote stofzak van 4,5 liter. Het is een instapmodel, hij wordt soms zwaar bevonden.

Wist je dat?

  1. De stofzuiger pas in 1960 echt populair werd

    De stofzuiger is in 1901 door Hubert Booth uitgevonden. Hij noemde het de Booth machine. Dit was een grote krachtige stalen machine die stof op zoog. Hij was toen nog niet handzaam. Veel mensen kochten hem pas toen hij verder ontwikkeld was. In 1960 en later kochten mensen een stofzuiger.

  2. De lichte stofzuigers in Amerika werden gemaakt

    Het Amerikaanse bedrijf de Hoover Suction Sweeper Company vondt de lichte stofzuiger uit en noemde dit de Hoover.