5x Beste slimme thermostaat

Lijst met 5 x beste slimme thermostaat


Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Zwart


Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat
is ideaal en helpt jou om energie te besparen. Deze thermostaat weet precies wanneer je huis wel- en niet verwarmt moet worden. De Lyric T6 leert zelf hoelang het nog duurt voordat het huis warm genoeg is. Zo is jouw huis altijd lekker warm op de ingestelde tijd. Hij is eenvoudig te bedienen en stijlvol. Je kunt hem ook bedienen vanaf je smartphone.

Eigenschappen van deze slimme thermostaat:


• Bedrade koppeling met CV-ketel
• Stijlvol minimalistisch design
• Houdt rekening met locatie gebruiker (Geofencing)
• Ondersteunt Apple HomeKit en Siri spraakbesturing
• Eenvoudige bediening via apparaat of Lyric app
• Weekschema’s in te stellen
• Verlicht touchscreen
• Modulerend Opentherm, aan/uit, stadsverwarming

Google Nest Learning Thermostat – Slimme thermostaat – RVS

Google Nest Learning Thermostat – Slimme thermostaat – RVS is mooi en slank en heeft een groter en duidelijker scherm dan zijn voorganger. Met de afstandsweergave geeft hij aan of de gestelde tijd is bereikt. Je kunt hem ook op je boiler aansluiten en deze aansturen. Hij gebruikt de Open-Therm technologie, zo bespaar je nog meer energie. Geschikt voor de volgende CV-ketels:ATAG,AWB, Bosch, Ferroli, Intergas, Itho Daalderop, Junkers, Nefit,Remeha en Vaillant.


Google Nest Thermostat E – Slimme thermostaat

Nu kun je zeer eenvoudig een slimme thermostaat aan schaffen deze is zelf te installeren de Google Nest Thermostat E – Slimme thermostaat is ideaal om energie te besparen in je huis. Je hoeft hem niet te programmeren want hij is ingesteld met een eenvoudig schema. Dit schema kun je heel makkelijk aanpassen. Hij zet de verwarming lager als je weg gaat en hoger als je terug komt. De bediening is heel eenvoudig met de app, Google assistent of gewoon met de knop. Je kunt hem overal in je kamer plaatsen. Het matte scherm laat jouw de temperatuur zien. Je kunt hem heel eenvoudig zelf installeren, wat kosten bespaart.

Netatmo Thermostat – Slimme thermostaat

Netatmo Thermostat – Slimme thermostaat brengt jouw huis op temperatuur. Hou jouw woning onder controle met de app die je verbindt met de slimme thermostaat. De Auto-Adapt functie voorstelt het gewenste startmoment voor de verwarming. Dit is wel afhankelijk van je isolatie en de buitentemperatuur. Je profiteert van een warm huis voordat je thuis komt en bespaart tot 25% op de verwarmingskosten en je draagt bij aan het milieu.


tado° Slimme Thermostaat Starterkit V3+ met 2 Slimme Radiatorknoppen

De
tado° Slimme Thermostaat Starterkit V3+ met 2 Slimme Radiatorknoppen is jouw klimaatassistent. Hij is ontworpen om jouw leven comfortabeler te maken. Je kunt veel geld besparen en je steentje bijdragen aan het milieu dankzij deze slimme thermostaat. Je kunt dankzij deze vaardigheden een gezonder klimaat bereiken in jouw huis:

● Geolocatie

● Open Raam Detectie

● Aanpassingen aan Weersvoorspellingen

● Nieuw V3+: Binnenklimaatcomfort

● Slim Schema

Weetjes:

Hoe installeer je een slimme thermostaat. In deze alinea beschrijven we alle stappen die je moet ondernemen om een slimme thermostaat aan te schaffen en te installeren.

 1. Controleer de HVAC-compatibiliteit

  Besteedt aandacht aan de bedrading van je thermostaat. Slimme thermostaten gebruiken meestal een C-Wire wat zorgt voor extra kwaliteit. Er zijn ook draadloze thermostaten.

