5x Beste babyfoon

Niets is fijner dan het hebben van een babyfoon. Het biedt rust, comfort en veiligheid voor jou en kinderen. Je kunt niet altijd in de slaapkamer van je kind aanwezig zijn. Bovendien is dat ook niet gezond. Het is belangrijk dat je kind zelfstandig wordt. Maar je wilt natuurlijk wel weten wat er gebeurt. Er kan namelijk zoveel gebeuren. Daarom is een babyfoon bij uitstek zo geweldig. Jij kunt beneden zitten en je kunt je baby horen of zien. Het mooie is dat er tegenwoordig zelfs camerafuncties op zitten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je weg moet. Je moet even boodschappen doen ofzo. Dan kun je de babyfoon bij je buren achterlaten. Zij kunnen jouw kind dan goed in de gaten houden. Maar wat is nu de beste babyfoon? Kies uit de lijst met 5 beste babyfoons.

Lijst met 5 beste babyfoons

Luvion Easy Babyphone – Babyfoon met camera – Premium Baby Monitor

De Luvion Easy Babyphone – Babyfoon met camera – Premium Baby Monitor is de ideale babyfoon om jouw kindje in de gaten te houden. Hij is zeer geliefd en wordt dan ook sterk aanbevolen. Het is een aantrekkelijk geprijsde babyfoon, zonder veel poespas. Verder heeft deze babyfoon een goed bereik, scherp beeld, helder geluid, VOX functie en een terug spreek functie.

Motorola MBP-8 Digitale DECT Babyfoon

Motorola MBP-8 Digitale DECT Babyfoon is een babyfoon zonder allerlei poespas. Het mooie aan deze babyfoon is dat hij een DECT functie heeft. Dit is eigenlijk wel een must voor een babyfoon. Zonder deze functie loop je het risico dat je andere radio’s, babyfoons hoort over de babyfoon. Je hebt met deze babyfoon een bereik van 300 meter en hij is 100% storingsvrij. Het is een kwalitatieve babyfoon voor een scherpte prijs.

Orretti® V8 Babyfoon met camera

De Orretti babyfoon V8 wordt geleverd met Nederlandse handleiding, beschikt over een camera en is van goede kwaliteit. Binnenshuis heb je een bereik van 50 meter, buitenshuis van 300 meter. Er zit een groot LCD scherm bij zo kun je jouw kindje goed zien terwijl de camera je kind in de gaten houdt. Verder zitten er 8 slaapliedjes op, ideaal, zo kun je ervoor zorgen dat je kind eerder in slaap valt.

Alecto Baby DBX-10 Babyfoon

Op de Alecto Baby DBX-10 Babyfoon zit een beveiligde verbinding. Het is een no-nonsens babyfoon waar je echt iets mee kunt. Er zitten geluidsniveau lampjes op, je krijgt een beveiligde verbinding en hij heeft 200 meter bereik buitenshuis. In huis kun je rekenen op 50 meter bereik. Verder is het een fijne babyfoon die makkelijk is in gebruik.


HelloBaby HB32 Babyfoon met camera 

De HelloBaby HB32 Babyfoon met camera  heeft nog meer functies zoals: nachtzicht, temperatuurcontrole van de ruimte, terug spreek functie, slaapliedjes, en een zoomfunctie. De infrarood LEDS passen zich makkelijk aan. Het is een zeer gewilde babyfoon, niet zo vreemd want hij is zeer uitgebreid uitgevoerd. Verder heeft deze babyfoon de volgende voordelen:

  • Helder beeld en duidelijke geluidsoverdracht
  • Verbeterde 2,4 GHz draadloze technologie die signaaluitval voorkomt
  • Nachtzicht is duidelijk in zwart/wit beeld
  • Groot 3.2 inch display
  • Plug & play installatie

Veelgestelde vragen:

Hoe biedt een babyfoon veiligheid?

Doordat de babyfoon als een soort intercom werkt, maar dan een die altijd aanstaat kun je jouw baby horen. Je hoort elk geluidje van je baby. Dit is natuurlijk fijn, want je wilt weten of alles goed gaat met je baby. Het zou niet fijn zijn als je baby iets overkomt. Zo garandeer je optimale veiligheid voor je kind. Bovendien geeft het rust in je hart.

Hoe kies je de juiste babyfoon?

Het kiezen van de juiste babyfoon gaat aan de hand van je wensen. Door een aantal vragen voor jezelf te beantwoorden zul je meer inzicht krijgen. Stel jezelf vragen als: Waar slaapt mijn baby? Moet ik een camera hebben? Wat voor functies moeten er nog meer opzitten? Wat is mijn budget? Welke babyfoons hebben mijn vriendinnen? Wat zeggen andere? Lees daarna de reviews online en kijk in de lijst van dit artikel. Ze zijn met veel precisie geselecteerd, je vindt vast een goede.

Wat voor extra functies kunnen er op een babyfoon zitten?

Er kunnen functies opzitten als: temperatuur meter, camera, terug praat functie, muziek en licht. Er zijn natuurlijk nog veel meer functies mogelijk, maar dit zijn de meest voor de hand liggende.