5 beste smartphones

Vroeger bestonden er nog geen mobiele telefoons. Mensen belde met een huis telefoon. Als je buitenshuis was en moest bellen moest je aan iemand vragen of je kon bellen. Kon dat niet? Dan kon je altijd nog bellen in een telefooncel. Sinds de opkomst van de mobiele telefoon zijn zulk soort taferelen niet meer denkbaar. De komst van de mobiele telefoon heeft veel veranderd in het leven van de hedendaagse mens. Een gewone mobiele telefoon is zelfs al weer ouderwets door de opkomst van de smartphone. Een leven zonder smartphone is zelfs ondenkbaar. Niet zo vreemd, want het geeft je veel voordelen. Je kunt altijd je e-mail checken, alle social media kanalen bijhouden, foto’s en video’s maken, je favoriete film kijken en het nieuw bijhouden. Om deze redenen vinden mensen het belangrijk om over een goede smartphone te beschikken. Het kan natuurlijk zo zijn dat je smartphone kapot is, of dat je abonnement afloopt. In dit soort gevallen heb je een nieuwe smartphone nodig. Maar wat is de beste smartphone? Hoe zoek je er een uit? Met behulp van de lijst met 5 beste smartphones in dit artikel zal dat je vast en zeker lukken. Bekijk de lijst met 5 beste smartphones in dit artikel en kies jouw ideale smartphone uit.

Lijst met 5 beste smartphones

Samsung Galaxy A51 – 128GB

De Samsung Galaxy A51 – 128GB is de opvolger van de Samsung A50. Deze smartphone is voorzien van een standaard camera voor: algemene beelden, een selfie camera, een diepte camera, een macro om de wereld dichterbij te halen en een ultra wide camera zodat je landschappen en natuur kunt vastleggen. De krachtige 4,000 mAh batterij gaat de hele dag mee. Indien de batterij leeg is kun je deze opladen door middel van fast charging. De persoonlijke assistent van de Samsung genaamd Bixby is zo slim geworden dat die jouw dagelijkse routine leert kennen en je daardoor beter kan assisteren.

Apple iPhone SE (2020) – 64GB

De Apple iPhone SE (2020) – 64GB is een budgetvriendelijke iPhone. Deze telefoon lijkt op de iPhone 8, maar van binnen is er veel verandert. Deze iPhone beschikt over een  A13 Bionic chip en een betere camera. De Apple iPhone SE is voorzien van een prachtig 4,7 inch Retina HD-display in combinatie met True Tone technologie. Je zult altijd in verbinding staan met de wereld en genieten van de gemakken van deze iPhone.

Apple iPhone 11 – 64GB 

Apple staat bekend om de iPhones, niet zo vreemd als je weet dat deze telefoon niet snel kapot gaat. Je hebt met deze iPhone de beschikking over een dual camera systeem. De camera beschikt over een: groothoeklens zo heb je 4x meer in beeld, een nachtmodus zodat je goede foto’s in het donker kunt maken. De A13 chip zorgt ervoor dat je over de snelste telefoon beschikt die er is. Al-met-al dus veel goede opties die laten zien waarom deze telefoon zo populair is.

Samsung Galaxy A20s – 32GB

De Samsung Galaxy A20s – 32GB is verkrijgbaar voor een mooie prijs. Op deze manier sta je toch in verbinding met de wereld zonder dat het een enorme hap uit je budget is. De batterij gaat lang mee, doorgaans wel een hele dag. De drie camera’s op de achterkant zorgen voor de mooiste foto’s en het scherm van dit toestel is helder.

Apple iPhone 12 Pro – 128GB –

Met de Apple iPhone 12 Pro – 128GB wordt je welkom geheten in een nieuw tijdperk dat door de iPhone met deze telefoon wordt ingewijd. De A14 Bionic chip zorgt voor nog meer snelheid en het super Retina XDR display zorgt voor een prachtig beeld. Het geavanceerde Por camerasysteem met drie lenzen biedt iedereen de mogelijkheid om de mooiste foto’s te maken.

Veelgestelde vragen:

Wat is het voordeel van een smartphone?

Het voordeel van een smartphone is dat je altijd- en overal het internet kunt raadplegen. Op deze manier zul je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, je social media kanaal bijhouden, film’s kunnen kijken en die nieuwe jas kunnen kopen. Je kunt dus op elk moment van de dag het internet raadplegen. In contact zijn met andere is eenvoudiger geworden dankzij de smartphone. Zo kun je app berichten naar andere sturen en discussies volgen met mensen. Je hebt altijd de beschik over een grote bron aan informatie en een kaart om de weg te kunnen vinden is ook niet meer nodig. Een smartphone biedt dus veel voordelen en heeft ons leven makkelijker gemaakt.