 2. Koppel de oude thermostaat volledig los

  Sluit de nieuwe er daarna op aan. Het is belangrijk dat je deze voorzichtig met veel beleid en aandacht los maakt. Het is ook goed om te kijken of je niets beschadigt. Daarnaast moet je goed opletten dat je hem goed loskoppelt, je wilt de nieuwe er natuurlijk wel goed aan kunnen bevestigen.

 3. Schakel de stroom naar je oude thermostaat uit en open de thermostaat

  Haal altijd de stroom eraf. Dit is veiliger en voorkomt problemen. Je moet het daarna weer inschakelen, nadat je jouw nieuwe thermostaat erop hebt gezet.

 4. Installeer de slimme thermostaat-beugel

  Je wilt natuurlijk dat hij goed vast blijft zitten. Je kunt de oude schroefgaten gebruiken, als dit past. Past dit niet dan kun je het beste nieuwe gaten aftekenen. Op deze manier weet je zeker dat hij goed vast blijft zitten.

 5. Sluit de draden aan op de slimme thermostaat

  Je wilt natuurlijk wel dat hij verbinding maakt. Daarom moet je hem aansluiten, want de meeste zijn niet draadloos.

 6. Bevestig het voorpaneel van de slimme thermostaat

  Dit is belangrijk anders zie je niets en het staat niet mooi.

 7. Schakel de slimme thermostaat

  Verbindt hem met Wifi en zorg voor een warm huis.

Stap 4: installeer de slimme thermostaatbeugel

Als je dat nog niet hebt gedaan, verwijder dan je slimme thermostaat, verwijder de stukken en zoek de beugel – ook wel de sierplaat genoemd of alleen de achterkant (de sierplaat kan een apart stuk zijn, maar het is een goed idee om deze ook te installeren). Nogmaals, deze zijn ontworpen om in de muur te worden geschroefd, dus trek de draden door de beugel en maak deze vast. U kunt wellicht de oude schroefgaten gebruiken als ze correct zijn; Markeer en boor anders een nieuw gat voor dit proces. Als er nog oude gaten zichtbaar zijn, kunt u deze later altijd patchen.

Een voordeel van slimme thermostaten is dat hun steunen vaak duidelijk gemarkeerd zijn voor draden en goed zijn ontworpen. Hierboven zie je een voorbeeld van de Nest Thermostat-montage. Hieronder ziet u een Ecobee 4 thermostaatbevestiging.

U kunt de sleuven en lipjes zien om individuele draden aan de juiste opstelling te bevestigen. Nu is het tijd om op de details te focussen.

Stap 5: Sluit de draden aan op de slimme thermostaat

Deze stap is afhankelijk van de bedrading op uw oude thermostaat. Als de draden in goede staat zijn en op de draden zelf zijn gemarkeerd, kunt u de draden zonder veel problemen aan de bijbehorende lipjes op de beugel bevestigen. Zorg ervoor dat elke draad correct is geplaatst en vastgezet voordat u verder gaat. Zoals u kunt zien, kan een naaldtang helpen bij het geleiden en aanstampen van draden terwijl u werkt.

Als uw draden geen labels hebben, is dit het moment om uw smartphone op te pakken en de foto’s te bekijken die u van de oude draad hebt gemaakt, zodat u de kleur van elke draad kunt afstemmen op het juiste lipje.

Stap 6: Bevestig het voorpaneel van de slimme thermostaat

Nadat alle kabels zijn bevestigd, steekt u ze voorzichtig in de beugel. Bevestig nu de “frontplaat” aan de slimme thermostaat, wat meestal meer een computer is met een aangesloten monitor. De frontplaat moet natuurlijk op de beugel klikken, zolang er geen draden in de weg zitten. Zorg ervoor dat hij plat is en niet ondersteboven – zelfs ronde thermostaten zoals Nest moeten correct worden geïnstalleerd.

Stap 7: Schakel uw slimme thermostaat in en maak verbinding met wifi