5 x beste keukenmachine

Koken is altijd leuk om te doen. Op televisie zie je dikwijls de mooiste kookprogramma’s voorbij komen. Ze maken de lekkerste gerechten en vaak denk je: ‘Hoe doen ze dat zo snel?’ Nou; dat doen ze met een keukenmachine. Het is ontzettend handig om een keukenmachine in huis te hebben. Je kunt er van alles mee en je hakt, snijdt en prakt alles in een mum van tijd. Ben jij een echte chefkok? Is koken jouw hobby? Dan mag een keukenmachine niet ontbreken in jouw keuken. In deze lijst vind je de 5 beste keukenmachines.

Lijst met 5 beste keukemachines

Bosch MCM3501M MultiTalent 3 – Foodprocessor

Wil jij een goede keukenmachine? Kijk dan naar de Bosch MCM3501M MultiTalent 3 – Foodprocessor . Dit is een degelijke keukenmachine en je kunt er veel mee. Deze keukenmachine beschikt over 50 functies zoals: raspen, snijden, malen, hakken, mengen etc. Het strakke design en de Duitse kwaliteit maakt dat deze keukenmachine is verkozen tot beste koop. Je zult van deze keukenmachine jarenlang plezier hebben. Met de handige hakmolen kun je koffiebonen malen. Wil je hem reinigen? Zet deze keukenmachine dan in de vaatwasmachine. Dit is een krachtige keukenmachine en je kunt er veel mee. Kijk niet verder, lees de reviews en koop de keukenmachine die tot beste koop is uitgeroepen.

Philips Viva HR7510/10 – Foodprocessor 

Een keukenmachine met veel mogelijkheden is zeer prettig om te hebben. Zeker als je de beschikking hebt over een krachtige motor. De Philips Viva HR7510/10 – Foodprocessor  is een prachtige keukenmachine met een krachtige 800W motor waarmee je alles moeiteloos kunt verwerken. Het is een alles-in-één-apparaat waarmee je kunt: kneden, kloppen, raspen, snijden en centrifugeren. Voor een snelle voorbereiding kun je de grote vultrechter gebruiken, dit scheelt snijwerk vooraf. Een nadeel dit apparaat schakelt niet automatisch uit. De oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat de motor stopt als de keukenmachine oververhit raakt. Draait de machine te lang bij het verwerken van harde harde ingrediënten of het gebruik van teveel inhoud kan deze keukenmachine oververhit raken. Gebeurt dit? Haal dan de stekker uit het stopcontact en laat alles even rusten. Met deze keukenmachine zul je de lekkerste gerechten te voorschijn toveren.

Philips Daily HR7310/00 – Foodprocessor

De Philips Daily HR7310/00 – Foodprocessor is een prachtige keukenmachine met een 700W motor. Dit ruimtebesparend ontwerp zorgt ervoor dat je dagelijks alles kunt maken wat je wilt. Deze compacte keukenmachine heeft 16 functies en is zo ontworpen dat je in alle hectiek heel gemakkelijk alle gerechten kunt maken die je wilt. Bij de oververhitting schakelt de oververhittingsbeveiliging in. Dit komt regelmatig voor als je te veel harde ingrediënten erin stopt of dat je hem te lang laat draaien. Je kunt met deze keukenmachine  kneden, kloppen, raspen, snijden en blenden. Ben je klaar? Zet hem dan in de vaatwasser en hij is zo schoon.

Kenwood Multipro Compact FDM301SS

De Kenwood Multipro Compact FDM301SS heeft een stalen behuizing, heeft een pulse functie en diverse accessoires. Het is een stijlvolle en compacte hulp waarmee je kunt: hakken, snijden, raspen, kneden, mengen en malen. Deze keukenmachine is  echt multifunctioneel dankzij de vele extra accessoires zoals een kunststof sapcentrifuge voor fruit en groenten. Bij oververhitting stopt de machine en slaat de beveiliging aan. Het is een prachtige keukenmachine waar je veel mee kunt.

Bosch MUM54230 – Keukenmachine

De Bosch MUM54230 – Keukenmachine kwam uit beste uit de test van de consumentenbond. Deze keukenmachine is inclusief blender, citruspers en 4 snijaccessoires. Je kunt groente snijden en citrusvruchten persen, verder beschikt de keuken machine over de unieke gardes welke in drie richtingen tegelijkertijd bewegen zodat alle ingrediënten goed worden gemengd.Het is een heerlijke machine waar je jouw favoriete gerechten mee kunt bereiden.

Veelgestelde vragen:

Hoe vind je de juiste keukenmachine?

Het is goed om te kijken naar wat je nodig hebt. Maar voordat je dit weet is het belangrijk om te weten waar je de keukenmachine precies voor wilt gebruiken. Het is handig als je een lijstje maakt, ook kun je kijken naar recepten die je zou willen maken. Op deze manier weet je een beetje waarvoor je de keukenmachine wilt gebruiken. Wil je vaak smoothies maken? Kijk dan naar een keukenmachine waarmee je kunt blenden. Er zijn ook veel keukenmachines die ervoor zorgen dat je kunt snijden, kneden en hakken.

Waar dient de oververhittingsbeveiliging voor?

De oververhittingsbeveiliging dient ervoor om te zorgen dat de keukenmachine niet kapot gaat. Een motor moet soms hart werken, daarom is het belangrijk dat je er beveiliging op hebt zitten. Op deze manier voorkom je dat je snel een nieuwe aan moet schaffen.