5 beste robotstofzuiger

Stofzuigen is echt zo’n klus waar je vaak geen zin in hebt. Toch, is het belangrijk dat je zorgt voor een stofvrij- en schoonhuis. Veel mensen huren daar een interieurverzorgster voor in. Dit is handig, maar ook duur. De robotstofzuiger neemt deze klus over. Zo houd je jouw huis stofvrij, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Maar wat is nu de beste robotstofzuiger? Kijk hiervoor in deze lijst met 5 beste robotstofzuigers.

Lijst met 5 beste robotstofzuigers

Blaupunkt Bluebot XBOOST – Robotstofzuiger

Wil jij een kwalitatieve robotstofzuiger, die jouw huis binnen no-time schoon heeft? Kijk dan naar de Blaupunkt Bluebot XBOOST – Robotstofzuiger. De zuigmond met ronddraaiende borstels rekent af met al het vuil, de HEPA-filter zorgt ervoor dat mensen met een stofallergie geen last hebben van deze robotstofzuiger en met de app stel je het schoonmaak schema in en houd je overzicht. Je kunt deze robotstofzuiger zeer eenvoudig inschakelen met een druk op de knop en de zuigkracht regeling met lage, middelhoge en hoge stand zorgt ervoor dat het stof op elk oppervlak goed wordt gereinigd. Er zit een waterreservoir in deze robot, zo kan hij na het stofzuigen ook nog even dweilen. Heb je huisdieren? Geen probleem, deze stofzuiger zuigt het haar van jouw favoriete huisdier makkelijk op. De borstel loze BLCD- motor een langer levensduur en je huisdier heeft er geen last van.

Zoef Robot Jannie JS800W – Robotstofzuiger

De Zoef Robot Jannie JS800W – Robotstofzuiger houdt jouw huis op elk gewenst moment van de dag schoon. Met een druk op de knop van jouw app kun je deze robotstofzuiger bedienen. Je kunt het zo instellen, dat de robotstofzuiger stofzuigt als je op je werk bent, of een boodschap doet. Hij laadt automatisch op, beschikt over een dweil systeem met watertank, HEPA-filter, anti-bots sensoren, vuildetectie, 4 verschillende schoonmaak modules en nog veel meer. Deze robotstofzuiger kan 90 min lang jouw huis schoonmaken. Verder beschikt deze stofzuiger over nog veel meer functies, het zal je verbazen hoe goed deze robot te werk gaat en het klusje waar jij een hekel aan hebt vervangt.


Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH – Robotstofzuiger

De Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH – Robotstofzuiger is de dunste 4-in-1 robotstofzuiger die onder elk oppervlak kan komen. Het is een robotstofzuiger- en dweil in een. Daarbij kun je deze stofzuiger bedienen vanaf je app en draadloos gebruiken (90 minuten lang). De oplaadtijd is 360 minuten en deze robotstofzuiger kan over drempels. Je kunt een systematische route instellen met de app, deze wordt dan door deze robot gevolgd. Zo word je huis goed schoon en bijgehouden. De hoogte van deze stofzuig robot is 6 cm en het stofreservoir is 400ml.

Neato Botvac D7 Connected – Robotstofzuiger

Dankzij de unieke ‘D-shape’ van de Neato Botvac D7 Connected – Robotstofzuiger, komt deze stofzuiger in de meest onmogelijke hoeken. Deze robotstofzuiger kan tot wel 120 minuten lang in je huis stofzuigen- en dweilen, drempels zijn geen probleem en deze robotstofzuiger volgt een systematische schoonmaak route, welke jezelf in kunt stellen met de app. De oplaadtijd is 150 minuten. De inhoud van het stof reservoir is 700ml en beschikt over 60 db Tooltip. De hoogte van deze stofzuiger is 10 cm. Deze robotstofzuiger is robuust en mooi van design en zorgt ervoor dat je huis altijd schoon blijft.

MEDION MD18501 – Dweilrobot

De MEDION MD18501 – Dweilrobot is niet duur, daardoor kan iemand met een kleine beurs ook genieten van een schoonhuis, zonder zelf stof te hoeven zuigen. Je kunt deze robot draadloos gebruiken, wel 90 minuten lang, daarna hoeft deze robotstofzuiger maar 270 minuten op te laten. De inhoud van het stofreservoir is 300ml, deze robot is 8cm hoog en je bedient deze robot met een app vanaf je smartphone of tablet. Drempels tot 0 cm zijn geen probleem en de schoonmaak route wordt nauwkeurig gevolgd.

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de voordelen van een robotstofzuiger?

Een robotstofzuiger kan erg handig zijn. Er zijn dan ook veel voordelen op te noemen zoals: je hoeft nooit meer zelf stof te zuigen, je vergeet niet om stof te zuigen dankzij het feit dat een robotstofzuiger op elk moment van de dag kan stofzuigen. Ben je een boodschap doen? De kinderen aan het halen? Of gewoon aan het werk? Stel dan via de app de route en tijd in en de robot doet het werk.
5 beste robotstofzuiger

Kan een robotstofzuiger alleen stofzuigen?

Nee, over het algemeen zijn robotstofzuigers ook voorzien van een dweil functie. Vaak beschikken robotstofzuigers over nog veel meer functies dan je zelf zou verwachten.