De 5 beste scheerapparaten

Scheren is niet altijd de leukste bezigheid om je mee bezig te houden. Alleen wil de gemiddelde man er wel aantrekkelijk en fris-en-fruitig uitzien. Het liefste wil jij als man dat dit zo snel mogelijk gebeurt, maar dan heb je wel het juiste scheerapparaat nodig. Snel scheren is prettig, maar het mag niet ten kosten gaan van het resultaat. Het is daarom belangrijk om een scheerapparaat te kiezen die snel en goed zijn werk doet. Ook moet het scheerapparaat natuurlijk bij jouw huidtype passen. Om jou te helpen om het scheerapparaat te vinden dat bij je past, kun je onderstaande lijst met de 5 beste scheerapparaten raadplegen.

Lijst met 5 beste scheerapparaten


Philips AquaTouch S5050/04 – Scheerapparaat

Philips staat al jaren bekend om de beste scheerapparaten. Het is dan ook niet vreemd dat de Philips AquaTouch S5050/04 als beste scheerapparaat bovenaan deze lijst staat. Dit scheerapparaat zorgt voor een glad scheerresultaat, ook als je een gevoelige huid hebt ben je hiervan verzekerd. Dankzij de speciale ComfortCut mesjes met afgerond profiel wordt je huid tijdens het scheren beschermt. Je hoeft de mesjes maar eens in de 2 jaar te vervangen. De mesjes van dit scheerapparaat glijden soepel over je huid, volgen alle contouren en beschermen je tegen wondjes en sneetjes. Wil jij je scheren tijdens het douchen? Geen probleem, dit scheerapparaat is waterbestendig en ook tijdens de douchebeurt te gebruiken.

Braun Series 3 3040 – Scheerapparaat

Braun heeft een scheerapparaat die jou voorziet van een gladde huid. In dit scheerapparaat zitten 3 drukgevoelige scheerelementen, daarmee passen ze zich aan elke gezichtscontour aan. De speciale Micro Grip pakt meer haartjes bij de eerste beweging en zorgt voor een glad resultaat. Dit scheerapparaat beschikt over een snel laden functie, zo is dit scheerapparaat binnen 45 minuten opgeladen en draadloos te gebruiken. Verder is dit scheerapparaat geschikt voor nat scheren.

Philips S6610/11 – Scheerapparaat

Philips beschikt over diverse scheerapparaten. Het S6610/11 – Scheerapparaat van Philips is uniek. Dit scheerapparaat is te gebruiken bij een lichte- en middel baardgroei. Het laden gaat snel, in 60 minuten scheer jij jezelf glad. Wil je nat scheren? Geen probleem, want met dit scheerapparaat kun je droog- en nat scheren, verder is deze draadloos te gebruiken. De messen van dit scheerapparaat slijpen zichzelf, scheren gaat met dit scheerapparaat moeiteloos dankzij de anti-wrijvingscoating.

Beeperfect 5-in-1 Scheerapparaat voor Mannen

Beefperfect beschikt over het 5-in-1 Scheerapparaat Voor Mannen. Zowel nat- en droogscheren wordt dankzij dit scheerapparaat mogelijk. Er wordt een beschermkap bijgeleverd. Dit scheerapparaat beschikt over: een reinigingsborsteltje, precisietrimmer, flexibele scheerkop, roterende mesjes en een krachtige accu. Er worden 5 multifunctionele opzetstukken bij geleverd, zo kun je zelfs je neus en hoofd trimmen. Het is een multifunctioneel scheerapparaat waar je jaren lang plezier van zult hebben.

Philips Shaver Series 5000 S5584/50 

De Philips Shaver Series 5000 S5584/50  is dankzij de  SkinIQ-technologie zacht voor de huid. Dit scheerapparaat scheert krachtig en geschikt voor: lichte, middel en zware baardgroei. 60 minuten lang kun je genieten van dit scheerapparaat zonder kabel te gebruiken. Wil je dit scheerapparaat gebruiken onder de douche? Ook dan is dit geen probleem. De mesjes slijpen zichzelf, droog scheren is geen probleem, jouw gezichtscontouren worden gevolgd en de precisietrimmer is geïntegreerd in het handvat.

Veelgestelde vragen:

Hoe vind je het juiste scheerapparaat?

Het is allereerst belangrijk dat je kijkt naar je huidtype. Niet elk scheerapparaat is geschikt voor elke huid. De baardgroei is ook belangrijk om op te letten. Sommige scheerapparaten scheren niet door een volle baard heen. Verder is het belangrijk dat je kijkt naar wat voor scheer resultaat je wilt hebben en of je het apparaat onder de douche wilt gebruiken.

Kun je elk scheerapparaat onder de douche gebruiken?

Nee, dit is niet altijd mogelijk. Sommige scheerapparaten zijn alleen geschikt voor droog scheren, weer andere alleen voor nat scheren en andere zijn wel geschikt voor onder de douche. Het is vooral belangrijk dat je kijkt of het scheerapparaat waterbestendig is.

Moet je de mesjes altijd vervangen?

Nee, dit hoeft niet altijd. Er zijn namelijk ook scheerapparaten die beschikken over zelf slijpende mesjes. Dit staat altijd vermeld bij de productspecificaties. Verder is het van belang dat je naar de soort mesjes kijkt. Er zijn mesjes die soms pas na twee jaar vervangen hoeven te worden, maar er zijn ook mesjes die niet lang mee gaan. Het is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal keer dat je jezelf scheert. Er zijn mannen die zich niet elke dag hoeven te scheren, maar er zijn ook mannen die zich meerdere keren per dag scheren.